Solig söndag

Ja det är soligt, än så länge, men det ser ut som det mulnar på. Men vad gör det? Jag har nu städat min pysselhörna och då åkte äntligen min cuttlebug fram. Så bra den är, smidig och det blir inte mycket pappersspill. Perfekt med andra ord. Det enda jag funderar på är vilken av plattorna som det ska bli skärmärken i. För bilderna och instruktionerna i boken stämmer inte riktigt överens..... Ja ja, det är ju som det är.

Idag MÅSTE jag göra 8 ATC som ska swappas. Varför väntar jag till sista minuten? Jag blir så trött på mig själv.

Så ska jag iväg på Friskis och sedan ska jag, Anna, Mattias och C och T åka till Mattis och grilla korv. Jag hoppar nog över korven, men det ska bli kul att träffas iaf. En tripp ut på landet är väl oxå bara bra :)

Jag har iaf börjat göra lite kort till Lilla Pappersbutiken. Har fått i uppgift att göra kort med en färg, vilket inte är så lätt som man först tror. Jag har fått tre kort färdig och de ser ut såhär.

image283
Här har jag använt mig av ett vitt kort och sedan stämplat gröna fyllda blommor. Sedan har jag fäst fast ett grönt vellum med fyra grön öljetter och sedan stämplat Grattis och fler blommor i en ljusare grön nyans.

image284
Här har vi då ett orangt kort. Jag har använt hålpipan och skrivit Hej och sedan satt ett brunt papper på baksidan så det lyser igenom.  En kul teknik, även om jag inte får stämpla något.... :)

image285
Här har jag målat en helt vanlig pusselbit med adirondacks akrylfärg 'Terracotta' sedan har jag stämplat den svarta texten med StazOn. Limmat fast den på kortet och sedan orangt glitterlim. Lite orangt organza band på kanten oxå.

Det var det jag hade att visa just nu, har fler idéer på kort, men jag måste ju ta tag i dessa ATC först och främst.

Har sett att många tycker om min kort med pusselbitarna. Så frågar ni om ni får låna min idé. Det är ju inte min idé från början, så låna på ni bara :)

Saknar du inspiration i ditt scrappande?  Kolla då in på tradera

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=580511

För nu säljer jag Creating Keepsakes urfina böcker på 80 sidor vardera eftersom jag inte scrappar. Många bilder och de är verkligen otroligt inspirerande....

Dagens plus: Grillning i Molkom
Dagens minus: Det är bara 24 timmar på dygnet
Dagens fundering: Hur ska jag hinna?

Skrutten är glad igen

Satt och slösurfade lite och skuttade runt bland bloggarna och hamnade till sist hos Myamia och hittade den är en väldigt kul utmaning eller vad man ska kalla det för.

Jag googlar "Agneta behöver" och detta var vad som kom upp. Så kul, ni måste testa!

Agneta behöver en date. - Ja, det behöver jag nog, men kanske har jag en på gång? :)

Agneta behöver två medarbetare som kan hjälpa till med rundringning samt ett flertal som kan agera värdinnor. - Jag räknar inte med något större kalas inom snar framtid....

Agneta behöver väl inte presenteras närmare. - Är det verkligen så?

Agneta behöver mycket smäll - Det har jag mycket svårt att tro att jag behöver.

Agneta behöver väl lite påfyllning i kassan? - Ständigt! Varför nöja sig med lite? :)

Agneta behöver säkert ett gympingpass snart - På tisdag blir det Friskis

Ja, då är det vl bara att ni göra samma sak i er blogg nu då :) Christine, du är speciellt utmanad! ;)

Skrutt

Idag är jag bara en liten skrutt. Vågen på VV visade + idag och jag är skitsur för det! Okej, det var +0,1kg och det är inget att fundera mer på. Som en kompis sa 'Det är ju bara en brakskit' :)

Det jag surar för är att jag faktiskt skött mig bra på alla punkter utom att dricka vatten. Så nu är det vatten som gäller och inte tappa sugen. Jag är inte ens i närheten av att ge upp så det är inte det, men det känns tråkigt. Jag räknade så kallt med - idag att jag blev tagen på sängen.

