Lite gamla minnen

För någon vecka sedan satt jag och kollade igenom gamla foton. Inde supergamla fotona utan bara från 10 år tillbaka och framåt. Ja herregud! Det finns ju hur många foton som helst. Hittade några som jag blev mycket sugen på att scrappa.

Det första jag har gjort är foton från det arbetslaget jag var med i år 2002. Känns märkligt att vi bara skulle ha varit fem. Det saknas nog någon.... Men det var vi fem som hade hand om de tre klasser som vi hade då, så det var nog som så att vi skule planera för våra klasser eller så. Det var en härlig sensaommardag i Rörvass, Säffle iaf. När jag ser dessa foton så inser man ju hur mycket man saknar de där tokarna. :)


Idag har jag varit och hälsat på hos Daniel och Helena som köpt hus ute i skogen, inte nog med det..de har ju fått barn oxå :) Det var hur trevligt som helst att träffa dem igen. Saknar dem här!!! De hade iaf världens sötaste bebis med värsta vilda frisyren.

 

Jag fick en seriestripp av min bror häromdagen. Han och jag tänker rätt lika... och efter att ha visat den för många av mina vänner inser jag att jag inte alls är konstig och stollig som fnissar åt det här. :)

 

Dagens plus: Att träffa Daniel och Helena

Dagens minus: Att dagen har tagit slut så fort

Dagens fundering: När ska jag ta mina 3 dagar ledigt för att maxa behållningen? :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0