Jag fyller år!

Idag är det min födelsedag, jag har blivit gratulerad på 22-årsdagen, 23-årsdagen och 25-årsdagen. Så det är väl där omkring, eller om det var 33 helt enkelt :)

Det trillade ner lite grattiskort på hallmattan idag och det tackar jag för. visar upp skörden :)

image528

image529

image530

image531

image532

Tack alla nära och kära! Vill även passa på att tacka för alla trevliga sms som har dykt upp under dagen. Två presenter har jag fått oxå och jag är verkligen glad över alla tankar.

Idag har jag varit med en grupp elever på Värmlands museum och kikat in på Teknikklubben Lusten. Ett riktigt roligt ställe, vi byggde med tekniklego och det var skojigt. Det blev med adnra ord en kort dag för mig, till att börja med. Sedan skulle jag ha paketinslagningskurs (Näe Christine, man kan inte slå in raketer!) så det blev en sen kväll. Sedan åkte jag hem till Anna och Mattias för en födelsedagsdusch, en lyx man inte är van vid kan jag ju berätta.... Så kom jag på att det imorgon är min tur att ha med tårta till jobbet......så därför sitter jag här nu. Ja, jag väntar på Sixten oxå, han vill inte komma in den lilla rackaren!

Imorgon kommer mitt vardagsrum vara klart och nästa vecka badrummet, det känns jäkligt bra kan jag ju lova! Det blir så fint!!!!!

Dagens plus: Alla som uppvaktat mig
Dagens minus: Att klockan gick så fort
Dagens fundering: Kan man verkligen bjuda vem som helst på fest? (Christine, kan man det verkligen?)

Mitt hem är ett kaos

Men jag ser framåt, det blir bra när det blir klart..... men ändå... lite jobbigt är det och jag vet att det kommer bli jobbigare tisdag och onsdag. För en gångs skull tycker jag att det är helt okej med långdag imorgon och jag kommer inte hem förrän på kvällen någon gång.

Jag har tagit lite kort här hemma för att visa upp hur synd det är om mig.

image522
Det här är mitt sovrum. Ja sängen är intakt så där har Sixten legat hela dagen. Under täcket. Livrädd för alla hemska ljud som mattläggaren och målaren har gjort idag. Spackla låter jättemycket!!!! Speciellt i öronen på Nordeuropas mesigaste katt.....

image523
Skåpena som numera står i sovrummet var jag ju tvingad att plocka ur. Var ställer man alla sina glas och sitt porslin då? Ja just det, på köksbordet som därmed blev överbelamrat.

image524
Mitt vardagsrum består nu av en soffa, en fåtölj, ett skåp och ett bord. Idag har målaren spacklat och imorgon eller på onsdag kommer han för att slipa och måla tak och allt vad det var. Då kommer han lägga bordet i soffan och klä alla möblerna med plast.... tokigt tänker jag. Var ska jag då sitta när jag vill titta på TV? Nej, jag vill inte göra som A och inte titta på TV alls. :)

image525
I mitt pysselrum/arbetsrum är det fullt. Där inne står TV:n i dörrhålet. Det är lite dåligt planerat eftersom jag har ett par utmanignar i Stämpelstafetten att göra. Jag kan komma åt lite grejer, men det är svårt....

image526
Det här är mitt badrum. Mattan är på plats (nästan klart). Det ska vara något runt något rör och det skulle svetsas i någon fog. Tröskeln har nu höjts med drygt 3 cm, så jag undrar just hur många gånger jag kommer slå i de små tåsingarna där......

image527
Sixten smyger runt i hallen och är livrädd. Konstiga ljud överallt. Papp på golvet i vardagsrummet. Världen är inte normal. Men förhoppningsvis är vardagsrummet klart på torsdag och badrummet någon gång i nästa vecka. Jag funderar på att åka till IKEA och införskaffa några nya hyllor/skåp till badrummet. Men jag vet inte vad jag vill ha..... men det kan nog ordna sig.

Idag har jag fikat med Christine. Åh vad trevligt det var (TACK TACK!). Vi blev glatt överraskade när Christer Sjögren skulle intervjuas på Rådhuscaféet där vi satt. Jag erbjöd Christine 100 kronor för att gå fram till honom och erkänna att hennes dröm som sexåring var att gifta sig med just Christer Sjögren. Men hon ville inte sa hon, för drömmen var inte längre sann. (Yeah right!)

