SPORTLOV

Har du tänkt på vilket underbart ord det är.... sportLOV.....det är liksom själva lov-grejen som är mest underbar. Semester är ju en sak, men lov, visst låter det toppen. Det är ju inte riktigt samma sak och jag har ju med mig rätt mycket jobb hem (som jag skulle ha gjort igår, möjligen idag....men jag har inte ens börjat....). Skönast är nog att inte behöva gå upp så himla tidigt på morgonen....

Idag fick jag dock gå upp tidigt. Klockan 07.50 var det nämligen dax för mig att dra ut en visdomstand. Min andra och sista visdomstand är nu väck. Jag antar att du nu förväntar dig sida upp och sida ner där jag beskriver hur hemskt det var att dra ut denna tand. Men....... det tog 3minuter, det gjorde inte ont (hade ju så klart bedövning men det har inte gjort ont på hela dagen, inte överdrivet iaf) och det har inte blött (eller 'bloat' som jag säger) överdrivet mycket. Så det känns faktistk riktigt bra. Trots detta behövde jag ju trösta mig på något sätt och valde att göra detta genom att köpa Ett Trykk. Har bläddrat lite i den men har nu upptäckt att när jag är hemma på dagen och lägger mig i sängen så kommer Sixten direkt och hoppar upp på magen på mig och spinner som en galning. Då blir jag jättetrött och somnar. Så nu vågar man ju knappt lägga sig i sängen, om man planerar att bara läsa lite.... :)

Så har jag gjort några kort oxå.
58601-198
Ett turkost kort med stämplar från Lilla Pappersbutiken och Octobertamps. Lite wire och pärlor från Panduro. Otroligt roligt med wire och jag har vips många färger.....borde dock köpte den något tjockare varianten, men men, det är lätt att vara efterklok.

58601-197
Ett grönt tackkort med krokus-stämpel från Magnolia och text stämpel från Lilla Pappersbutiken. Ett ganska vårigt kort med tanke på att det bara snöar och snöar ute.

Mer vår kommer här
58601-196
Ännu en brush-stämpel från Penny Black som har fått flytta hem till mig. Det är ju så fina och de är otroligt roliga att måla med stämpelpennor och sedan stämpla..... Men det är väl dax att jag kommer på något mer att göra med mina pennor är brush-stämplar.... Har så mycket idéer men sedan är det som om det blir för många idéer för helt plötsligt sitter jag framför TV:n och får inget gjort..... mystiskt det där!

Har börjat göra en större tavla, den ska bli en present  så jag kan inte visa den här på ett tag, i och för sig så tror jag inte personen i fråga kollar in här i min blogg, men man kan aldrig vara för säker.

I lördags var det alltså den första Vänerträffen som gick av stapeln här i Värmland. Jag och Veronika har planerat och grejat och fixat och det blev så bra. Jag tycker det, Veronika tycker det och alla ni som var där tycker det. Vi har redan börjat med planer inför nästa Vänerträff. Helt galet att sitta i 12 timmar och pyssla, när man tänker efter, men tiden gick löjligt fort. Jag hann inte göra speciellt mycket, ett kort och ett ATC. ATC't bytte jag bort på plats och kortet har jag ingen koll på var det är någonstans... Jag var visst inte så strukturerad när jag packade ihop.

Jag vill iaf tacka Veronika för den goda idéen, affärerna med personal som var där, alla deltagare som gjorde det till en toppendag. Visar några bilder från träffen här i bloggen. Det kommer fler på hemsidan www.vanertraffen.se så småningom, ska bara samla ihop dem från här och var först :) 

Jag har nu monterat de nya hÄnglar-stämplarna som släpptes i stämpelkittet på träffen, men jag har inte använt dem ännu. Det är ju skam på torra land. Det kanske blir imorgon, eller på torsdag, eller......hmmm, vi får väl se :)

58601-202

58601-201

58601-200

58601-199


Dagens plus: Visdomstanden flög ut med ett ryck och det har inte ens gjort ont.
Dagens minus: Min lön minskade med 1406 kronor då jag var sjuk en dag. Hur är det ens möjligt när jag inte tjänar så mycket de andra dagarna i månaden?

