Helgen är slut

Så var ännu en helg över och förbi. Jag har inte gjort så himlans mycket, förutom tänkt på mig själv. Vilket inte alltid är så kul, men välbehövligt. Jag har sovit massor, åtminstone tills det att min galne granne börjar skrika på sina barn. Otroligt tröttsamt! Inte en enda helg (när hon är hemma) får jag sova tills jag vaknar av mig själv. Istället vaknar jag till hennes gälla stämma 'SLUUUUTAAAAAAAAAA!' Eller 'GE FAN I DET DÄR!' eller något annat otroligt irriterande. Vissa människor borde inte få skaffa barn, men nu är det ju redan som det är och de stackars barnen har ju inte valt sina föräldrar..... Frågan är om jag ska välja bort min lägenhet som jag trivs otroligt bra i...

Idag har jag varit och fikat hos Fredric, där hade jag chansen att slå både honom och hans dotter i UNO. Jag vet, jag har ingen känsla för att låta barn vinna.... :)

På skaparfronten har det hänt ett och annat...


Här är en LO om Sixten, katten som försvann...


Här har jag gjort en LO om lådbilen. Pappa byggde den till mig och mina bröder (mest bröderna tippar jag på...) som vi åkte i. Hej vad det gick nerför Kullabacken i Tranås :) Nu har lådbilen fått flytta ut till stugan och nu är det mina brorsbarn som åker i den nerför backarna.

Jag har gjort klart mina KAOS-kort oxå. Men dem visar jag inte förrän i mitten på veckan, jag vill ju att de kommer fram dit de ska först och främst! Det har varit väldigt roligt att göra dem iaf. Hoppas de blir mottagna med glädje. :)

Dagens plus: KAOS-korten är färdiga, och jag är nöjd.
Dagens minus: Brevet till Linda är ännu inte färdigt.
Dagens fundering: Är det inte torsdag snart?


Kommentarer
Chruss

Åh, UNO har jag aldrig klarat av. Att låta barn vinna har jag heller inte gjort - bara om de är riktigt små. För har man en fuskande dotter så blir man allt likadan själv...hehe...

2009-11-09 @ 09:06:06
URL: http://chruss.blogg.se/
Annelie

Jag ser fram emot posten extra mycket den här veckan! ;)



Kram

2009-11-09 @ 11:58:59
URL: http://www.tigerfamiljen.se
Diana

Jättefina LOer båda två!

2009-11-11 @ 11:31:24
URL: http://sayurii.blogg.se/
Lena

Supersnygg! Har du ritat lilla rutan själv?

2009-11-11 @ 21:57:44
URL: http://www.pappersarken.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0