Dagens plus: En trevlig stund med Christine och en tervlig stund på sta'n.
Dagens minus: Att bli väckt av en massa hantverkare
Dagens fundering: Ska det aldrig bli klart?

Redan söndag

Ibland känns det som om helgerna går så otroligt fort, men det är säkert bara som det upplevs. Precis som det bara upplevs att ljudet blir högre när det är reklam på TV....

Nu är det redan söndagskväll och jag har väl fått det mesta gjort som jag planerade. Det är väl mest det jobbrelaterade som fått vänta och det får vänta tills imorgon.

Igår hade jag en paketinslagningskurs och det är otroligt inspirerande att ha dessa kurser. Tänk vad mycket idéer det finns och så mycket man kan lära sig även om man är den som håller i kursen. Nu ska jag bara försöka ta tag i mina julklappar så kanske jag kan slå in ett par paket oxå. Problemet är att jag har tänkt jag ska göra lite julklappar i år, det är väl dax att sätta igång med det med.

Kan visa upp några alster från stämpelstafetten.

image519
Här var utmaningen att använda fyra stämplar (texter räknas inte som någon stämpel). Jag valde att göra ett gridkort, för det var ett tag sedan jag provade att göra det.

image520
Här skulle man bara använda dekorationer som börjar på G, jag valde Garn och Glitter.

När det gäller stafetten så har jag inte fått med något kort till final ännu, men jag funderar inte så mycket på det. Jag tycker att detta har varit (är) en otrolig utmaning åt mig själv och jag hoppas verkligen att det blir en till Stämpelstafett så småningom, jag är på direkt! Så jag vil passa på att tacka alla som röstar på mina kort och på alla snälla ord :)

När det gäller 'Du är precis...'-kortet i inlägget nedan så är swirlarna stämplar från Rhonna Farrer och de är stämplade med Adirondacks dyna Rust och sedan har jag fyllt i kanterna med vit penna. (Fick en fråga i kommentarerna nämligen :) )

Jag har hunnit göra lite som inte har med stämpelstafetten att göra. Ett kort till ett par som gifter sig.
image521

Imorgon är jag ledig och ska iofs jobba lite men ska även försöka leka lite med Lilla Pappersbutikens nya stämplar. Så nya att man inte kan köpa dem ännu, men de kommer snart till försäljning :) Ska även passa på att fika med Christine och försöka hålla mig hemifrån så mycket jag bara orkar. Imorgon ska de greja i badrummet, så klart och även spackla i mitt vardagsrum. Så nu har jag flyttat omkring mina grejer och det känns som om jag inta har något bra ställe att bo på. Nu är köksbordet belamrat med grejer och imorgon ryker väl vardagsrumsbordet oxå, jag får väl stå vid diskbänken och äta mat. Jag står ju där och borstar tänderna, tvättar håret, diskar, lagar mat och embossar så det är väl bara att fylla på listan :)

Dagens plus: En bra helg där jag tog hand om mig själv....typ
Dagens minus: Att jag inte tog mig för att gå själv på Skyltsöndagen
Dagens fundering: Varför säger folk 'Jag skulle behöva prata med dig om det här' och sedan hör de inte av sig på flera veckor?

The only way is up

Ja, när det har varit en dålig dag så kan det ju bara bli bättre. Det blev det ju idag, men det är fortfarande inte bra.

Nåja! Kan visa ett par kort som varit med i stämpelstafetten.

image515

image516

image517

image518

Inte så mycket att säga :)

Idag när jag kom hem från jobbet så var badrums-fixar-frasse här. Det går framåt och det är kul att se. Nu är det iaf rör dragna och de håller på att fixa till golvet. Fuktskadan var inte så stor och det hade inte gått ner i golvet så torkningsarbetet var enkelt. Det gillar jag :) Han hoppas på att de kunda vara klara nästa fredag men han vågade inte lova det. Planen är att det ska bli ett badrum som kommer bli vitt och grått, det blir nog bra. Efter att jag pratat med fixarfrasse så gick jag till tvättstugan och där träffade jag på målar-frasse. Målar-frasse sa att han skulle tapetsera om mitt vardagsrum om jag ville. Klart jag vill det. Helre tapet än målat. Så nu uppstod problemet att välja tapet..suck. Livet är aldrig enkelt ;) Det enda som är enkelt är att gå och lägga sig när man är trött....typ nu..... godnatt.