EFIT 25 februari 2007

Så var det dax för ännu en dag i Agnetas liv :) Vill du vara med eller kanske kika in på andras EFIT-sidor kan du kolla här på EFITs hemsida.

08.45
58601-183
Dax att duscha...

09.45
58601-184
Jag skulle nu åka till Hembygdsgillet för att ta den sista städningen efter Vänerträffen ihop med Veronika och Theresia. Men först fick jag sopa fram bilen som var täckt med otäckt vitt ludd som var kallt.

10.45
58601-185
Dax att tanka bilen oxå.


11.45
58601-186
Dax att packa upp efter träffen igår. (Vilket var min plan, men det enda som hände var att jag bar in grejerna i pysselrummet....)

12.45
58601-188
Jag och Sixten slappade framför TV:n

13.45
58601-189
Målade om naglarna (i samma färg) för det såg lite flagit ut.

14.45
58601-190
Så var det dax att tvätta (igen)


15.45
Jag låg i sängen och sov med en spinnande Sixten på magen.

16.45
58601-191
Förbereder middagen


17.45
58601-192
Förberett, uppätet och 3 matlådor i frysen.

18.45
58601-193
Ett äpple om dagen håller doktorn borta :)

19.45
58601-194
Te och stekta äppelklyftor på gång till Navy CIS.

20.45
58601-195
Monterade stämplar. De nya hÄnglarna från igår och lite annat smått och gott blev EZ-monterade och färdiga att använda. Tänk att jag inte ens hann att montera stämplarna igår på träffen....

Resten av kvällen slappade jag och Sixten i TV-soffan och jag gjorde några kort och jag satt vid datorn då och då, kameran fick vila :)

Imorgon berättar jag mer om Vänerträffen och sådär :)

Helgen är all tid jag har

Ja det är så det känns. Veckorna rullar förbi i en vansinnig fart jag hinner knappt vakna förrän det är dax att gå och lägga sig igen, eller oxå är det bara det att jag är så himla trött när klockan ringer att jag önskar att jag fick sova igen.... :) Helgerna går förvisso snabbt de oxå, men jag får göra mer av sådant som jag själv väljer. Den är helgen hade jag bokat in tid för mig själv, och det har funkat bra. Har inte träffat någon och inte gjort något speciellt. Varit hemma och klappat katten och städat och grejat. Nu är det bara att vänta en vecka sedan är det SPORTLOV.

I fredags innan jag åkte hem från jobbet så mötte jag Förvaltningschefen. Han frågade hur det stod till och jag sa då att jag var rätt trött och sliten efter en tuff period på jobbet och att det skulle bli skönt med lov. Då svarar han 'Du får ha ett bra lov, det är dig välförtjänt'. Jag höll på att trilla omkull i ren chock. Detta var första gången på alla år jag jobbat (snart 8 år) som en chef (högre än rektorn) sagt att jag gjort mig förtjänt av ett lov eller berömt mig på något sätt alls. Att rektorn berömmer har väl hänt ibland, men jag kan lätt räkna de gångerna på ena handen. Ibland känns det som om man har ett väldigt otacksamt arbete..... Jag ska inte säga att jag har tröttnat, att vara lärare är det bästa jag vet...men allt som oftast funderar jag på var mitt yrke är på väg. Jag får aldrig beröm (nästan, möjligen en gång per läsår), mina kompisar säger alltid 'Du har det bra som cyklar hem vid lunch', mitt lönekuvert är ett hån och den allmänna bilden från omgivningen är att lärare har det bra som har så långt sommarlov. Resten av året då????

Idag är det söndag och jag har roat mig med att storstäda badrummet. Sixten sprätter grus över hela världen och det blir det där kosntiga cementdammet över allting som inte är det lättaste att få bort alla gånger, men nu är det gjort.

