Inte så farligt...

Jag önskar inte livet ur mig själv.

Istället önskar jag

att mina axlar kunde falla ner på vanlig plats
att det slutade vara så himla ont i axlarna
att jag inte stressade så mycket
att bilen var hel
att jobbet återgår till det normala
att jag lär mig att säga nej
att jag lär mig att inte ta åt mig allt
att jag lär mig att jag har underbara vänner som ställer upp när det behövs. TACK allihopa!!!!!

Jag är inte död...

Det bara verkar så.

Det bara känns så.

Jag bara önskar det.

Smått och gott

Nu har jag alltså börjat jobba igen. Det funkar bra, det känns inte som om man varit borta i 2,5 vecka utan mer bara fyra dagar eller något. Konstigt hur fort man kommer in i det hela igen. I onsdags när jag kom till jobbet hjade jag 14 grader på min arbetsplats.....det kändes löjligt kyligt. Så det var bara att ha jacka på och hitta på lite ärenden så man fick gå mycket.... Men nu har elementet kommit tillbaka och det är varmt och skönt.

I går var jag på Mazzarin tillsammans med alla de andra Inspiratörerna. Vilken otroligt trevlig dag. Alla satt och pysslade och visade sina grejer. Jag satt och grejade med lite olika kort, alla blev dock kvar där, men de kommer säkert upp i en blogg nära dig inom en snar framtid... :)

Jag lekte oxå med paljetter och det kommer jag att göra mer med. Gud vad det är roligt. Det är så fint och nu har Mazzarin dem i så otroligt många färger (ja, 35 eller vad det är....). Upptäckte att dididottsen passade perfekt att limma fast dem med och att de sitter bergsäkert då. Tur att jag har en rulle sådana hemma och att de kommer till användning.

Jag gav bort en Journaling Jar till min mamma i julklapp. Insåg att jag vill veta mer om hennes liv före mig så att säga. Så nu ska hon ta en fråga per dag, eller hur många hon nu vill, och svara på i min bok som jag sedan kommer att få tillbaka. Det ska bli jättespännande. Mamma blev jätteglad för denna och det var ju skojigt. Jag valde att göra den i lila efter mamma gillar det. (Vem gör inte det förresten? )


Detta är då framsidan av boken. Det var inte lätt att hitta ett bra block. Det skulle vara många sidor, randiga sidor och enkelt att göra om framsidan. Jag blev nöjd med den iaf.

Insidan av boken där jag förklarade tanken med allting.


Här är burken med frågorna i.

Har gjort några kort oxå

Kan inte sluta använda fotostämplarna! Det kommer komma in fler på Mazzarin snart, men tyvärr kommer det dröja innan Audrey kommer in, för den var slut till och med på Stampsmith. Men det kommer fler nyheter som jag väntar med spänning på. Jag kommer visa så fort jag får dem i min hand :)


Köpte stämpeln men visste inte vad jag skulle ha den till...... Nu har jag gjort ett kort......men jag vet inte vem jag ska skicka det till....  Men jag gillar den. Embossade med koppar-UTEE flera gånger och tog sedan vit stämpeldyna och stämplade i det smälta UTEE:t. Det blir väldigt fint, ska göra det med mer mer stämplar. Ska bara hitta sådanan som passar. Åh, nu när jag sitter här kommer jag ju på........ska fixitrixa lite imorgon tror jag bestämt :)


Har gjort ett grattiskort till en kompis som fyllde år nyligen. Stämplar från Inkywings och Inkido.

Näe, nu är det läggdags, imorgon är det dax för Drömfabriken.

Dagens plus: T
Dagens minus: Helgen är redan slut
Dagens fundering: Hörde idag på nyheterna att Israel beskylldes för att bedriva ett INHUMANT krig mog Gaza. Vaddå? Finns det humana krig?

Nu är det slut på det roliga...

Sådär, då var jullovet slut. Många har frågat varför jag inte har uppdaterat min blogg och jag har väl inget bra svar att ge. Men det blir ett desto längre inlägg idag :)

Strax före jul fick jag en tervlig överraskning från SaGam. Jag hade vunnit en utlottning i hennes blogg. Det blev ett par nya julstämplar som var jättefina, tyvärr ligger de kvar oanvända, men de ska monteras och jag ska använda dem snart. Jag ska nämligen börja med årets julkort snart. Jag tänker inte vara ute i sista minuten....i år igen! Tack tack så mycket vännen!

Det har alltså varit jul i världen. Då åkte jag hem till Tranås för att vara med släkten. Jag oroade mig mycket för att åka bil med Fritz så länge, men det gick hur bra som helst. Det var bara när jag bar transportburen som han blev orolig och skrek, så fort jag startade bilen la han sig till rätta och sov alla timmarna i bilen. Duktig kissekatte! Väl i Tranås fungerade allting bara bra. Han hade inte sönder något och var hur sällskaplig som helst. Eller som pappa sa 'Det här är ju mer som en riktig katt'. Han jämförde ju med Sixten som var så rädd att han gömde sig i en veckas tid. Fritz var med på allt och var som gladast när han fick äta lussebullar och julskinka. Vem gillar inte det livet? På julaftonsmorgon var världen vit. Det hade verkligen snöat. Så vackert det var. Men, vi satte oss i bilen för att åka till Borås för att fira jul med brorsan och familj. Där var ingen snö, men vad gör det när man får vara tillsammans? Inte ett enda foto tog jag på jul, jag har legat av mig!