Dagens plus: Även idag är det kontakten med M :)
Dagens minus: Tiden har gått så fort
Dagens fundering: Massor med funderingar kring jobbet och kollegor och hela den cirkusen.


Vissa dagar borde bara strykas!

Det här är en sådan dag. bort bort bort med den bara!

På jobbet är det återigen dags för nedskärningar. Två skolor ska slås ihop till en beroende på sviktande elevantal. Det betyder så klart att det blir övertaligt med lärare och det är aldrig bra. Idag fick vi se lite siffror på antal tjänster. Jag TROR att allt är lugnt för mig. Jag TROR att jag har jobb i höst. Men vill jag vara kvar? Många av de yngre försvinner bort och genomsnittsåldern kommer väl hamna runt 60 eller så. Jag på mina 33 kommer vara den som drar ner snittet rejält. Känns sådär.... Men det som gör mig mest bestört är att S hänger på en skör tråd. Om han försvinner, vad finns då kvar till mig liksom? Näe usch fy och blä! Nu gäller det att ta sig en rejäl funderare på saker och ting. Det är mycket som skulle kunna förändras och kanske skulle saker och ting kunna bli till det bättre? Eller är det bra nu? Eller blir det bra när det blir klart?

Dagens plus: Lunch med Mari inte ens i närheten av skolan
Dagens minus: Resten av dagen
Dagens fundering: Vad blir det nu då??????

Vilken bra dag!

Idag skulle jag hem till K för lite julkortstillverkning. Det har varit toppenskojigt. Jag snikade till mig en dusch oxå och det kändes väldigt skönt, man är ju inte bortskämd med det direkt! Men nu har jag fått tillgång till dusch i veckan som kommer och det tar jag ju tacksamt emot. För hur kul är det att duscha på Friskis? I fredags fick jag se sådant man inte vill se och det tar emot att gå in i duschen där igen. Ja ja.... jag kanske är känslig :)

Åter till korten! Jag packade som vanligt på tok för mycket till lite julkortsträff. Men jag tänkte ju att K kanske ville låna grejer av mig och så packade jag ner allt möjligt och omöjligt. En fjärdedel av allt jag hade med mig blev väl använt.... Jag lånade lite stämplar av K och jag blev väldigt nöjd med mitt resultat. Ska väl visa upp vad jag har gjort.

image510
ett skojigt format på kort som jag verkligen gillar. Allt är stämplat i Adirondack 'Rust'. Stommen är stämplad med en stjärn-kluster-stämpel från Lilla Pappersbutiken och texten är från Inkido stämplad med svart stazon (allt var inte sant alltså). Så är det lite glitter i vissa stjärnor i färgen Cinnamon (förvånansvärt lik Copper).

image511
Eftersom formatet tilltalar mig blev det ett snarlikt kort. Två stjärnstämplar, den ena från Scapa och den andra vet jag inte. Samma text som ovan.

image512
Här har jag använt mig av e stämpl från House Mouse och den är färglagd med adirondacks akrylfärger. Jag provade även min nyinköpta Pro-marker penna i grått runt motivet. En kul grej som jag antagligen kommer att använda fler gånger. K blev lite avis på den pennan och ångrade att hon köpt en röd :) Textstämpeln kommer från Lilla Pappersbutiken.

image513
Här kommer ännu en House Mouse. Det är ju nyinköpta stämplar inför denna jul och jag måste ju använda dem, lite mycket att måla, men men..... Adirondacks akrylfärger även här. 3d-lack på det röda samt på glasburken.

image514
Tomten är från Tim Holtz och är färglagd med något så ovanligt som adirondacks akrylfärger. Bakgrundsstämpeln är från Hero Arts och bokstäverna är från Lilla Pappersbutiken.

Så nu har jag kommit hem, men orkar nog inte packa upp idag. Det har kommit en ny utmaning i Stämpelstaffeten men det får vänta tills imorgon. Orkar inte just nu. Nu ska jag dricka te, slappa fraför TV:n och gosa med katten, massor med gos!

Dagens plus: Att få umgås med K och göra en massa kort.
Dagens minus: Helgen är redan slut
Dagens fundering: "Lätt att falla hela vägen ner. Lika lätt att gå tillbaka. Efter tusen mil i regnet kanske sången skulle smaka" Är det verkligen så?

Det blev visst ett missförstånd...

