ÄNTLIGEN

Nu har jag kommit igång med badminton igen. Har bytt spelpartner och spelar nu mot Lena istället, eller med, eller vad det heter. Jag tror vi kommer spela jämna matcher och ha mycket skoj tillsammans. Som det känns just nu kommer jag ha lite träningsvärk imorgon, men det är det verkligen värt. Oj så skoj det är!

I lördags var jag på stan med Anna. Det var väldigt trevligt. Jag impulsköpte mig ett par stövlar. Inte precis något som min plånbok tyckte om, men fötterna var superglada!


Så ser de ut. Jag fick inget skav och inte ens ont i tassarna. Hade dem hela kvällen igår och dansade loss i dem och idag på förmiddagen så drog jag på mig dem utan någora problem. Ett bra köp. Så skönt att vara ritkigt nöjd :) Ville ha svarta egentligen, men de var slut.

Igår var jag på partaj i Kristinehamn. Det var dags för inflyttningsfest hos H. Kände inte en kotte på festen men åkte dit glad i hågen. Gjorde ett stopp hos M och S för att spana in det nya huset. De var båda i målartagen och det var mycket att fixa och greja, men oj så fint det blir. Ser fram emot den där parmiddagen, där även jag ska bli par ;)

Träfade massor med nytt folk på festen och fastnade för några tjejer som var supertrevliga. Och visst sa vi något om fest i Karlstad? Vi traskade (eller jag fick ju skjuts) till något som hette Varvet och det var supertrevligt. Där såg jag en av de sötaste pojkarna jag någonsin lagt ögonen på. Så jag nöjde mig inte med att titta på honom utan pratade en hel del med honom oxå. Han hade dock lite dåligt inflytande på mig, men det har väl alla karlar? ;) Pratade en del med en annan söt kille som faktsikt bor i Karlstad istället, men han hade en så otroligt dryg polare att jag bara inte stod ut. Vilket ärkepucko, så att säga.

Hur som haver var det skönt att krypa ner i sängen och sussa ett par timmar innan det var dax att åka till Karlstad igen.

När jag kom till Karlstad idag så gjorde jag något helt otippat. Jag åkte till Örsholmens IP för att kolla på pojkfotboll. Solen sken och det var trevligt att sitta på läktaren och umgås med Maria. Man får passa på att umgås den tid som finns. :)

Jag har gjort ett kort till en kollega som har blivit pappa.

Mina kollegor var otroligt imponerad och de ville att jag skulle hålla kurs på jobbet.... om jag orkar vore det roligt. Att jag sedan slagit in ett fint paket ökade på deras beundran. Ibland känns det lätt :)

Ska städa och fixa i veckan, för på fredag flyttar det in en kattunge hos mig. En alldeles liten söt och gullig kattunge. Vet inte hur gullig den är, flör jag har inte sett den, inte ens på bild. Men finns det fula kattungar? :)

Men nu är det dax att sova. Tror jag håller på att bli lite sjuk, jag nyser som en tok....det kan väl inte bero på de här stora lurviga dammtussarna som åker omkring utefter golvet?

Dagens plus: Att umgås med M
Dagens minus: Att min hjärna slutade fungera.
Dagens fundering: Hur ska det bli att träffa J?

Nu är det höst!

Jag hör inte till den skaran som sörjer att sommaren är slut. Jag älskar hösten! Jag tycker om att se träden skifta färg, jag tycker om de mörka kvällarna, jag tycker om regnet. Men jag tycker inte om de mörka morgnarna. Men säg det som bara är gott och inget ont!


Min plan var att komma ikapp under helgen, och det har faktiskt gått riktigt bra. Jag har sovit mycket, precis så mycket som jag behövde (tror jag). Jag har pysslat lite, skulle gjort mer men det kom lite annat emellan. :)

Har två kollegor som fyller år snart, så jag har gjort ett par grattiskort till dem som ska komma från kollegiet.


Passar väl perfekt till en MC-kille som fyller 51? :)


Till en tjej som fyller 34. Det blev lite platt och färglöst, kanske gör jag om det tills det behövs....

Sedan har jag suttit och gjort färgprover på adirondacks akrylfärger. Jag förstår inte varför inte alla vill använda dem. De är ju så helt underbara att måla med.

Nåja, i helgen har jag oxå hunnit att ta tag i mitt liv, jag har även städat (men inte dammsugit), handlat (men ingen jacka trots att jag behöver en), fått lite ledtrådar om mitt Vita Stenen upddarg #1.

