Vecka 50 - Inuti

 
Den här veckan har det varit inuti som varit temat och det har ju varit spännande. Hade ju ett foto klart i huvudet på en gång, men glömde att fota det på jobbet så det blev inget med det. Men jag har fått ihop tre foton ändå. Har haft många foton som jag skulle vilja ta men som inte går liksom..... men here goes.
 
 
I fredags skrev jag in alla betygen, och det är bara en grej som inte funkar. Det får vi kolla upp imorgon. När alla betygen var införda så tyckte jag själv att jag var värd Raffaello. Inuti är det någon god kletmumsgrejs och en nöt. Otroligt gott, jag gillar dem riktigt mycket. Ibland är det bästa inuti!
 
Var en sväng på stan idag. Det börjar ju närma sig jul :) Varje år (sommar som vinter) blir ju fascinerad över hur vackert Karlstad pyntas med blommor, växter och liknande. Dessa fina julkulor hänger inuti kronor, när det är mörkt lyser de vackert. Trevligt trevligt!
 
Att köpa något man inte vet vad det är? Det känns som om det kanske kan funka på ett tuggummi, man vet ju att det är tuggummi men inte vad det är för smak där inuti. Men tänk om det var så med allt man köpte? Det skulle ju vara otroligt mer spännande att göra middag då. :)
 
Dagens plus: Betygen är satta, julkorten är gjorda och julklapparna är nästan färdiguttänkta.
Dagens minus: Snön töar bort.
Dagens fundering: Rättigheter? Skyldigheter? Ansvar?

Vecka 49 - Plast

Den här veckan har det handlat om plast.
 
På jobbet använder jag parafilm och det är ju ett helt suveränt material. Tänjbar plastfolie kan man säga. Smidigt att försluta bägare och sådant med. Det tål även hyfsat mycket kemikalier. Det är väl det som jag har mest nytta av på jobbet när man ser till materialet plast, att det är så tåligt mot kemikalier.
 
En av mina grannar verkar ha provat tåligheten i plastkasse. Att ställa en soppåse på balkongen är inge bra idé, fåglarna gör hål på den hur lätt som helst och vips har man sopor lite varstans.
 
Jag gillar egentligen inte plastblommor, och har länge varit motståndare till detta fenomen. Efter att inte ha fått något att överleva någon längre tid i mitt pysselrum så införskaffade jag dessa och de är ju gröna och fina året runt. Men de är ju inte så himlans snygga, men man får ju tänka lite längre än så ibland....
 
Dagens plus: Fika med Maria och Helene
Dagens minus: Det blev bara skrutt med tvättstugan
Dagens fundering: Dax att öppna chokladkalendern? :)
 

Vecka 48 - Varsågod och sitt

Den här veckan var det alltså detta som var temat för fototrissen. Här kommer mina tre foton.
 
På min födelsedag så fick jag ett biobesök i present av Diana. Vi gick och såg Breaking Dawn pt2, och det var en mycket trevlig födelsedagskväll. En maffig film faktiskt. När vi gick från bion började vi fundera vad vi ska se härnäst på bio eftersom vi nu har sett Twilight tillsammans.
 
Nils Ferlin säger Varsågod och sitt. Snällt att någon har gett honom en mössa, det börjar bli kallt nu. Tog ledigt i fredags och hade en mysdag på stan. Det var riktigt skönt och det kändes som om stressnivån trillade ner ett par snäpp. Kan vara bra i dessa tider, för den stiger nog snart igen. :)
 
I lördags hade jag och Isa julkortsgörning. Det var avplockat fint när hon kom men på en liten stund så blev det såhär stökigt. Det är det bästa med pysselbordet. Det är tomt, inbjuder till kreativitet och sedan vips så är det fullt med grejer och man får en massa gjort. Jag färgla lite och Isa fixade tre julkort. En härlig stund!
 
Dagens plus: Adventsfint
Dagens minus: Feber och halsont
Dagens fundering: När kommer snön?
 
 
RSS 2.0