Idag har de alltså börjat greja i mitt badrum. Fixar-frasse lovade mig att toalettstolen åtminstone skule finnas på plats varje eftermiddag när jag kom hem. Okej täntke jag, det kna jag leva med, utan dusch funkar det. När jag så kom hem ikväll så anade jag ju oråd direkt när det står en toastol ute på gården. Japp, det var min gamla. Så jag har verkligen inget badrum. Nada! Njet! Nichts! Ja, väggar och sådär....hmmmm. Lagom lockande att tassa ut till grannhuset och gå ner i tvättstugan. Men jag har ju inget val. Hoppas permafrosten ger med sig snart bara.

Idag fick jag tokspel på jobbet. Det började lite lugnt sådär men jag kände att jag blev väldigt provocerad av en elev. Det var lika bra att slänga ut eleven. När eleven går förbi mig väser denne 'IDIOT' och det var rött skynke direkt. Stegade ut i korridoren och fortsatte utskällningen. När jag sedan kom tillbaka in i klassrummet var det betydlgit tystare än vad det sägs vara i en grav. Eleverna vågade inte ens titta på mig. Jag har nog aldrig varit så arg och frustrerad och...ja jag vet inte vilka mer känslor som väcktes..på skolan. Men efter halva lektionen gick jag ut i korridoren och bad eleven om ursäkt för att jag skrikit och tappat humöret och jag fick en ursäkt tillbaka och nu är allt okej. Men just då....åh vad jobbigt.

Dagens plus: Mail från M
Dagens minus: Hur kan det vara annat än mitt badrum?
Dagens fundering: Hur gör man för att öka tiden på ett dygn?

Snö men ingen glögg

Ja vilket liv jag lever. Glöggen kommer ju 16:e och det var ju då snön skulle komma oxå. Nåja, jag ska iaf dricka glögg på fredag så jag är inte så förskräckligt orolig.

Imorgon bitti är det sista gången jag duschar i mitt sunkiga badrum. Lite med kluvna känslor. Visst ska det bli skönt att få det riktigt nytt och fint, men jag är ju så nöjd med mitt målande och mina färger. Jag är inte helt nöjd med att vara utan badrum ett bra tag. Men jobbarkompisar och grannar har lovat mig fri dusch så det ska nog gå bra. Jag har inget emot att gå coh duscha hos en snygg granne ;) Det kan ju även tvinga mig till friskis så jag kommer igång med träningen och så får jag prova duscharna där. Kan man raka benen i duschen där eller kommer det att uppfattas som konstigt? :)

Har gjort ett kort och ska nu sätta mig och göra ett beställnignskort. Har idéen färdig, det gäller bara att komma igång.

image509
Ja, ja vet inte, det blev väl sådär......

Dagens plus: Att få prata med M i telefon och alla snälla ord han säger.
Dagens minus: Att det inte blir som man tror, men jag borde lära mig.
Dagens fundering: Vem är Jan 40 år? Är han verkligen så snygg att man bara vill ta av sig kläderna? Christine....HJÄÄÄÄÄLP

Everyday Is Like Sunday

Eller, ja kanske inte...

Idag har jag ju då fått upp däcken till vinden. Det var inte så tröttsamt som jag trodde idag på morgonen, men jag lyckades ändå dra på det tills det var mörkt och kallt. Men nu är det ett par månader tills de ska komma ner igen.

Annars har jag mest gjort kort idag, hade ett par beställningskort men jag har bara fått ett sådant gjort. Det har även blivit kort till Stämpelstafetten. (som jag då inte kan visa).

image506
ett kort liftat rakt av från Åsa. :)

image507
Här har jag gjort en julkrans med två grankvistar från Lilla Pappersbutiken. Sedan är det snöre som är rött och lite guldigt och sedan några brads med stenar i. Julkorten ska ju snart vara klara :)

Fick ju ett julkort klart i andra utmaningen i Stämpelstafetten och det ser ut såhär
image508

Nu ska jag försöka få ett till beställningskort klart, för att sitta här vid datorn har jag ju inget för ändå :)

Dagens plus: Jag fick upp däcken
Dagens minus: Allt mod samlat till ingen nytta
Dagens fundering: Varför säger folk först det ena för att sedan säga det andra?

