En vecka i foton

2013-09-16 - Frame
Ett fint foto på min mormorsmorfar, Otto Lindelöf. Ramen har jag ärvt efter min mormor och morfar. En väldigt annorlunda ram, kanske inte det snyggaste jag sett, men den betyder något för mig. Det är såna grejer man ska omge sig av.
 
2013-09-17 - In front of me
Vissa dagar blir det inte som man har tänkt sig, det blir liksom lite sämre, lite jobbigare, lite knasigare. Detta var en sån dag på jobbet. När jag har haft en sån dag på jobbet är det skönt att sätta sig vid pysselbordet och vara lite kreativ istället.Det skingrar tankarna på ett bra sätt. Tyvärr blir det ju lite stökigt på pysselbordet, ibland tar jag mig tid att städa och sortera grejerna till rätt ställe, men lika ofta blir det liggandes. Konstigt det där.... Fick iaf lite gjort när jag satt där.
 
2013-09-18 - Vintage
Pennsamlare som jag är så blev jag otroligt glad för denna present jag fick när jag fyllde 30 år. En penna helt gjort i glas. Så vacker och helt underbar att skriva med. Känns lite retro att doppa penna i bläck och skriva med. Så det är en nyproducerad penna som ändå känns gammal. Härligt. Den är både prydnad och bruksföremål på en och samma gång. Det är en bra kombination.
 
2013-09-19 What is this?
Bilgrejer är inte min grej. Jag är ganska ointresserad av bilar, även om intresset har ökat genom åren. Nu är det dax för lite höstfix med bilen. Så oljefilter och kupefilter är införskaffat. Tändstift ska oxå bytas.Så även om jag vet vad detta är (jag har ju köpt det) så är bilgrejer ganska så mystiska för mig.
 
2013-09-20 In the morning
Ännu en vacker höstdag börjar med att solen kikar fram när jag går upp på morgonen. Så härligt vackert!
 
2013-09-21 The rule of thirds
Kolla här om du vill veta vad Rule of thirds är. På väg mot Tranås, hemhem. Här ett vindkraftverk på östgötaslätten. Så platt att himlen går från kant till kant.
 
2013-09-22 Made me smile
Det rensades på vinden hemma hos mina föräldrar. Hittade mina gamla skolkort, det fanns mycket att le åt. Kunde ha fotat vilket foto som helst, på vilken kompis som helst och det hade varit roligt. :) Men det fick bli två foton på mig. Det vänstra är från åk 9 och jag tror att det högra är från åk 1 i gymnasiet. Det är ett par år sedan. Men även idag har jag det där konstiga leendet (?) på foton i skolkatalogen. Det där kommer jag väl aldrig ifrån. Om jag itne ler, ser jag skitsur ut, ler jag mer ser jag ut som en komplett galning...så det blir det där konstiga leendet. Kanske är lösningen med två sockerbitar som framtänder inte så tokigt ändå..... :)
 
En vecka får räcka.... snart kommer det väl en vecka till :)
 
Att vara hemma i Tranås är alltid trevligt, men det blev kort om tid denna gång. Åkte ner på lördagen och tillbaka på söndagen. Han träffa både familj och ett par vänner oxå, det gäller att vara effektiv. Det var vindsröjning som stod på programmet. Jag och brorsan plockade ner våra grejer från vinden, sådant där som sparats för att det kan vara bra att ha. Vinden är stor så det fanns mycket. Det mesta åkte i soporna, jag har inte plats att spara allting, samtidigt tänkte jag att om jag inte saknat det på över 20 år så kommer jag väl inte sakna det alls... Vi har skrattat åt en hel del grejer.
 
Världens bästa mamma hade köpt te till mig. Perfekt i höstmörkret. Det är verkligen jättegott. Så det är favoriten just nu. Sitter med en kanna just nu faktiskt. Ska väl ägna mig åt te, katt och nagellack resten av kvällen.
 
Dagens plus: Lite fler tråkgrejer från att-göra-listan är utförda.
Dagens minus: Hann inte rätta så mycket som jag hade tänkt mig.
Dagens fundering: Så många tankar som virvlar runt och jag får liksom inte tag på dem så att jag kan tänka klart dem. Känns konstigt och ovant.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0