Jag har även hunnit göra några kort.

58601-179
Här kommer tulpanerna igen.... Jag bara älskar den stämplen! Text-stämpeln kommer från Lilla Pappersbutiken och är en liten favorit den med. Den köpte jag när jag fått ännu en guldstjärna hos VV.


Så har jag gjort två DT-kort till Anna. Här är det ena...

58601-180

...och här är det andra
58601-181

När jag gjorde detta kortet så började jag känna att jag ara gör likadana kort hela tiden. Mina vänner försäkrade mig om att så var det inte alls och att mina kort är väldigt fina. Men jag var liksom less på allt, så idag bestämde jag mig för att prova något nytt.

Jag kollade på en av Inkywings online-kurser och bestämde mig för att göra ett mosaik-kort. Här kommer resultatet.
58601-182
Det var kul att göra, men jag vet itne hur bra pärlorna kommer att sitta på det där dubbelhäftande arket jag hittade här hemma, men vi håller tummarna.

Nu ska jag börja med att göra piroger, det ska bli mumsigt värre!

Dagens plus: Jag har storstädat badrummet och jag har hittat en tvättkorg som jag är nöjd med till 50%
Dagens minus: Det börjar göra lite ont i halsen

Alla Hjärtans Dag

Jag hoppas att ni alla har haft en supertrevlig Alla Hjärtans Dag idag. Själv har jag jobbat och sedan varit på kurs och nu är klockan 22.35 och jag har knappt hunnit vara hemma. Så det har varit fullt upp, eller var det en full tupp?

Jag skcikade två kort som kom fram idag, i ett mingel på Scraproom. Mina kort såg ut såhär

58601-177

58601-178

De är ju lite snarlika varann :)

Men till min stora glädje så FICK jag ett kort idag oxå! Tack Veronika för uppmuntran och för att du tänkte på mig. Hos mig blev kort-görandet bara en tanke..... Ni är en hel del som jag hade planerat att skicka kort till, men det blev inget. Så nu skickar jag iväg en kram här istället *KRAAAAAAAAAAAAAM* och så får ni ta om ni vill ha ;)

Dagens plus: Katie skinnimini flyttar snart hem till mig, det finns i Sverige nu!!!!!
Dagens minus: Jag har inte hunnit göra allt det där jobb-grejset jag tog med mig hem som är TVUNGET att vara klart imorgon.......det blir en spännande dag imorgon, eller vad man ska säga.

En helt värdelös lista!?!

Ja Christine, du har rätt.....det är helt värdelöst, men man kan ju inte låta bli liksom...... :)

UTSEENDE
[  ] jag är kortare än 160 cm.
[x] ibland tycker jag att jag är ful. Jodå, även solen har fläckar ;)
[  ] jag blir lätt brun.
[x] jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. jodå, har ju färgat det i olika färger ett bra tag nu....
[x] jag har en tatuering.
[  ] jag är osäker över mitt utseende. Nejdå, jag vet hur jag ser ut, känner igen mig själv på foton.....oftast...
[  ] jag har haft/har tandställning.
[  ] jag har glasögon/linser.
[x] jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] en helt okänd person har sagt att jag är snygg. Det har hänt, men är inte det vanligaste jag får höra...
[x] jag har mer än två piercingar. Om man räknar de 'vanliga' hålen i öronen har jag tre, om inte har jag en.
[  ] jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[  ] jag har fräknar

FAMILJ
[x] jag har svurit åt mina föräldrar. Stort tungt skåp som pappa skulle skoja till det med fick mig att bli galen.
[  ] jag har rymt hemifrån.
[  ] jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] mina biologiska föräldrar är ihop.
[  ] jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] jag vill ha barn nån dag.
[  ] jag har barn.