På kurs med Kurt

Igår var det lördag och det ägnade jag åt att hålla kurs hos Åsa på Lilla Pappersbutiken. Kursen skulle innehålla paketinslagning, lackning och julklappsetiketter. Så var planen från början men vi kom på att de tär ju dumt att ha paketinslagning, för vem vill få en tom karong? Så det blev istället som så att vi klär en kartong på olika sätt och sedan pyntar med band. Åsa har köpt hem otroligt fina papper och band/snören så det var inte lätt att välja. Kursdeltagarna var mycket duktiga och gjorde väldigt fina grejer. Här är mitt paket.

image504

Vi lackade inte på paketen utan det gjordes på julkort eller på etiketter, jag gjorde en etikett för att visa och den blev såhär.
image505

Det är otroligt roligt att hålla i kurser och det ska bli ett par till innan hösten blivit jul :)

Nu ska jag sätta mig och göra lite kort, har ett par beställningar som ligger här och väntar..... Jag återkommer säkert senare idag :)

Plus hittills: Frukost
Minus hittills: Tanken på att bära upp sommardäcken på vinden gör mig trött
Fundering hittills: Hur svårt kan det vara, mespropp?

Sixten är skadad!!!

Inte något allvarligt på något sätt och jag märkte det inte ens när han kom in..... Det tog nog fem minuter innan jag såg det. Jag vet inte vad han har gjort, men han har inte ont någon mer stans. Han kom till mig så fort jag ropade på honom så han är inte skygg, men jag tror det kan vra en spark elelr något som skadat honom. Det är i alla fall ingen annan katt och antagligen inget djur alls.... Det ser så konstigt ut.

image502
En stor tuss med päls är borta precis ovanför ögat och det är helt blodprickigt, det ser ju väldigt färskt ut. Men.....ja, jag vet inte vad jag ska tro.

image503
Ja ja, han har ätit och tvättat sig och lagt sig tillrätta på ekskåpet. Så än oroar jag mig inte. Det är ju inget öppet sår och det har inte kommit ut blod, så vad kan hända?

Dagens plus: Det är redan torsdag
Dagens minus: Den skadade Sixten
Dagens fundering: Kanske kan våren bli bättre än förväntat. Det är bara 'ett par saker' som måste gå i lås först :)

Gillar du porr?

Så hette en teaterföreställning som jag var på idag med årskurs 8 (årskurs 9 fick gå en timme senare :) ) och jag visste inte ritkigt vad jag skulle förvänta mig. Man har ju varit på en del usla föreställningar och en hel del bra så det kunde bli vad som helst. Som tur var blev det toppenbra. En dialog som lyfte fram en hel del bra frågor när det gäller just porr. Finns det bra och dålig porr? Är det okej att gilla porr? Ser tjejer och killar olika på porr. Ja som sagt, det var mycket att fundera på. Eleverna gillade oxå föreställningen då de faktsikt var tysta och var uppmärksamma.

Annars har det inte hänt så mycket på jobbet idag, hade inte mycket lektioner men fick en hel del gjort ändå. Att jag har haft lov kändes inte ens....

När jag väl kom hem från jobbet så låg där en lapp från fixar-frasse. De ska renovera mitt badrum. Det är ju superskojigt. De beräknar att det ska ta minst tre veckor och det kommer 'uppstå en del praktiska problem'. Jag antar att de menar att det är ett problem att jag blir utan badrum i minst tre veckor.... Imorgon ska jag ringa Bengt (det var inte Alsterlind....) och vi ska då 'diskutera hur vi bäst löser dessa' (praktiska problem alltså...). Jag har målat upp ett par skräck-scenarion redan.....

Jag har inget pyssel att visa upp, trots att jag har gjort en del. Jag är med i Stämpelstafetten 2007 på Stämpelsnack. Där jag ingår i ett lag tillsammans med Ann-Louice, Mumlan, Leamon och Fiffinurlig. Vi är klara med 2 utmanignar och har nu satt tänderna i den tredje, det är otroligt inspirerande att jobba ihop med så duktiga kortmakare. Men det gör oxå att allt mitt pyssel blir lite hemligt, men det ska nog hinnas med något lite då och då...tror jag :) Har gjort en swap som jag heller inte kan visa ännu....hopplöst :)

Nu ska det bli lite te och TV och en massa funderingar.

Dagens plus: Söta pojkar som är så trevliga att det pirrar i magen.
Dagens minus: Födelsedagsfest kan jag ju glömma.
Dagens fundering: Hur tar jag kontakt på bästa sättet?

You make me smile

TACK Elwa för att du gav mig denna award!

image501

Jag vill skicka denna till personer som får mig att bli glad!