1 maj ska jag mäta kroppen iaf och ska sedan göra det den förste varje månad. Det kan vara bra.

Nu ska jag sura lite till....

Dagens plus: Har fått beställning på fem kort
Dagens minus: Den där jäkla skitvågen
Dagens fundering: Vad ska jag göra nu när jag är ledig i 10 dagar? :)

En tisdag i april

Ja, så var ännu en tisdag lagd till handlingarna. En lång och konstig dag på jobbet. Det var inställda lektioner och så får man höra om knäppa föräldrar. Ibland undrar jag varför det inte finns någon sorts licens på att skaffa barn, en del är ju helt enkelt inte lämpliga! Det där kan göra mig hur arg som helst, men vad hjälper det???

Har fått några kort gjorda.
image281
Här har jag lekt med mina alkoinks. Skulle ju göra ett kort med colorwash, men fick det inte att bli bra, så då åkte alkoinksen framistället. Har stämplat med paisley och texten är oxå från Lilla Pappersbutiken. Lite glitterlim är ju alltid fint :)

image282
Så letade jag rätt på min stämpel från Paperbags Studio. Den är så otroligt läcker, emn det har inte blivit något av det....men nu blev det något. Har liftat kortet (bitvis) från Ruth Örsal. Stansade ut pusselbitar från qk i två olika gröna nyanser. Pusslade ihop dem och limmade ihop och stämplade sedan med Stazon (som luktar björnklister :) ). Blommorna är ihoplimmade och i mitten lim med massor av grön microbeeds. Bakgrundstexten är från HeroArts och stämplat med Brilliance Moonlight White (sådan droppe). Så är det 3d-lack på skorna och vips var det klart. Nu ska det få ut och åka i världen och se sig om lite :)

Nu är det dax att krypa till sängen och sova.

Dagens plus: Att jag fick en supersmaskig chokladkaka bara sådär. Tack Hellen!!!! :)
Dagens minus: Att diskbänken är full med disk....
Dagens fundering: Blir det soligt och varmt i helgen?

En härlig helg

Ja det är precis det jag har haft. Jag har umgåtts med vänner, jag har pysslat, jag har städat (lite), jag har tränat och jag har fått glada nyheter. Vad mer kan man begära?

Spelade badminton med K i fredags. Jag vann en match och hon vann den andra. Kändes bra att få vinna, tycker vi är väldigt jämna men detta var första gången jag vann en match mot henne.

Så kom jag hem och började fixa i ordning mitt Frankie-alfabet. Jag har nämligen börjat med att stansa ut alla qk-dies och limma dem på brun cardstock och sedan limma fast dem på plastfickorna. Enkelt och smidigt sätt att se det man har och få tillbaka allt på rätt ställe. Det enda jag inte kan göra på ett vettigt sätt är att få dem i någon bra ordning, men det är väl något man får leva med... Ja bokstäverna är det ju inga problem med, alfabetet är jag helt säker på. Det är de andra diesen som är i oordning. Det hade varit fiffigt att ha dem i tema-ordning, men det funkar inte.....så nu kommer de i inköpsordning. Jag har beställt fler från Scrapperiets qk-klubb nu, längtar redan!

image275
Så ser mitt Frankie ut. Visst är det otroligt fint? Hur kunde de på qk bestämma sig för att sluta göra detta alfabet? Detta är lätt det snyggaste alfabet de gjort, LÄTT! :) Det kändes jobbigt att det försvann innan jag hann köpa det, men nu har jag ju köpt skinnimini begagnat och hittade detta classic i affär på rea. Vad mer kan man begära? Siffrorna då möjligen....och skuggorna..... :)

Jag har självklart använt mitt alfabet idag. Det blev inte mycket men det blev lite...
image276
Ljusblå stomme av okänt märke, mönstrat papper från Urban Lily, resten bazzill. Stämpeln kommer från inkywings, tack Elwa för den!!!!, och är målad med Glazepennor. Hade aldrig provat dem men så när jag började DT hos Åsa på Lilla Pappersbutiken så fick jag alla pennor, både glaze och soufflé. Otroligt roliga att jobba med. Här använde jag glazepennorna som är genomskinliga och blir alldeles glansiga, passar ju perfekt till ett fönster. Kortet är en beställning och jag hoppas verkligen att kunden blir nöjd.

