Ny fotoutmaning för 2013

Jag och Diana har funderat fram och tillbaka på vad vi ska ha för fotoutmaning under 2013. Vi började 2011 med ett foto om dagen, 2012 fortsatte med en fototriss med bestämt tema för varje vecka. Vi hade ingen bra idé för 2013. Vi gillade 2011 och 2012, så nu blev lösningen en blandning av dessa två.
 
Vi bestämde oss för att hoppa på en utmaning som Fat Mum Slim har dragit igång. Det är ett foto varje dag, med ett visst tema. Redan nu finns hela januaris teman ute. (Om jag hade fått välja hade man fått temat samma dag, så man inte kan planera i förväg). Så även om jag har ett tema att följa kommer det ändå visa lite av min dag.
 
 
Tror att det blir bra, för då kommer det bli lite mer liv här i bloggen, det har varit lite dött senaste tiden. Det blir fortfarande mycket fokus på mina foton så klart, men kanske mer på mitt 'vanliga' liv oxå. Det har faktiskt efterfrågats (kan låta otroligt men det är sant :) ) Jag kommer även lägga ut dessa foton på instagram, om man vill kolla där så funkar ju det med :) Kommer nog itne uppdatera bloggen varje dag, utan ibland kommer det inlägg med många foton i.....så var det ju 2011 och det gick ju bra.
 
Dagen idag har gått i ganska makligt tempo. Har varit lite febrig och snuvig ett par dagar så kraften har inte riktigt funnits. Det har varit lite hemmafix och på eftermiddagen så åkte jag till Jan och Linda och fikade lite. Trevligt med lite sådär lagom seriöst. Umgås och hänga lite med kidsen är rätt lagom en dag som denna.
 
Dagens tema var alltså Today och jag visar bara hur bra min dag startade.
 
Dagens plus: Jag har fått mycket gjort idag, trots allt.
Dagens minus: Jag skulle ju dammsugit och torkat golv.....men det skjuter jag till morgondagen.
Dagens fundering: Det blir väl alldeles utmärkt det?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0