Dagens plus: Jag skriver brev för fullt
Dagens minus: Att helgen redan är slut
Dagens fundering: Varför är världen så orättvis? A, jag tänker på er....massor. *KRAM*

Att beskriva någon med ett ord

Idag fick jag ett sms från en vän där jag blev ombedd att beskriva henne med ETT ENDA ORD. Jag skulle sedan, så klart, skicka detta sms vidare till alla mina vänner. Jag svarade henne med ordet 'fokuserad' och lät sedan nästan hela dagen gå innan jag skickade vidare detta sms. Jag är egentligen intne så mycket för såna grejer, men bestämde mig ändå för att skicka iväg detta för att se hur jag uppfattas. De flesta har så klart inte svarat (de tillhör väl samma kategori som mig :) ), men de som har svarat har skrivit dessa ord

Kreativ
One-of-a-kind
Levnadsglad
Inspirerande
Fantastisk-kollega
Rolig
Smutt
Bäst
Mumsig

Bara bra ord med andra ord :) Det är faktiskt löjligt svårt att beskriva en person med bara ett ord.

Idag har det varit ännu en stressig dag på jobbet. Jag hinner inte ikapp riktigt, jag håller näsan ovanför vattenytan men det är inte mer. I helgen ska jag kravla mig upp på land är min plan. Ordning och reda i hemmet och på jobbet är en plan. Ta hand om mig själv är en helt annan plan. Vackert väder kan man väl bara hoppas på? :)

Idag har jag monterat de stämplar jag köpte på mässan i helgen. Inte alla för mitt EZ räckte inte alla, två ligger här omonterade. Ska försöka hitta på något att göra med dem allihopa. Har ju en ATC-swap att ta tag i.

Dagens plus: Beröm
Dagens minus: Bilpolarna vill inte vänta en timme på fredag
Dagens fundering: ska 26:e bli Fritz-dagen?


Dagen efter

Idag ahr det verkligen varit Dagen Efter. Dagen efter den stora mässan i Göteborg. Jag var där för Mazzarins räkning och det var superkul. Jag kom hem från jobbet i fredags och stoppade i mig lite bär och sådär och sedan så drog jag iväg till Kristinehamn. Där hade Susanne redan packat ihop allt som skulle med till mässan och vi packade in i släpet och sedan så drog vi iväg. Trött och mörkt och efter ett tag sov jag sött i baksätet. Det går ju så mycket fortare då :)

Hotellet kom vi till på en gång och vi installerade oss snabbt. Snart sussade tre sköna damer i varsin säng och vi vkanade med skräck klockan 05.33. Varför går nattens timmar så fort? Upp och hoppa! Frukosten var serverad och det var vi imponerade av, hur många käkar frukost så tidigt en lördag?

Så kom vi till mässan och det var dax att smälla upp montern. Det flöt på otroligt bra. Susanne visste hur hon ville ha det och det var bara att se till att allt kom på plats. Vi hann till och med att ta en fika innan mässan öppande. Så kom folket. Många och trevliga. Det var kul att träffa på så många kända ansikten (kända för mig alltså, kändisar var det inte så många av...tror jag...). Dagen rullade på och när mässan stängde var vi rätt matta i kroppen. Vi traskade iväg för att käka och hamnade på en indisk restaurang. Näe, det är inte min grej med indisk mat, jag har gett det ett par försök nu och det är någon märklig smak som inte alls smakar gott i min mun. Ja kalla mig fånig, kalla mig tråkig kalla mig för vad ni vill, men är det fel att inte tycka att allt är gott?

Tillbaka till hotellet där vi satt i loungen och drack kaffe och te och bläddrade i kvällspressen. Vi orkade inte säga så mycket och till sist traskade vi upp på rummet och duschade och kröp ner i sängen. Läste ett kapitel i min bok och somnade sedan sött.

På söndagen så var vi uppe i mer mänsklig tid och kom till mässan precis lagom, typ 09.59 (öpnnade klockan 10.00). Hyfsat mycket folk även då tyckte jag som inte hade något att jämföra med. Det var trevligt att kunna strosa runt och kika lite på vad som erbjöds. Jag köpte lite stämplar och lite annat smått och gott. Fick med mig lite papper hem, lila fina. Får se vad jag kan göra med dessa. Nu behöver jag montera lite stämplar som jag köpte och sedan ska jag leka loss.



När mässan stängde så körde vi Operation Ihoppackning. Vi var ruggigt effektiva och snabba. På en timme var montern nerpackad och inne i släpet. Inga störer missöden mer än ett tippande släp som gav mig ont i amren och blåmärken, men det är ju en världslig sak.

Så hem i regnet. Mörkt och regnet vräkte ner. Men det piggade upp med en superfin toa på en vägkrog i Götene. Till och med jag kunde använda en offentlig toalett, det säger väl allt :) Plus att det var en söt karl där oxå (nej inte någon av de gamla gubbarna i träskor!). När vi kom till Kristinehamn så packade vi ur släpet och hängde upp några grejer i affären sedan så körde jag de sista milen till Karlstad. Somnade sött men han knappt somna förrän väckarklockan ringde och det var dags att vakna och åka till jobbet. Återigen snabba timmar i nattens mörker....