Vad har jag gjort mer?
image277
Ett kort med papper från Urban Lily, flygplansstämplen är från Paper Salon och är målad med glazepenna och souffle-penna. Den är ju otorligt rolig eftersom den är helt täckande, perfekt till de vita molnen alltså :) Textstämplen kommer från Lilla Pappersbutiken.

image278
Stämpel från Paper Salon målad med glazepennor (glitterpennan på vingarna är min favoritpenna, hur har jag kunnat leva utan en sådan så länge? ;) ). Så finns det tre blommor från Heidi Swap på kläningen. Textstämpeln kommer från Lilla Pappersbutiken.

image279
De här blommorna är så snygga, så härliga, så maffiga så.....så.....jag finner inte ord! Blomman är från Prima och textstämpeln är från Lilla Pappersbutiken. Stämplat med Adirondack-dynan Raisin. Så lite organzaband.

Det är det som blivit gjort, har gjort lite till, men glitterlimmet är inte torrt :)

Så har jag då städat, inget stort projekt, men jag har sorterat ut tidningar som ska slängas, två stora pappkassar är fulla och ska kastas. Varför sparar jag på så mycket skit? Det var tidningar som är 3 år gamla....är jag en hamster????

De glada nyheterna kan jag inte prata så mycket mer om ännu, men det kommer längre fram, jag lovar!!!

image280
Världens sötaste katt kan man inte visa för ofta? Här ligger han helnöjd uppe på badrumsdörren. Här är han extra nöjd eftersom den nytvättade badrumsmattan hänger på tork där. Annars ligger han på dörren när jag duschar, ibland (sällan) hoppar han vidare till andra sidan hallen och lägger sig tillrätta på hatthyllan. Vilken galen katt.

Tack alla för glada tillrop om min viktminskning, ska passa på att läsa dessa när jag har det motigt. Ska nog börja mäta omkretser på allt möjligt och omöjligt och föra loggbok.

Efter några sms i fredags så tror jag att den lilla fnurran på jobbet har ordnat till sig, det känns väldigt skönt inför morgondagen.

Mattias har förklarat för mig hur man fixar till detta med rss. Så nu kör jag Mozilla och ser direkt när mina favorit-bloggar är uppdaterade. Tack Mattias för hjälpen! :)

Dagens plus: Mitt Frankie är klart för att hoppa in i pärmen.
Dagens minus: Jag har inte hunnit göra något till ATC-swappen (ännu).
Dagens fundering: Varför har jag inte provat detta förut?

Vilken dag...

Det är ju väldigt sällan som det blir som man har tänkt sig, men den här dagen... ja det tar ju priset.....

Vaknade trött som få. Sådär så de tär hur jobbigt som helst att ta sig upp. Lille Sixten är snabb upp på magen och lägger sig där och spinner. Det gör ju inte saken lättare. Men skam den som ger sig, *schvung* upp och greja och sedan iväg till jobbet.

På jobbet hände en otippad grej. Redan för 07.50 hade jag fått huvudet avslitet. Det låter ju lite bryskt, men det var så det kändes. Det är lite svajjigt på jobbet nu. Det är nedskärningar och det är nog minst 6 tjänster som försvinner. Självklart är det inte något roligt. Det är ju regeln 'Sist in, först ut' som gäller och därför är det de unga lärarna som får stryk på foten av dinosaurierna. Jag vet precis hur de känner sig eftersom jag själv satt i den situationen för ett år sedan så jag förstår precis. Man känner sig arg, ledsen, sårad, besviken och som om man inte är vatten värd. Självklart är det inte så. Vem ska man skylla på att barnkullarna krymper? Själv är jag nu inte i farozonen (denna gången) och det känns ju bra, men samtidigt är det ju mina kollegor som jag även umgås privat med som försvinner. Det känns väldigt tungt. Idag när jag kom på morgonen ville jag visa mitt stöd och allt det där och gick in på ett arbetsrum där två kollegor sitter som båda hänger på en tråd. Jag säger något i stil med 'Hallå brudar, känns det något bättre idag?' (Det var konferens igår och det diskuterades en del och det blev lite fel, kan man väl säga (inte från min sida för jag hade extra-lektion den här tiden)). Det var nu mitt huvud slets av. Jag blev avsnäst att det gjorde det minsann inte. Jag ville ju bara vara snäll..... Allt kändes jättekonstigt och resten av dagen när jag inte hade lektion så satt jag på mitt arbetsrum och jobbade och försökte bara hålla mig undan.