SKOLA/JOBB
[  ] jag studerar.
[x] jag jobbar.
[  ] jag har somnat i skolan/på jobbet.
[x] jag gör nästan alltid mina läxor.
[  ] jag har missat mer än en vecka av skolan. Inte grundskolan och gymnasiet.....men sedan....
[  ] jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[  ] jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[  ] jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[  ] jag börjar ännu också gråta av disneyfilmer.
[  ] jag har pissat på mej av skratt.
[x] jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] jag har gråtit av skratt.
[x] jag har limmat fast min hand i något.
[x] jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[  ] mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[  ] jag föddes med en sjukdom.
[  ] jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] jag har brutit ett ben. Ett ben i stortån alltså.....
[  ] mina tonciller har tagits bort.
[  ] jag har suttit hos läkaren med en vän.
[x] mina visdomständer har tagits bort. En borta och en åker om ett par veckor, det är alla för mig.
[  ] jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] jag har haft vattkoppor.
[  ] jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] jag har flugit.
[x] jag har varit i ryssland.
[  ] jag har varit i kina.
[x] jag har varit i sverige.
[  ] jag har varit vid haldefjäll.
[  ] jag har varit i japan.
[  ] jag har varit i usa.
[  ] jag har varit i afrika.

ERFARENHETER
[  ] jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] jag har sett en fallande stjärna.
[x] jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[  ] jag har sparkat en kille mellan benen.
[  ] jag har varit i ett casino.
[  ] jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] jag har krockat en bil.
[x] jag har åkt skidor.
[x] jag har medverkat i ett skådespel.
[x] jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] jag har sett norrskenet. Men jag hade chansen, men någon glömde bort att säga till mig :( (Jag är fortfrande sur för det, så det så!)
[  ] jag har suttit på ett tak på natten.
[x] jag har åkt taxi.
[  ] jag har ätit sushi.
[ ] jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x] jag är singel.
[  ] jag är i ett förhållande.
[  ] jag är förlovad.
[  ] jag är gift.
[  ] jag har varit på en blind date.
[x] jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar. Life sucks
[x] jag saknar någon just nu.
[  ] jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] jag har varit otrogen i ett förhållande.
[  ] jag har skiljt mig.
[x] jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] jag har sagt att jag älskade någon & ljugit.
[x] jag har sagt att jag inte älskade någon & ljugit.
[x] jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[  ] jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[x] jag har varit förtjust i en lärare. Vem har inte det ;)
[x] jag har blivit kysst i regnet.
[x] jag har kramat en helt okänd person.
[  ] jag har kysst en helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[  ] jag har smygit ut utan lov.
[  ] jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] jag har fuskat i ett spel.
[x] jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] jag har druckit alkohol.
[  ] jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] jag kan inte svälja piller.
[  ] jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[  ] jag tar mediciner mot depression.
[  ] jag har anorexi &/eller bulimi.
[  ] jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[  ] jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[  ] jag är rädd för att dö.
[  ] jag hatar begravningar.
[  ] jag har sett någon dö.
[  ] någon nära till mig har försökt begå självmord.
[  ] någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] jag äger en ipod eller en mp3-spelare.
[  ] jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[  ] jag äger många dyra designerväskor.
[x] jag äger något från h&m.
[  ] jag samlar på serietidningar.
[  ] jag äger något från benetton.
[  ] jag äger något jag köpt på e-bay.

BLANDAT
[  ] jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[  ] jag dödar inte insekter.
[x] jag svär ofta.
[x] jag sjunger i duschen.
[x] jag är en morgonperson. Hemskt att inse, men det är jag nog...
[  ] jag är petig med grammatik. Inte överrivet, jag är ju inte svensklärare....
[  ] jag är en sportfanatiker.
[x] jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] jag är bra på att baka.
[x] jag vet hur man skjuter.
[  ] jag är kär i kärleken.
[x] jag skrattar åt mina egna skämt.
[  ] jag äter snabbmat varje vecka.
[x] jag är bra på matematik.
[  ] jag tror på spöken.
[x] jag är online 24/7 på msn, även som "borta", Bra nära i alla fall
[x] jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] jag är väldigt kittlig.
[x] jag älskar mörk choklad.
[  ] jag biter på mina naglar.
[  ] jag är bra på att minnas ansikten.

