Jag har blivit moster!

Det kan låta väldigt konstigt eftersom jag inte har någon syster. Men ibland kan det bli bra ändå liksom. Jag fick ett sms häromdagen som löd 'Ett barn funderar... Emil tycker det är orättvist att han inte har någon moster. Men så kom han på att jag ju har en kompis på mitt jobb som kanske kan vara hans moster? Vill du vara Emils moster? :)' (Läs hela story på Amis blogg) Hur skulle man kunna tacka nej till något sådant? Så nu är jag äntligen en moster och Emil blev oxå väldigt glad. Så vi ska leka med turtles någon dag.... Vad bra att ha 'syskonbarn' så nära, det är jag inte riktigt van vid :)

När vi ändå är inne på barn-spåret så har Anna och Mattias blivit stolta föräldrar. Kika in i Mattias blogg och titta på sötnosen. Jag saknar dem massor! Nu vill jag ju bara kunna komma över och hälsa och klämma och känna på Bäbis lite. Men näedå, så blir det inte, förhoppningsvis kan jag göra det längre fram istället.

Idag har jag tagit det lugnt. Det är feber och halsont som har varit mina följeslagare idag. Har ägnat mig åt att ett par örhängen. Jag blev riktigt nöjd iaf. :)


Ett par ovala hängen med sötvattenpärlor i två gråa nyanser och en liten blänkande glaspärla. Det blev toppenbra. Jag såg ett par liknande i en affär idag men gick hem och gjorde ett par egna istället. Det är roligare att göra själv.

Igår var det bilpoolsfest. Vi var fyra stycken och två som inte kom. (Nej vi är inte sex stycken i bilpoolen, utan vi skiftar lite olika dagar....) Det är kul, för vi är egentilgen ganska olika människor och vi skulle nog inte umgås om det inte var som så att vi pendlade ihop. Det är just det som gör det hela väldigt spännande. Vi partajade lite här hos mig, stackars Fritz fick stå ut med mycket. Han lekte, fick skäll, han blev sutten på, han smet ut i trapphuset och han blev gosad med, en annorlunda kväll även i hans liv. Han åt chips men fick inget starkt att dricka, även om han var lite intresserad av rödvinet i ett av glasen....

Vi hamnade på Blue Moon Bar (några av oss iaf :) ) och där dansade vi och hade skoj hela kvällen. Jag och Je bestämde att vi ska göra det fler gånger. Det blir bra det. Vi har kul ihop, även om vi är olika i mångt och mycket....men det är kanske just det som gör det kul?

Dagens plus: Mina nya örhängen
Dagens minus: Förkylningen
Dagens fundering: Vart har tiden tagit vägen?


Kommentarer
Lena B

Åh, jätte fina örhängen :) Kommer dom i lila och turkos också ;)

2008-11-16 @ 22:02:19
Anonym

Emil är väldigt nöjd över sitt "mosterval". =)

2008-11-18 @ 21:15:47
URL: http://ami-summermoon.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0