Senare under dagen var det dags för IUP-samtal och jag hade inte hunnit förbereda mig så väl som jag hade velat. Det gick ju bra ändå, men det blev inte som jag hade tänkt mig....

Så var det dags att åka till VV och få domen. Vägde mig hemma och den vågen visade +1,6kg. Men det gjorde mig inte så mycket. I min suraste och deppigaste stund i förrgårskväll så tog jag fram ett par jenas jag ärvt av E som jag inte har kunnat ha på hela tiden. Jag drog på mig dem och jag kunde knäppa dem! De satt väl inte helt bra, men vad fasen, jag kunde knäppa dem :) Så det kändes lite som om vågen kunde visa hur mycket plus den bara ville, jag har ju krympt ändå! Väl på VV så garderade jag konsulenten att det var en dålig vecka och att det inte skulle gå bra. *spoink* Vågen visade -0,1kg. Jag vet att det är typ ingenting, men det är minus och det kändes så otroligt bra. Jag har nu minskat 32,1kg allt som allt. Det är helt galet mycket, men det mest galna är att det finns mer att ta av.....hå hå ja ja. Men jag är vid gott mod och är motiverad så det är bara att köra på, imorgon är det badminton. :)

Så har jag nu fått hem mitt classic-alfabet Frankie till qk. Åh vad jag har längtat. Det är så otroligt fint...
image274 Ja, så ser det ut. Det är så...mmmm....jag är så glad! Tack M för att du hjälpte mig att fixa det! Ska försöka göra något med det i helgen som jag kan visa upp sedan. :)

Ska även göra ett konfirmationskort i helgen...pust... Har fått lite uppstämplat och postat till mig (Tack för det E!) och ska göra något med. Men just nu varken orkar eller hinner jag. Ska snart sova...

Dagens plus: Frankie har flyttat hem
Dagens minus: Jag blev utskälld när jag bara ville vara snäll
Dagens fundering: Ska jag kasta ut vågen och mäta omkrets här och var istället?

Jag hittade en lista :)

Surfade runt från blogg till blogg och hanmade till sist här. Det fanns en lista....jag kan inte motstå (jag försökte inte ens... här kommer mina svar :)


1. Kan du fixa en punktering och byta torkarblad?
Ja det kan jag faktiskt. Punktering är väl det samma som att byta däck? :) Det kan jag, men jag betalar hellre någon annan att göra det. Torkarblad fixar jag, men det är krångligare på ena sidan än på andra.

2. Hur äter du ett äpple?
Jag äter det rakt av bara, men inte kärnhuset och sådär. Det blir ju en skrutt kvar.

3. Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Jag är inte rädd för dem, men jag tycker att de är äckliga. Ju fler desto värre.

4. Big brother eller sportnytt?
Nja, jag GILLADE Big Brother, typ två-tre säsonger... Nu kvittar det mig, men det är kanske nerlagt nu?

5. Rent spontant, om du fick välja en present till dig själv, vad skulle det bli då?
Jag skulle vilja ha en sommarstuga.

6. Är du mörkrädd?
Nej, oftast inte. Beror på var jag är, vad jag gjort och vad jag tänker på...

7. Resmål som faschinerar
Jag skulle så otroligt gärna åka till Egypten och se pyramiderna. Så skulle jag vilja åka runt i Sverige och Europa.

