Idag är det pyssel för hela slanten

Idag har jag bestämt mig för att göra julkort och kanske scrappa lite oxå. Men jag passar på att lägga upp lite sådant jag har gjort sedan sist jag uppdaterade. (Ska skärpa mig!!!! :) )


Jag jobbar vidare med släktalbumet som synes. Nu har jag fått en helt ny idé, så nu kan det tänkas att detta får ligga på is ett tag.....vi får väl se :)


Jag gjorde en ring en dag. Jag köpte et stort örhänge som jag fäste en ringstomme på och sedan stämplade jag med StazOn och limmade sedan fast små pärlor på kanten för att dölja hålet som själva örhängs-kroken var fäst i.


Distressrutor är fortfarande roligt. Här har jag gjort ett kort och har stämplat med Stilla Natt från Inkido och så har jag stansat ut QK:s nya gran. Den var ju jättefin, och glitterlim är ett måste. Allt du behöver finns att köpa på Mazzarin.


Här lekte jag vidare med distressrutor. Har använt min finfina snöflinge-stämpel från Hero Arts...tror det ska bli ett embossing-test på den idag :)

För alla er som missade så var det mässa i Karlstad för några helger sedan. Det finns många foton att titta på. Du hittar lite här.

Nu ska jag sätta mig och göra KAOS-kort. Så snart kommer jag visa upp kort med min egen stämpel :)






Kommentarer
Chruss

Ah, distressrutorna bara är ju för snygga!!!!

Kul att se lite av dej igen!

Kram

2009-11-07 @ 17:18:52
URL: http://chruss.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0