Jag hostar och hostar och hostar...

Hade hoppats på att hostan skulle ge med sig under helgen. Men det funkar sådär. Jag har i alla fall fått tillbaka min röst och låter inte längre hes. Men det kommer hostattackar som får lungorna att försöka ta sig upp.....känns sådär skönt kan jag konstatera. Men men, det går väl över. Denna helgen har jag mest ägnat mig åt tedrickning och att inte prata.

2011-09-12


När jag satt och käkade frukost så berättade de på Nyhetsmorgon att Svenska Mästaren i alfapet var i studion och skulle spela Wordfeud mot tittarna. Man skulle maila in sitt användarnamn, så det gjorde jag. Men de valde ut fyra andra spelare så jag tänkte inte mer på det. Jag somnade gott i bilen på väg till jobbet och upptäckte sent att jag hade fått en invite av Nyhetsmorgon. Så då fick jag ju börja spela.... Vi hann dock inte spela klart, men det gick bra ändå tycker jag. Han spelade väl inte överdrivet roligt utan det blev en diagonal rätt snart. Men vi låg jämnt när han avbröt matchen. Andra som jag spelar med uppmärksammade mig på att mitt användarnamn nämnts på TV och jag fick faktiskt ett par förfrågningar enbart på grund av detta. Räknas jag som TV-kändis nu då? :P

2011-09-13


Dags att färga håret. Rött rött rött. Skulle ju gärna vilja ha det lite orangerött eftersom det är absolut snyggast. Men det är inte det lättaste att få... Men det blev väldans rött och snyggt iaf.

2011-09-14


Man vänjer sig aldrig vid att gå upp såhär tidigt. Obarmhärtigt ringer klockan och det är bara att skutta upp. Tack gode gud för duschen, då vaknar man till. Längre fram i höst kommer mitt badrum att renoveras och då blir jag utan dusch. Funderar på hur det ska lösa sig....

2011-09-15


Skulle träffa Jan för att överlämna lite grejer och han föreslog en fika på stan. Vi traskade till Carli och det blev te och glass för min del. Sjukt god glass. Löjligt god glass, det blev blåbär och pistage. Inte helt enkelt att välja smak. Får väl helt enkelt gå dit igen och prova något annat en annan gång. Det var trevligt med fika och bara sitta och småprata lite. Det är såna här dagar som jag är så glad över att jag har världens bästa vänner.

2011-09-16


Köpte lite nötter och torkade bär för att mumsa i mig. Men det var så konstiga bär! På inehållsförteckningen stod det tranbär och russin. Tranbär är ju röda (och inte med på bilden) russin ligger längst till höger på fotot. Men vad är det andra? I mitten ligger ett jag bitit i, det är massor med små kärnor inuti. Det smakade lite syrligt. Det var gott, men nu är jag lite nyfiken på vad det är.... Får väl kolla i affären vad det står nästa gång jag är där. Att handla i lösvikt är inte alltid bra. :)

2011-09-17


Fika hemma hos Jan och Linda. Ett av busfröna var hemma och var full av bus. Lite kittlig är han allt :)

2011-09-18


Monterade lite nya stämplar. Lika tråkigt som vanligt, och lika roligt som vanligt när det väl är gjort. Kul att få använda nya stämplar. Har köpte lite stämplar med Laban, Tummen och Långa Farbrorn. Väldigt fina är de iaf. Kommer väl visa något jag gjort med dem snart.

2011-09-19


Jag köpte mig en ny bok! Jag har alltid gillat Olle Ljungström så visst var jag tvungen att köpa denna bok om Olles liv. Har ännu inte läst något, bara bläddrat lite. Ser fram emot att få njuta av den med en mugg te, raggsockor på och lite tända ljus, gärna rengsmatter mot rutorna.....

2011-09-20


Sjuk. Stackars mig! Hosta hosta och ännu mera hosta. Till och med lite feber när jag kom hem. Det piper i bröstet när jag andas....

2011-09-21


Åh!!!!! En ny Theorin-bok. Det längtar jag efter! När jag har läst om den så verkar den ruggig. Passar bra i höstmörkret. Snart är det oktober....snart snart snart.... :)

2011-09-22


Frossade i räkor tillsammans med kollegor. Trevligt värre! Otroligt vad gott det är med räkor!!!

2011-09-23


Väl hemma från Säffle. Hela hallen blir full av väskor och grejer. Varför släpar jag med mig så mycket hem på helgen? Det är ju helg! Jag ska ju vara ledig då!!!!! Banne mig, jag ska ta en helg när jag inte jobbar. Allt hemtaget i onödan! (okej, jag hade lite extra packning denna dag eftersom jag sovit en natt i Säffle...)

2011-09-24


Aspen utanför mitt fönster börjar skifta färg. Så vackert när solen skiner på de röda bladen. En härligt solig höstdag, men jag var mest inomhus...

2011-09-25


Ett mycket konstigt foto idag. Men i trapphuset hänger det långa sjok av spindelnät. (Det gråa strecket....) I slutet hänger det som en liten bubbla...det verkar vara den döda spindeln. Skönt att den är död! Skönt att det inte är utan för min dörr som detta hänger ner. Kanske lite städning vore på sin plats???

Sådär ja!!!! Äntligen ikapp! Ska försöka bättra mig så det inte blir dessa långa långa långa inlägg.

Nu lite alster som jag har skapat


Här har jag gjort en LO på min brorson Joakim. Jag gillar detta foto på honom massor.


Här har jag liftat en LO som Diana har gjort, som hon i sin tur liftade. He he he, snacka om rundgång.


Fick en beställning på kort till en tjej som fyller 5 år. Tog inspiration ifrån Forma Hantverk. Gjorde kortet lite rosa, lite glittrigt men ramför allt färgglatt. Jag gillar ju färg. Beställaren blev nöjd och det är ju det viktigaste. Det springade monstret är suveränt, det passar till allt!

Dagens plus: Jag hade ju en påse kvittente i skafferiet
Dagens minus: Hostan så klart
Dagens fundering: När ska jag rätta alla de där proven som jag lämnade kvar på jobbet?


Kommentarer
Sara-SaGam

Känner sympati. Här hostas det och jag kämpar med andningen. Tur att jag inte är förkyld allt för ofta...

2011-09-25 @ 22:13:33
URL: http://sagam.blogg.se/
lenislenis

Så gulligt kortet var! Var kommer stämpeln ifrån, verkligen charmig!

Krya på dig!

2011-09-26 @ 02:42:36
URL: http://lenislenis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0