8. Ditt senaste telefonsamtal
M ringde precis och han ska komma på fika imorgon.

9. Förrätt eller efterrätt?
Efterrätt.....med CHÅÅÅÅÅKLAAAAAAAAAAA :)

10. Bästa stunden på dagen
När jag kommer hem från jobbet.

11. Tre saker du alltid har med dig?
Mobiltelefon, nycklar, plånbok

12. E-post eller snigelpost?
Snigelpost Det beror på. I vissa fall är ju RIKTIGA brev det bästa, jag är en av de som fortfarande har brevvänner. Men visst mailar jag mycket, smidigt och snabbt men inte personligt.

13. Den senaste komplimangen du fick?
'Du är en av de bästa lärarna på skolan'

14. Senaste gången någon skällde på dig?
Min bror skällde på mig i påskas och jag har inte förlåtit honom ännu (han vet nog inte ens om det....)

15. Om du får välja en artist som kommer och spelar på din födelsedag, vem blir det då?
Lars Winnerbäck eller Lasse Lindh men det vore ju roligare med Depeche Mode förstås....

Sådär, nu kan du väl ta och svara på dessa frågor i din blogg? :)

Dagens plus: Solen har varit varm idag oxå
Dagens minus: Har en massa prov jag borde rättat
Dagens fundering: Varför visar vågen +? Jag har ju skött mig bra! Ska ta tag i matdagbok igen, jag äter nog för lite nu...

Påsklovet är slut

Ja, då var det slut på det roliga! Eller det kanske kan bli roligt imorgon oxå? :)

Idag har jag varit duktig och jobbat en hel del, jag har börjat fixa i ordning på balkongen, ska köpa lite blommor bara, jag har deklarerat (flera dagar för tidigt :) ) och jag har suttit i vårsolens glans och njutit så jag numer är illröd. Hmmm, hur gammal måste man vara för att lära sig?

Har pysslat lite i helgen, men nästan alla kort lämnade jag bort utan att scanna dem...

Fick beställning på ett 'Välkommen till världen'-kort. Jag har nu gjort ett rosa och kom då på att jag har ett blått att göra....men frågan är om det ens blir blått. Ska nog bryta det där med rosa-flicka och blå-pojke mönstret. Grönt är ju en fin färg. (Hmmm, jag gillar grönt mer och mer....)

Fick en beställning på ett grattis-kort, och det blev såhär.
image273

Nu håller jag på med ett konfirmationskort, och det tycker jag är svårt. Har inga bra stämplar, så jag sliter lite med det, men hoppas det blir bra när det blir klart.

Jag har haft Sixten hos veteinären och han är nu kastrerad och har fått ett chip instucket i sig. Så nu blir det inga fler lika söta katter som Sixten. Han har idag fått vara med mig ute på balkongen och det gick hyfsat bra. Han tyckte det var trevligt med frisk luft i nosen men var livrädd för alla ljud, åtminstone till att börja med. Sedan blev han tuff och hoppade ut på fönsterblecket så jag fick dra in honom igen i svansen. Inte det ultimata sättet att få tillbaka honom men går han där kan han skutta vidare till nästa lägenhet och till nästa och till nästa och....ja ni förstår problemet.

I torsdags var jag på VV och det gick bra. -3,1kg på två veckor, fick en stjärna. Nu när jag väger mig här hemma (hmm, har hört att man inte ska göra det men jag kan inte låta bli) så visar vågen uppåt, uppåt, uppåt..... Läskigt.... Kan påsken komma med lite fördröjning? Nu blir det hårdträning denna vecka. (Hur jag nu ska hinna det med IUP-samtal den här veckan...) Nåja, jag har hittat motivationen igen. Tack Du som hjälpte mig med det! :)

Dagens plus: Solstunden på balkongen.
Dagens minus: Vågen trilskas med mig.
Dagens fundering: Är det bra med sommarstuga? Har man råd med det?

EFIT 7 april 2007 (Påskafton)

07.00
image262
Vaknar av att brorsbarnen stojar in och ska kolla på TV. Tittar upp i den finfina rullgardinen som fanns i mitt barnrum en gång i tiden och ser att det blir en solig dag.