Så, då har du läst klart......nu vill jag se svaren i DIN blogg (jag kommer och kollar!!!!)

Glad-dag trots måndag :)

Jag har liksom känt mig glad idag, varför vet jag inte. Kanske för att jag tait ett beslut som hängt över mig ett tag. Kanske beror det på långpromenanden jag tog. Kanske är det för att det är ljust på morgonen och ljust på eftermiddagen. Kanske för att vågen visar neråt (min knäpp-våg, men ändå). Kanske beror det på att jag har ett gäng med välskrivna kemi-uppsatser att kika igenom. Näeeee........glad-dag var det ju jag spånade kring!!!! :)

Vad det än beror på så känns det bra, inuti oxå liksom. Det har varit lite motigt och lite trött senste tiden, något som de i min omgivning fått stå ut med...jag tar inget extra för det.

Idag sprang jag på Joakim oxå. (Helt riskfritt att skriva ut hans namn eftersom det tog mig minst ett halvår in i bekantskapen innan jag visste att han hade ett förnamn :) ). Det var väl typ 180år sedna jag träffade honom senast och visst hinner man förändra sig på 180 år. Kul att träffas och vi sa så klart 'Vi måste träffas och ta en öl'. Men det blir nog sant, men inte öl, för det är ju äckligt.......

Jag har gjort ett grattis-kort oxå.

58601-176

Så ska jag göra ett Krya-på-dig-kort och jag ska göra några fler grattis-kort. Har fått några önskemål på kort och det är ju alltid roligt. Mitt nyårslöfte att var duktigare på att skcika kort Bara-för-att går halvbra, måste bli bättre på det. Måste utöka dygnet med 3 vakna timmar tror jag. 27 timmar låter väl inte helt orimligt?

Nu ska jag fortsätta glo på CSI och rätta uppsatser...... Imorgon ska jag vara minst lika glad som idag, och imorgon ska vi vinna badmintonen mot de där jäkla sparrisarna!!!!! ;)

Dagens plus: Mitt humör.
Dagens minus: Jag blev ordentligt arg på en elev idag och det kostar mycket kraft.

Snart är det väl vår???

Den senaste tiden har jag liksom känt vårkänslor i kroppen. Var kommer de ifrån? Idag sken ju solen och det kändes rätt bra, när man var inomhus, utomhus var det kallt, kallt , kallt......

Jag har hittat en stämpel från Penny Black som jag verkligen gillar och som jag har gjort många varianter på kort av... Jag visar!

58601-172
Ett gult vårkort. Har målat stämpeln med penor och sedan har jag sprayat vatten på gummit och sedan stämplat. Därav de ljusare fläckarna här och var. Så en brad från Cactus Pink. Visst är det vår?

58601-174
Se, det funkar i lila oxå :) Här har jag inte sprayat med vatten utan bara 'huffat' med andedräkten innan jag stämplade.

58601-173
Insåg att jag inte kunde göra fler kort med tuschisarna utan valde att göra ett kort där motivet blev silver-embossat. Stilrent och jag blev riktigt nöjd med det.

58601-175
På våren kommer påsken och här har jag maskat en Höna med ägg. Jag har målat med distresser och nu fixar jag det hyfsat bra iaf.

58601-171
Ett enkelt kort nästan utan stänpel....bara grattis-stämplen som är embossad.

Igår vann jag i badminton, det är jag som vanligt stolt över. Nu har jag skrutit om det i bilpoolen så många gånger så nu så ska M och S vara med och spela mixed med mig och Anna. Oj, hoppsan.....upp till bevis :)

Torsdagen innebar möte hos VV och jag fick stjärna, äntligen. Det har känts lite motigt ett tag och det var skönt att få lite belöning.

