Idag fyller Hannes 1 år

Idag fyller han år, den lille skrutten. Tycker inte det var längesedan som jag fick veta att en välskapt pojk kommit till världen, som jag senare skulle få bli fadder åt. Men det är tydligen ett år sedan.... (Vad har jag gjort under det året, förutom bort mig? :) )

Om ett par veckor ska jag få träffa honom, gulla lite med honom och ge honom en present. Jag har även gjort en present till Anna och Mattias, föräldrarna alltså. Jag har redan mms:at bilden till dem så jag kan visa den även här.


Har använt de underbara papperena från BGs höstserie Indina Summer. Jag fullkomligt älskar färgerna så de gick som undantag när jag köpte dem. Jag har nämligen bestämt mig för att inte köpa mer papper nu utan använda det jag har. Jag har ju massor i alla färger jag kan tänkas behöva, varför bara spara och spara? Nåja... Fick även använda mitt nya alfabet, Stardust i rubruken. Det är jättesnyggt, men jättestort. Men det kommer definitivt på fler LO's framöver.

Har även gjort ett kort till min bror och hans sambo som fått barn i dagarna. Längtar efter att få träffa lilla sötnosen, hoppas på att det blir vid jul.


Visar kortet här, tror det ska gå bra :) Skickade det med presenten idag, men trots att jag stressade så kom det inte med i dagens tömning, varför tömmer de brevlådorna redan klockan 13 på söndagar? Eller är det som så att jag är ute i sista minuten? :)

 

Dagens plus: Trots allt, jag har fått mycket gjort

Dagens minus: Jag borde ha frågat om fika.....kanske....

Dagens fundering: Hur kul är det att städa, egentligen?

KAOS-korten med min egen stämpel

För ett ganska bra tag sedan fick jag en KAOS-award av Elwa (Tack igen vännen!). Jag blev jätteglad och jättestolt. Nu har jag valt vem jag ska skcika mina tre KAOS-kort till och jag har gjort korten och jag har postat dem och de har kommit fram. Så nu kan jag visa dem här. :)

Jag har gjort tre kort till tre underbara kvinnor som inspirerar mig på olika sätt. Jag visar dem här i bokstavsordning :)

Annelie - Jag vill ge dig denna award för allt vackert du gör. Du är duktig och inspirerande. Att du sedan anordnar träffar för fler kreativa är underbart. Jag ska komma någon gång. Fortsätt ditt arbete med inspiration, träffar och glädje!

Här har jag använt min egen stämpel, som jag faktiskt är väldigt stolt över :)

Helena - Jag vill ge dig denna award för jag beundrar det du gör. Du är så påhittig och du är grym med saxen! Du inspirerar mig och jag kikar in i din blogg titt som tätt! Fortsätt med din stil!

 

(något suddigt eftersom blomman var lite 'i vägen'.)

Netha - Jag skickar denna award till dig för att du inspirerar mig. Du använder dig av olika häftiga stämplar och tekniker och det får mig att också vilja prova. Att se dina alster gör mig alltid pysselsugen. Fortsätt inspirera världen!

 

Som ni ser är det ju samma huvud-stämple på alla tre korten. Jag fick i uppgift från Mazzarin att prova att göra clearstamps med hjälp av ett kit. Självklart hoppade jag på det uppdraget utan att fundera så mycket :) Jag ville prova att göra foto-relaterade stämplar. (Vill inte gärna kalla detta för fototstämpel då de inte alls är så detaljerade som de från exemeplvis Stampsmith) Jag visste inte riktigt vad jag ville ha för motiv på stämpeln, men efter mycket funderande bestämde jag mig för att göra en något grabbig stämpel. Jag saknar såna på något vis. Jag frågade en av mina dåvarande elever om han inte hade foto på sig själv när han spelade hockey. Ville ha en med lite fart och fläkt i, men han hade ingen sådan. Istället fick jag ett annat foto på honom, taget för lagets räkning. Nåja, jag fixitrixade lite och fick fram detta resultat. Det var verkligen häftigt att se likheten mellan fotot och stämpeln. Till och med Robert, eleven alltså, tyckte det blev bra. Så tack Robert, för hjälpen :)

Här har vi origanlbilden

och detta är stämpeln. Tyvärr syns inte strecken i R som går genom håret när man stämplar....men men, man lär sig av sina misstag :) Vad tycker ni om den då?