08.00
image263
Var ute och promenixade. Här tittar jag ut över sjön Sommen och därnere på halvön ligger Sjövik, där skulle jag kunna tänka mig att bo. Men det bor visst andra där nu, hur kan man övertala dem att ge mig huset och tomten och allt? ;)

09.00
image264
Värmer mig en stund vid vedspisen

10.00
image265
Min ena svägerska och jag sitter och löser korsord vid köksbordet. Mamma håller på med påsktårtan samtidigt.

11.00
image266
Brorsbarnen ägnar sig åt att leta påskägg i trädgården. Som tur var hade påskharen varit där och lämnat av tre ägg.

12.00
image269
Vi var ute och plockade både vitsippor och tussilago.

13.00
image267
Uppdukat till påsklunch.


14.00
image268
Här spelade vi lite Fia-med-knuff.

15.00
image270
Dax att läsa lite saga för Gustav. Han valde Nasses saga.

16.00
Efter att ha läst saga så sover man ju....

Här under kvällen så åt vi så klart påskbuffé och diskade och grejade och det var mycket att pyssla med så det blev inga foton på ett tag......tyvärr....

21.00
image271
Korsorden fick sig ännu en omgång i TV-soffan.

22.00
image272
Elden falnade i kakelugnen och det var dax att borsta tänder och krypa till kojs.

Jag gjorde det!

Japp, idag så! Klockan ringde 05.20, jag skuttade (läs: släpade mig) upp och drog på mi kläder och traskade ut. Väl ute kändes det faktsikt riktigt bra, klart jag var trött, men det var ändå uppiggande. Gick en rask promenad på 20 minuter och sedan in i duschen och frukost och allt det där. Jag kände mig nöjd med livet och kan faktiskt tänka mig att göra så igen, inte imorgon men en annan dag :)

Jag har gjort massa med nya grejer idag, dels denna morgonpromenad, men även något mer otippat. Idag när vi i pendelbilen åkte hem så stannade vi i Värmlandsbro och käkade glass. Helt otippat, men väldigt trevligt.
58601-261 
Bilpoolarna :)

Ja, två nya grejer på en dag är väl fullt tillräckligt? :)

Så har Sixten kommit upp sig i tillvaron. Han har hittat en ny spejnings-plats. PÅ lampan i sovrumsfönstret.
58601-260
Lite varmt om rumpan skulle jag tro, men det kanske är skönt?

Nu ska jag fortsätta med tvättstugan, packa och städa, imorgon är det påskfest och på fredag bär det av hemhem till Småland. EFIT-bilerna från lördagen kommer när jag är tillbaka igen.

Glad Påsk på er alla!

Dagens plus: Jag tog tag i utmaningen
Dagens minus: Jag har ont i en fotled

Dagens fundering: Varför körde hon bara på min cykel utan att säga något, trodde hon inte att jag såg henne?

Jag har gjort färgprover

Har lite dålig koll på mina stämpeldynor och har därför gjort i ordning färgkarta i mitt block. Har bara gjort adirondack-dynorna än så länge. Stämplar på ett papper, klipper ut och klistrar in. Det blir bra, kolla här
58601-259
Det blev ju två sidor, men sånt är livet. Bra att ha lite koll tycker jag, funderar på att piffa till det med glitterlim. Vaför kan jag inte låta flaskorna vara? :)

Idag har jag varit hos Kiwi och hälsat på. Egentligen var det väl Pappa Kiwi och Mamma Kiwi jag skulle träffa i första hand, men att snufsa på Kiwi var inte så tokigt det heller. Trevligt att träffa dem, det borde verkigen bli oftare. Men vi bestämde iaf en träff i stugan i sommar, men det är ju ett par månader kvar.... Kanske får de komma hit oc träffa Sixten, trots allergier :)

Jag bommade utmaningen..... Klockan ringde 05.20 och jag ställde raskt om den till 05.42 och sov en stund till. Kanske imorgon......men mer troligt att jag börjar på påsklovet och sedan möjligen varannan dag, det kan väl vara en bra målsättning?

Dagens plus: Träffa familjen Kiwi
Dagens minus: Alla måsar som grannen tror att hon måste mata utanför vardagsrummet så de är överallt utanför mig.

