Solen är här

Sådär ja, äntligen en helg med sol. Ett tag befarade jag att solen bara kunde lysa i veckorna men inte på helgen när man var ledig. Men nu har jag kunnat njuta av sol både idag och igår. Underbart! Det är oxå bra för min stegräknare. Vi har ju nu på jobbet börjat med något som kallas 'Våga ta steget' som går ut på att man ska gå minst 7000 steg om dagen, det började i tisdags och det går ju bra. Oroar mig lite för kommande veckan när mina kvällar är uppbokade med allt möjligt skrutt, hur ska jag då hinna promenixa. Jag trodde ju att jag gick 7000steg på jobbet, men jag gör bara hälften ungefär.

I fredags tog jag mig då mod till mig och skickade fråga-chans-sms (nåja, frågade om fika iaf...). Vi smsade fram och tillbaka utan att jag fick någon klarhet i det och vad gör jag nu? Smsar och frågar igen? Ska jag anta att inget svar är det samma som ett nej? Varför kan ingen svara ja en enda gång? Ja ja, jag frågade i alla fall!

Jag har pysslat lite idag. Har fått klart ett kort som han väntat på att bli klart länge. Det blev ett criss-cross-kort.
image621
Inte så mycket stämplat, men inuti är det stämplat lite samt lite skrivet oxå. Det var ett kul kort att göra, det akn nog tänkas bli fler såna.

Igår så köpte jag mig ett litet album (eller block). Med tygklädda pärmar och vita insidor. Jag har tänkt att göra mig en stämpel-och-scrapbok på något sätt. Något med tankar och funderingar och sådär...... Får se vad det kan tänkas bli. Jag ska göra lite på framsidan nu tror jag...

Just det, skulle ju fota mina smycken jag gjort oxå...... Kanske är de i bloggen imorgon. :)

Dagens plus: Solen som skiner
Dagens minus: Jag tänker för mycket på dåliga saker
Dagens fundering: Varför svarar folk inte på mina sms, även om de har lovat att höra av sig?


Kommentarer
Gunvor

Vilket fint kort! Härliga färger och underbara mönster!
Det ska bli spännande att se vad du gör av blocket - du laddar väl upp här i bloggen?!
Kram, Gunvor

2008-04-20 @ 20:17:35
URL: http://gunvors.blogg.se
Karin

Mycket fint kort! Har aldrig hört uttrycket criss-cross kort, men sett sådana. Får nog prova på någon gång. Håller tummarna för att det blir fika med den du sms:ade med och kanske det blir till att "fråga chans" sedan?

2008-04-20 @ 23:59:03
URL: http://karinsvarldar.blogg.se/?c=1206480324
lenislenis

Måste nog pröva att göra ett kort som detta. Det ser kul ut och det blir ju så fint, även fast det inte är så mkt stämplat ;-)

2008-04-21 @ 08:41:33
URL: http://lenislenis.blogg
lenislenis

Glömde.... vilket UNDERBAR låsanordning du gjort!!

2008-04-21 @ 08:42:26
URL: http://lenislenis.blogg.se
Lena

Häftigt kort du har gjort!!! Ser fram emot smyckena :)

2008-04-21 @ 15:56:50
URL: http://lenabor.blogspot.com
Sara

Så himla fränt kuvert & kort jätte snyggt!

ha det fint! Kram

2008-04-28 @ 15:11:14
URL: http://scrapiss.bloggspace.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0