Under veckan jag var hem-hemma i Tranås så hann jag även träffa Linda och Morgan, även om det var precis. Ficka klappa hennes runda mage, snart blir det utökning i familjen. Vad mysigt! De hade en ny fin lägenhet och vi hade mycket skvaller att gå igenom så det tog ett par timmar. Ja just det, jag fick ju i uppgift att ta redan på något åt henne, det gjorde jag ju, men har glömt berätta. Dax att skicka sms alltså :)

Så kom jag tillbaka hem till Karlstad och det är ju riktigt skönt att vara tillbaka på hemmaplan. Här träffade jag Anna, Mattias och för första gången Hannes. Vilken sötnos!

Här fick han sitta i mitt knä och skämmas bort. (Om de där plysch-byxorna hade gjorts i vuxenstorlek hade jag lätt haft såna.....världens finaste färg var det!) Hannes tackade mig med kräkas på mig. Trevlig kille! Anna och Mattias tyckte det var hemskt, men jag säger, hellre nu än om 18 år..... :) Jag blev även tilfrågad om jag ville bli Hannes fadder. Jag blev så glad att jag grät en skvätt. Tänk att jag! Självklart! Jag ser det som ett hedersuppdrag. Dax att börja planera :)

Lille Fritz var lite nyfiken på Hannes, men mest på hans grejer. Han ville helst att allt skulle lukta Fritz.

Just här ser ju Fritz allt annat än nyfiken ut men.... ja ja.....

Vi var även ute och promenixade runt tjärnet. Det var ju kallt och soligt och då bara man måste vara ute och se sig omkring.

Skuggan bevisar att Mattias var med oxå. Det var jättekul att träffa dem igen och nu börjar jag fundera på när det kan passa att åka till Stockholm och hälsa på. Har tänkt tajma in det så att jag kan samåka med M. Det vore toppen det. Vi får väl se.

Fick ett väldigt trevligt kort och en trevlig påse te på posten från Gunvor. Tack så mycket vännen, det var precis det som behövdes. Det är så gudomligt gott!

Jag har även hunnit att pyssla en del. Till min stora glädje har Mazzarin fått hem FOTOSTÄMPLAR. Herregud vad kul det är. Jag tror jag skulle kunna pyssla ihjäl mig, om jag bara hade obegränsat med tid. Här kommer lite som jag har gjort.


Här har jag använt mig av stämpeln Audrey, den kommer komma till webbutiken inom en mycket snar framtid. Den blev lite av en favorit hos mig. Här har jag använt den på grungeboard (som är superkul att jobba med, bara man kommer ihåg att man har det, jag har lite idéer som kommer längre fram...tror jag)


Ännu en stämpel från Stampsmith. Stämplade med lila och det kändes riktigt bra. Kortet i sig är sedan oxå lila, det är grungeboard även här, embossad med guld, men inte på prickarna. Lagom kul att sitta och pensla..... Tack-texten är thickers och resten är Katie från qk. Lite blommor från Youdo och pärlor i mitten och sedan lite glitterlim så var det klart.


Här kom det ett svart kort med lite vit vellum. Har använt mig av stämpeln Lana och sedan limmat dit lite pärlor oxå. Pärlor borde vara med på alla kort, det blir ju så fint  :) Texten är även här Katie till qk. Ska försöka använda fler alfabet ;)


Här blev det ett kort med Not Again!-stämpeln. Precis så tänker jag oxå ibland. Jag har använt mig av mönstrade papper från Daisey bucket och mina favoriter de prickiga cardstocken, mycket fint att jobba med. Blommor från Bazill och youdo.


Här har jag gjort mitt bidrag till Scrapopol, jag skulle göra något med cirklar och det blev typ ett spotlight-kort. Många färger blev det :) Plus att jag hittade Dead or Alive igen, bra musik.....har lyssnat hela dagen lång.

Så nu ska jag leka mer med fotostämplarna och jag väntar med spänning på de nya som kommer snart, åh vad roligt det är.

Jag har varit hos Helene och pysslat. Har blivit utmanad att scrappa till och med. Så jag har gjort 3 LO's. Vem kunde tro det om mig?

Här har jag gjort en om min kollega. En person som jag beundrar och ser upp till, någon som alltid får mig på gott humör, eller retar upp mig. Nåja, jag vet att jag alltid kan be om hjälp och jag kan alltid be om råd. Vad annat kan man säga än 'I love you'? :)



Här är det en LO om mitt brorsbarn, det är bara lite journaling som fattas. Det får bli sen.....

Den tredje LO:n visar jag inte än..... Men jag ska nu framkalla en massa foton, ska göra mer sådant här....det är ju jättekul. Men än så länge känns det som om jag behöver ha någon mer med mig, som kan hjälpa mig. Jag är lite nybörjare på den fronten.

Idag drog jag till med att göra ett armband oxå. Jag har blivit inspirerad av min vapendragare och gjode ett med stora pärlor. Det blev fint, tycker jag iaf.


Ja, det var väl allt jag har att visa. Känns som om det blev ett mosnter-inlägg med massor av bilder, men jag orkar inte dela upp allting.

Imorgon är det alltså dax för jobb igen. Ja jo, visst ska det bli kul att träffa alla, att komma igång igen. Men allt det här jag inte har gjort då, hur kul är det? Jag skulle ha..näe, jag ska inte tänka på det. Jag ska bara tänka på att gå ner i tävttstugan och sedan sova. Ska slut tänka på allt hela tiden....


Dagens plus: Mitt pysselrum har blivit mer strukturerat. Det behövdes.
Dagens minus: Jag är ute på tunn is över djupt vatten....
Dagens fundering: Hur ska jag orka upp imorgon när klockan ringer 05.33?

RSS 2.0