Vänerträffen går sakta men säkert framåt. Strukturen är tydlig och jag tror att det kommer att bli toppenbra. Jag har förbeställt lite grejer och härnäst är det stämplar som ska förbeställas, när jag prickade för alla jag ville ha blev det löjligt mycket pengar så jag får nog nöja mig med de som jag MÅSTE ha :)

Har haft kurs hos Anna idag. Som alltid en otrolig kick av att ha kurs, det är nog det bästa med att vara DT, tror jag..... Detta med DT är något jag funderar över mest hela tiden. Fördelar och nackdelar..... Vända och vrida. Upp och ner. Fram och tillbaka. Nu har jag börjat skriva listor oxå....... Tänk om man kunde se in i framtiden.....

Dagens plus: Kursdag och solsken och att jag hittade plånboken jag trodde jag tappat bort....
Dagens minus: Sixten har fått för sig att han måste skrika, är det för att ragga katt-brudar månne?

tjensnacks-frågor

Missade visst förra veckans tjejsnacksfrågor.....tar dem i ett svep nu då :)

Vecka 6
Antingen eller
· Kostymnisse eller badboy?
· Rakt eller lockigt hår?
· Rosor eller tulpaner?
· Chokladglass eller vaniljglass?
· Hund eller katt?

Vecka 5
Film
· Senaste film du såg?
Djävulen bär Prada (ingen höjdare alls)

· Bästa film du sett?
Lock, Stock and Two Smoking Barrels eller Shaun of the dead

· Sämsta film du sett?
Batman och Robin

· Nämn en film du kan se 100 gånger om.
Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Shaun of the dead, Vuxna Människor, Die Hard-filmerna, Adam och Eva många många...... :)

· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film föredrar du?
Det beror ju helt på humör och sällskap och allting...... Men jag gillar action och thriller, drama är bra, komedi funkar.... Som sagt, allt på sitt sätt

Glöm inte att vara GLAD

Min tavla blev äntligen klar och hänger på plats i hallen, bredvid min hallspegel, kan vara bra att bli påmind när man ska ge sig ut i världen... :)

Jag har (sedan sist) stämplat kvinnan med vingar från nkywings och målat med distresser ochs edan lackat hela moivet med 3d-lack och sedan strött beeds på vingarna. Sedan har jag använt mig av rubons och sedan chipboard. VARA-texten är duttad med koppar-akrylfärgen som jag blev lite kär i..... och GLAD-texten är målad med twinklar och sedan stämplade med textstämpel från Non Sequitur Art Stamps.

58601-167

Det var kul att göra en tavla och det kommer bli fler, har redan två projekt på gång i huvudet.....varav ett readn är påbörjat.... Jag återkommer med dessa....

Lovade ju att kärlekscheckarna skulle vara klara denna veckan oxå, det kan bli tufft eftersom jag inte ens har börjat på dem..... Den här veckan har varit helt monsturös med sena kvällar och massa tjafs på jobbet. Ibland funderar jag på att byta jobb, men jag kan ju inget annat så....... De flesta dagarna trivs jag ju jättebra så jag ska verkligen inte klaga.

Fick beställning på två grattiskort oxå. Till någon som samlar frimärken och tycker om mat. Lättare sagt än gjort..... Men såhär blev det ena kortet.

58601-168

Det andra kortet glömde jag scanna när det var klart. Men jag har andra kort att visa upp

58601-169
Ett beställt kort som grattis-kort. Där lekte jag med alkoinks och en cd-skiva. Det var otroligt roligt och det kommer bli fler, har idéer men ingen ork just nu....

58601-170

Här har jag använt mig av stämplar från Paperbag Studios (som kommer med nya intressanta stämplar i februari....typ...SNART).

Dagens plus: Jag fick se Åsas nya egna stämplar idag och det var många fina.
Dagens minus: Min bror som varit i USA 'erkände' att han inte haft tid att kolla på stämplar till mig.
RSS 2.0