Är helt trött nu och ska snart ramla ner i sängen. Men oj vilken rolig helg jag har haft. Det har varit många skratt och mycket flams. Så visst har jag jobbat mycket och visst gick helgen fort, men ibland kan det väl vara värt det? Tack Susanne och Maria för en kul och lärorik helg! :)

Jag har gjort ett grattiskort till en vän som fyllde 40 häromdagen.

Lite suddigt men med blixt så blev det bara spegling i fotot och jag hann inte scanna så detta är väl bättre än inget. :)

Jag vann ju en kort-tävling på Scraproom nyligen. Jag har nu fått vinsten hemskickad och det var tre superfina stämplar. Det ska bli kul att använda dem, har några idéer i huvudet, ska bara få tid och ork att prova att få ner dem på papper oxå....


På jobbet rullade allt på som vanligt. Jag jämförde ett par klasser idag, bara sådär litegrann ur huvudet. Vilken otrolig skillnad det kan vara. Okej, jag har den ena klassen i biologi och den andra i kemi, men vilken skillnad på bemötande det är. Vilken skillnad det är på mig och mitt välmående när jag slutar dessa lektioner. Jag måste lära mig att må bra....typ..... eller vad man ska säga. Vissa klasser tar mer energi än andra, eller är det kanske enstaka elever som gör det....

Idag hade jag chans att lösa mitt ena Vita Stenen uppdrag. Men jag misslyckades. Jag fick inget foto på den söte mannen..... Det är inte alltid som det känns naturligt att dra fram telefonen och ta en bild... Men oj så söt han är denne filur. Har väl haft uppdraget i ett halvår och inte lyckats, men mitt andra uppdrag kommer jag lyckas med den här månaden, det är jag säker på! :)

Snart flyttar det hem en kattunge till mig. En grå och vit kanske? Eller en röd-vit-grå-svart? Blev erbjuden kattunge som är 7,5veckor bara, känns löjligt ungt om man säger så..... Men gud vad jag vill ha en katt igen. Jag tror T har rätt, det kan bli en Fritz som flyttar hem till mig.

Dagens plus: Att vi hade det så fnissigt kul i bilen
Dagens minus: Tröttheten
Dagens fundering: Hur ska jag kunna lyckas med Uppdrag 1?

Nu är det officiellt

Jag har gått och blivit inspiratör hos Mazzarin. Ett nytt spännande uppdrag som jag säkerligen kommer att trivas med.

Jag har börjat med att göra en mazebook.



Vill du öppna upp dem och se vad som finns, så får du göra ett besök på Mazzarin i Kristinehamn. :)

Nu ska jag jobba typ en timme och sedan är det dax att sova och sedan upp till jobbet igen. Nu blir det bara mörkare och mörkaer och det känns som om tiden rinner mig ur fingrarna. Just nu är det jobbet som kretsar i huvudet men oxå mässan i helgen där jag ska jobba. Vet inte ritkigt vad som väntar mig.....om man bortser från att träffa vänner, umgås med vänner och skratta och ha roligt men även jobba.

Dagens plus: Skratt och skoj i bilen hem från jobbet
Dagens minus: Irritation
Dagens fundering: Håller jag fram till jul i detta tempo?

Ny vecka

Jaha ja, då var det måndag igen. Det är så galet och jag är så otroligt stressad och jag vet inte vad det är som händer. ska det verkligen vara så? Jag försöker varva jobbet med pyssel för at stressa ner, det funkar väl sådär kan jag säga. Men jag får ju lite gjort :)


Har gjort i ordning en pärm som vi ska ha i mitt arbetslag.


Det här är ett block som bara jag ska använda :)


Här har jag gjort ett kort med CherryPie-stämplar. Skickade in det i en tävling hos Papermaze, men hade ingen tur där kan man väl säga. Men vad gör det när jag blev väldigt nöjd med kortet? ;)

I helgen umgick jag lite med Anna och Mattias. Nu kan man säga att de har flyttat. För i helgen som kommer är det deras sista helg i Karlstad och då är jag i Göteborg på Scrap- och Stämpelmässa. Det känns konstigt att de flyttar, jag är ju så van vid att umgås med dem. Visst håller man kontakten, men visst tappar man den ibland? Livet är konstigt och livet förändras.....

Har börjat att allvarligt fundera på att skaffa mig en ny katt. Sixten har varit borta i nio veckor nu.

Dagens plus: Härliga elever
Dagens minus: Fotsvettsmannen ställer saker och ting på sin spets
Dagens fundering: Ska man skaffa sig kattunge?

RSS 2.0