Så detta är min första egna stämpel, gjorde ett par till....visar dem vid ett senare tillfälle.

Dagens plus: Vetskapen att jag är ledig imorgon

Dagens minus: Punka på bilen, byta däck, köra hela vägen hem i max 80 km/h

Dagens fundering: Vad ska jag hitta på imorgon? :)

Helgen är slut

Så var ännu en helg över och förbi. Jag har inte gjort så himlans mycket, förutom tänkt på mig själv. Vilket inte alltid är så kul, men välbehövligt. Jag har sovit massor, åtminstone tills det att min galne granne börjar skrika på sina barn. Otroligt tröttsamt! Inte en enda helg (när hon är hemma) får jag sova tills jag vaknar av mig själv. Istället vaknar jag till hennes gälla stämma 'SLUUUUTAAAAAAAAAA!' Eller 'GE FAN I DET DÄR!' eller något annat otroligt irriterande. Vissa människor borde inte få skaffa barn, men nu är det ju redan som det är och de stackars barnen har ju inte valt sina föräldrar..... Frågan är om jag ska välja bort min lägenhet som jag trivs otroligt bra i...

Idag har jag varit och fikat hos Fredric, där hade jag chansen att slå både honom och hans dotter i UNO. Jag vet, jag har ingen känsla för att låta barn vinna.... :)

På skaparfronten har det hänt ett och annat...


Här är en LO om Sixten, katten som försvann...


Här har jag gjort en LO om lådbilen. Pappa byggde den till mig och mina bröder (mest bröderna tippar jag på...) som vi åkte i. Hej vad det gick nerför Kullabacken i Tranås :) Nu har lådbilen fått flytta ut till stugan och nu är det mina brorsbarn som åker i den nerför backarna.

Jag har gjort klart mina KAOS-kort oxå. Men dem visar jag inte förrän i mitten på veckan, jag vill ju att de kommer fram dit de ska först och främst! Det har varit väldigt roligt att göra dem iaf. Hoppas de blir mottagna med glädje. :)

Dagens plus: KAOS-korten är färdiga, och jag är nöjd.
Dagens minus: Brevet till Linda är ännu inte färdigt.
Dagens fundering: Är det inte torsdag snart?

Idag är det pyssel för hela slanten

Idag har jag bestämt mig för att göra julkort och kanske scrappa lite oxå. Men jag passar på att lägga upp lite sådant jag har gjort sedan sist jag uppdaterade. (Ska skärpa mig!!!! :) )


Jag jobbar vidare med släktalbumet som synes. Nu har jag fått en helt ny idé, så nu kan det tänkas att detta får ligga på is ett tag.....vi får väl se :)


Jag gjorde en ring en dag. Jag köpte et stort örhänge som jag fäste en ringstomme på och sedan stämplade jag med StazOn och limmade sedan fast små pärlor på kanten för att dölja hålet som själva örhängs-kroken var fäst i.


Distressrutor är fortfarande roligt. Här har jag gjort ett kort och har stämplat med Stilla Natt från Inkido och så har jag stansat ut QK:s nya gran. Den var ju jättefin, och glitterlim är ett måste. Allt du behöver finns att köpa på Mazzarin.


Här lekte jag vidare med distressrutor. Har använt min finfina snöflinge-stämpel från Hero Arts...tror det ska bli ett embossing-test på den idag :)

För alla er som missade så var det mässa i Karlstad för några helger sedan. Det finns många foton att titta på. Du hittar lite här.

Nu ska jag sätta mig och göra KAOS-kort. Så snart kommer jag visa upp kort med min egen stämpel :)
RSS 2.0