Vill du leka skalbagge med mig?

Ja varför inte? Låter inte det som en skojig lek? Det är tydligen en Säffle-lek som man leker sent på fredagarna och/eller lördagarna efter att man halsat en La Garonne (efter lite annat smått och gott). Som ni förstår har jag varit på partaj i Säffle :) Var hemma hos Christine och M och partajade med lite nytt och lite gammalt folk. Det var skojsigt värre. Spontan-dansandet kändes dock inte så spontant, men efter några timmar rätt okej ändå :) Synd bara att jag skrämmer vettet ur folk, eller hur det nu var med den saken. Jag försökte verkligen hålla mig i skinnet och lyckades bra tycker jag.

Idag är det söndag. SÖNDAG! Imorgon ska jag jobba igen. Då är lovet slut, tvärslut. Hur kunde det gå så fort? Allt jag skulle göra som jag inte har gjort ger mig lite ångest. Jag borde ha....usch....vill inte tänka på det. Jag ser fram emot nya skojiga saker imorgon. En ny dag = nya konstiga saker på Drömfabriken. Nu när S ska vara ledig en termin har jag lovat att informera honom om vad som händer. Jag har köpt ett nytt block för att anteckna allt som händer, för jag kommer omöjligt kunna hålla det i huvudet. Självklart piffade jag till framsidan lite.

image542

Frågan är om det räcker med ett block? Nåja, jag och M har imorgon bestämt att luncha ihop. Näe inte M, inte M heller, det här är en annan M, inte M som i partaj-M..... Förstår ni hur många M det finns i världen? ;) Jag hoppas dock på mail ifrån M. Näe, inte den M, men den andra.

En kompis till mig fick barn på julafton och nu har jag fått ett kort gjort som jag har postat ner till Malmö-trakten.
image543
Det blev en liten Ella. Jag bestämde mig rätt snart för att använda knappar. Något som jag är ritkigt dålig på, men när jag ser andra göra det så blir det ju jättefint. Så här blev det lite rosa och grönt och jag tycker själv att det blev rätt bra. :)

Jag har sedan skickat ett ganska jobbigt kort. Det är jobbigt med dödsfall och det är jobbigt att stå vid sida om och inte kunna göra något. Bara skicka en tanke och visa att man finns.
image544
Jag liftade ett julkort jag fick. Fyrkanten är chipboard och målad med akrylfärger och glitterlim. Det är lila och sådär, men min scanner hatar visst lila och gör om det till allt möjligt konstigt i färgväg.....

Jag fortsatte på samma tema och gjorde ett avlångt grattis-kort.
image545
Fyrkanterna är återigen chipboards, kul det där....men bortglömt. Så jag är nöjd att jag använt mig av lite nya grejer.

Jag har lite idéer på gång, men mer än så har det itne blivit och tveksamt att jag orkar göra något mer idag. Det är ju snart läggdags om man ska orka upp imorgon när klockan ringer 05.33. Tidigt som busen!

Dagens plus: Jag har satt mig ner och fått lite pyssel gjort, det kändes riktigt skönt.
Dagens minus: Att lovet är slut och mina jobb-grejer ligger helt orörda.
Dagens fundering: När ska jag börja måla?



Kommentarer
Gunvor

Med allt detta i bloggen - hur kan du säga att du hunnit med för lite? Jäätefint är det!

Kram, Gunvor

2008-01-06 @ 22:47:17
URL: http://gunvors.blogg.se
Helena

tack för titten- Finfina kort :)
Hälsningar
Helena

christine

jo, kan hålla med om att spontandansandet gick lite segt....
och jag har fortfarande inte hittat handtaget. den 19:e då smäller det igen!

2008-01-07 @ 14:13:01
URL: http://christineo.blogg.se
emelie

hoppas det blev en bra start på nya jobbveckan :) med alla baaaarn. är stefan du & stefan fortfarande de ultimata paret i lärarväg så som det var när du hade oss, the one and only 9G liksom (vill jag inbilla mig) *skratt*

2008-01-09 @ 10:47:36
URL: http://labelicious.blogg.se
AnnikaS

Vad snygga grejer du gjort! Var själv ledig lääänge över jul och visst är det så att tiden går lite för fort. Det är ju så mycket man har tänkt att göra och inte hälften har man hunnit med.
kram Annika

2008-01-10 @ 19:29:31
URL: http://annikas-kreativa-sida.blogspot.com/
Edvinandrine

Great Job!Been putting down Torginol for 20 years,Nice to see a sight that i can relate too.

2010-06-29 @ 09:02:15
URL: http://edvinandrine.3steps.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0