NU förstår jag...

...exakt hur stor högen med 110 nationella prov i kemi blev av den första delen. Det blev en hel kopieringspapperskartong full med papper. Det var nog lite mer än vad jag hade tänkt mig..... Har inte tittat på dem ännu. Orkar inte! Men imorgon ska det bli av. Ska börja med att sortera och plocka och greja. Struktur är ju väldans trevligt :) Ska sätta mig in i rättningsmallen och sedan ska jag ge mig i kast med den delen som handlar om den vetenskapliga undersökningen som eleverna ska utföra på måndag. Efter att ha pratat med elever så verkar det som om de kört fast på denna uppgiften och det verkar som om de svarat både det ena och andra. Kan bli hur spännande som helst. Det som gör mig mest irriterad är att jag har glömt att kopiera matrislappar till alla elever. Det hade ju varit väldans fiffigt att ha här hemma imorgon.... Men det löser sig på något sätt.

Dagen idag har varit som i ett töcken....så mycket att tänka på när det gäller just de nationella proven. Var lite orolig för att något skulle gå fel....men det gjorde det inte som tur var.

Idag fick Eva i uppgift att gå hem till vår kollega Mari som blivit mamma till världens sötaste och snällaste bebis. Han heter Jack och jag passade på att gosa med honom ungefär hela helgen. Eva skulle ha med sig present till Jack och jag gjorde ett kort till honom. Jag tänkte i lite Warhol-stuk och det blev ett färgglatt bebiskort.

Det hade ju varit trevligt att få följa med till Jack men det är ju sådant som är baksidan med att pendla. Det som är bra med att pendla är att vi vissa dagar har helt tokigt roligt i bilen. Dagens hemfärd var en sådan dag, det var flams och trams mest hela tiden. Efter detta bestämde sig jag och Jessica att ta en fika. Allt trevligt att ta en kopp te på Wayne's, men den söta pojken var inte där idag.....tyvärr. Men men, man kan inte få allt här i livet.

Vårsolen piggar upp tillvaron nu. Björkarna blir grönare och grönare och solen lyser riktigt varmt. Det gör att man orkar lite mer och visst blir man på bättre humör oxå? Snart är det sommar och minnet av meterhöga snövallar är som bortblåst. En mjukglass i solen och det är som om det varit sommar jämnt. :) I vissa lägen har jag minne som en guldfisk.

Idag berättade rektorn om vår nybyggda skola. Det flyttas in möbler där nu. Det ska bli så otroligt spännande att se hur det blir när det blir klart. Ska bli kul att få flytta in alla grejer och köra igång på nytt ställe till hösten. Det blir möjligheter och svårigheter i ett enda stort kaos. Det där med struktur kan jag nog glömma...men men...jag kan ju få drömma om det. Ser fram emot det hela med skräckblandad förtjusning.

Nu är det dax att planera morgondagens lektion om könssjukdomar.....

Dagens plus: Att faktiskt hinna prata med Jessica
Dagens minus: Stress-ont i axlarna
Dagens fundering: Har vi kommit på den ultimata lösningen för måndagen?


Kommentarer
Angela

Det är en jäkla tur att man har minne som en guldfisk när det gäller snön! :)



Snyggt kort, gillar färgerna!

2010-05-06 @ 20:34:54
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com
Gunvor

Jättefint kort! Sonen (som går i 9an) tycker inte du ska klaga - du slapp ju skriva de nationella proven i alla fall lol

Kram, Gunvor

2010-05-08 @ 09:06:51
URL: http://gunvors.blogg.se/
Sara-SaGam

Perfekt Warhol-kort! Coolt - det blir en cool kille!

2010-05-10 @ 22:02:44
URL: http://sagam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0