Dagens fundering: Hur ska jag få mitt hår sådär lockigt och fluffigt som frisören fick det idag?

Jag blev utmanad!

Denna gång handlar det inte om en lista som man ska skriva i sin blogg. Nej, en jobbig utmaning. En kollega på jobbet utmanade mig att ut och gå 30 minuter FÖRE frukost. Det betyder att jag ska ut och gå 05.20. Visst låter det förskräckligt tidigt? Visst låter det helt galet? Trots detta kan jag inte riktigt släppa tanken. Så då täntke jag att jag skulle skriva om det i bloggen, för är det skrivet är det sant och är det sant har jag inget val och har jag inget val så kommer klockan ringa tidigare imorgon.

Jag har dock redan börjat komma med förändringar, idéer och undanflykter.
¤ Om jag istället springer (som om jag skulle orka det en längre sträcka :) ) så borde det räcka med 20 minuter. Tänker jag fel?
¤ Det är Prison Break ikväll = jag kommer i säng sent = jag kommer vara trött imorgon = jag börjar på onsdag.... (läs: typ aldrig)
¤ Jag kan dubbla eftermiddagspromenaden (som om det skulle hända)
¤ Jag börjar på påsklovet så att jag får en mjukstart
¤ Räcker det inte med 15 minuter?

Ja, just nu känner jag mig ganska peppad. Men jag vet att jag imorgon när klockan ringer så vill jag bara somna om.... Vi får väl se vad det blir :) Jag återkommer i ämnet.

Så har jag blivit väldigt förtjust i Kortmakarens nya stämplar 'Filurer'. Otroligt vältecknade och väldigt enkla, kul med något nytt. Så tänker jag ju lite på Barbapappa oxå..... Ska nog..... MEN, jag har idag beställt mig Classic Frankie så vad har jag råd med? Hmmm....... ångest ångest......

Dagens plus: Frankie är äntligen beställt!
Dagens minus: Grannen kommenterade min viktnedgång med 'Du har blivit snygg nu'. Eftersom jag var skitful förut? Jag förstår tanken men kanske kan man använda orden på ett annat sätt?
Dagens fundering: Orkar jag upp så tidigt imorgon?

1:a april

Har du blivit lurad idag? Jag har inte blivit det, tror jag..... Så om någon har lurat mig har den gjort det väldigt bra :)

Idag har jag haft jobbångest mest hela dagen. Vackert väder och så otroligt mycket att göra från jobbet. Hade med mig massor hem, har kollat lite på det vilket betyder att det är massor kvar att göra imorgon.... Blä

Jag har gjort ett DT-kort idag oxå. Det är lika som det lila-gröna en trappa ner, fast andra färger. Har massor med idéer på nya grejer jag ska prova. Var hos Åsa i lördags för att hämta mitt första DT-paket, kom hem med en hel kasse. Det var hundra gånger mer än vad jag hade tänkt mig, så nu är jag så pysselsugen som man kan bli. Det är bara tiden som saknas. Men jag har idag fått klart en adress-swap och det är jag nöjd med, för jag är typ en månad för tidig och det är inte likt mig :)

Jag har klätt ett block oxå som jag ska använda till mina idéer och sådär i mitt nya uppdrag. Den ser ut såhär
image258

Skulle gått till friskis idag, men det blev inget. Jag mår konstigt, inte bra och inte dåligt men känner mig lite slapp och slö i kroppen. Ska därför ta mig ett äpple och sedan krypa ner i sängen. Imorgon tar vi nya tag!

(Christine: Man använder som metallplater med mönster på som man lägger på ett papper och sedan vevar man igenom det genom cuttlebugen för att pressa och så stansas motivet ut. Det finns allt från blommor, former, bokstäver (som jag är mest förtjust i) till hjärtan, människor, djur och sådär. Mer klart nu?)

Dagens plus: Mitt nya DT-uppdrag känns roligt
Dagens minus: Den konstiga må-illa-men-ändå-inte-känslan i kroppen
Dagens fundering: Vad håller jag på med?
RSS 2.0