Man glömmer nästan vilken dag det är...

När man är ledig har man inte riktigt koll på dagarna. Det är ganska behagligt på något vis. Att inte tänka på tid på det där stressande sättet. Men nu är det bara ett par dagar kvar på ledigheten. Tänk så fort det har gått. Ska försöka jobba lite imorgon eftermiddag...måste ju få kläm på det där med Edwise. Nu ska vi ju köra igång med föräldrar och elever inne i systemet så nu gäller det att ha lite koll. Uppdatera lagom mycket, så det blir överskådligt och inte information overflow. Ska bara komma ihåg hur det var man gjorde. Hur fasen blev jag nyckelperson i mitt arbetslag? (Ja just det, jag anmälde mig frivilligt..... :) )
 
När det gäller fotandet och FMS2013 så går det bra, det är rikigt kul att vara tillbaka i det där med att ta ett foto om dagen.
 
2013-01-02 Something new
Träffade H på lunchen och då fick jag födelsedagspresent i efterskott. Ett magnetiskt nagellack och en mönstermagnet. Självklart var jag ju tvungen att prova detta. Det blev snygga stjärnor.
 
2013-01-03 Heart
Idag var jag hemma hos Helene H för att umgås lite. Jag var säker på att jag skulle hitta hjärtan där, hon är liksom en sån tjej! Vi hade en trevlig dag med skratt, flams, allvar, prat och sällskapsspelande. Så vi kom en bra idé, samla ihop fler, dricka vin och spela spel. Så det får det bli framöver.
 
Vi spelade ett spel som heter Hissa & Dissa. Det gäller att känna sina medspelare. Trots att vi inte kännt varandra så länge så spelade vi väldans lika. Ja det var skojigt detta. Så jag hoppas på fler gånger som sagt! Mer sällskapsspel åt folket!
 
Dagens plus: Kompishäng i Forshaga
Dagens minus: Inte minusgrader
Dagens fundering: När?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0