Christine - Har alltid trevligt med dig och du får mig att skratta och le. Vad är viktigare än det?

Diane - Du sprider glädje och inspiration, tack för det!

Lena - Trots att vi går om varandra hela tiden nu finns du alltid där och det känns så skönt!

Marianne - Du har alltid ett smittande skratt över och det älskar jag!

Självklart finns det fler glädjespridare som smittar mig, men dels har de inga bloggar, eller de bryr sig inte om award-grejerna eller oxå har de redan fått denna award.

Skolforum på Åland?

I tisdags åkte nästan hela kollegiet till Stockholm för att bevista Skolforum. Jag hade aldrig förut bevistat detta och visste inte riktigt vad som väntade mig men jag blev mycket nöjd med dagen. Det var en massa utställare och det var hur mycket föreläsningar som helst. Det var debatter och information, information och mer information. Gratis pennor och godis lockade i alla moduler och ljudvolymen var enorm. Tänk er en massa högljudda lärare på ett och samma ställe samtidigt :)

Jag har en hel kasse här hemma med broschyrer och information som jag ska kolla igenom, jag ska bara..... Dit vill jag gärna åka igen.

Vi skulle alla övernatta i Stockholm och det billigaste alternativet var att kryssa till Åland. Är inte det helt galet så säg? Nåja, på tisdags eftermiddagskvällen rullade bussen på färjan och vi själva klev ombord på m/s Cinderella. Det finns till och med fotobevis på det. ;)

Självklart blev det mer foton tagna under kvällen och natten och detta visar lite vad vi höll på med.

image497
Vi undvek Lill-Babs hela kvällen. Men vi sprang på henne i taxfree-shopen dagen efter....

image499
Vi hängde lite i baren. Här är det min och A's mojitos som syns lite svagt vid ett barhäng.

image498
Vi vilade våra fötter efter en hel del dansande

image500
När vi såg ut såhär var det dags att sova, så det gjorde vi.

Det hela var en toppenresa och det var skönt att bara vara.

Ålands-plus: Jag och A hade superkul ihop.
Ålands-minus: Mycket galna pensionärer
Ålands-fundering: Blir man för gammal för att fråga chans?

Jag skulle ju måla om...

Så idag började jag förbereda, när jag tog bort möblerna hittade jag detta på väggen in mot badrummet... jag anar oråd....

image495

Så nu sitter jag och väntar på att de ska komma och kolla på möglet och berätta vad som ska ske.....

jag återkommer...

Nu har de varit här och kollat och nu ser det ut såhär istället

image496

Tapeten satt lös och de sa att det var torrt på ytan. Fuktmätaren visade dock att det var blött inne i väggen. På andra sidan väggen finns mitt badkar, man kan ju ana att det ser läbbigt ut på andra sidan oxå, antagligen ännu läbbigare. Grabbarna som var här idag sa att de skulle ta med sig Bengt, som jag antar är någon fukt-expert av något slag, för det kan väl inte vara Bengt Alsterlind??? De visste inte om de skulle hinna imorgon, men annars någon gång i nästa vecka. Men de kommenterade med 'omfattande arbete' och 'det behöver säkert göras något i badrummet'. Ja jo, det kan man ju tro.... Sedan sa de att det inte var någon idé att jag målade. Tror de att jag är dum i huvudet på något vis? Jag har dock en bamsehink med färgen Fikon i hallen, men nu får vi väl se vad det blir. Nu hoppas jag på tapeter istället....men när målar-snubben var här och lämnade golvpapp och jag sa att jag inte skulle måla om just nu så sa han bara 'näe, men måla får du väl göra sen' så han verkade inte så sugen på att göra något alls. Men en sönderriven tapet känns ju lagom skojig att måla på, även om det blir torrt liksom.... Vi får väl se vad det blir.

Ikväll ska jag hem till E på lite födelsedagskalas, det ska bli väldans trevligt.

Dagens plus: Fuktskadan - kan ju leda till ett tilfixat badrum som jag länge önskat
Danges minus:  Fuktskadan - vardagsrummt blir inte målat och det kommer bli äckligt jobbigt att leva utan badrum under en lång tid.
Dagens fundering: Hur kunde jag vara så jäkla korkad att jag tog fel på datum och snodde någons tvättid? Kan ju säga att Någon väntade på mig och var asförbannad och skällde på mig.....rejält..... Vilket jag iofs förtjänade, men ändå!
RSS 2.0