Oh-de-lally, Oh-de-lally Hoppsan vilken dag!

Ja så ska man ju tydligen sjunga varje kväll när man går och lägger sig. Men hur ofta passar det egentligen? Skulle man inte verka lite....hmm.....annorlunda då? Men vad fasen, det är man väl ändå?

Jag har gjort ett grattiskort till Malin
image459
Lite murrigare nu när hösten är här :)

Igår var jag på IKEA i Karlstad för första gången. Jag raceade igenom stället på 20 minuter, glatt påhejad av Anna och Mattias. vi hade ju ett mål med besöket och vi inhandlade ett gosedjur och självklart hann jag rafsa åt mig lite värmeljus oxå. Ska nog ta mig en tripp till IKEA en annan dag och kolla läget. Kanske göra som Magnus och jag pratat om länge, åka till Bergvik och ta en öl och strosa runt i affärerna. ;) Varför serveras det öl och vin i ett shoppingcenter??? Vem dricker där? Ja, världen upphör aldrig att förvåna mig...

Nya frimärken är på gång. Jag brukar inte bry mig så värst mycket, men nu den 27:e släpps de med tema choklad. Choklad liksom....alltså....mums!
image460
Jag har hittat till Facebook oxå. Jag har nog inte riktigt fattat själva grejen ännu, men det kanske kommer. Men det är ju kul med alla små grejer man kan göra, och jag har ju faktsikt sagt hej till några människor jag inte hört av på ett tag, så visst är det skojigt...tror jag.... :)

Dagens plus: Alla snälla ord
Dagens minus: Ordet NEJ
Dagens fundering: Kan man verkligen vila sig i form? ;)




Kommentarer
Gunvor

Jättefint kort Agneta! Jag älskar de murriga jordfärgerna och är så glad att man kan använda dom på hösten utan att alla tycker att man är konstig.
Kram

2007-09-24 @ 22:20:31
URL: http://gunvors.blogg.se
Busan


Jag är ju nyfiken ju, vilket tyg blev det?
//Sara

2007-09-25 @ 09:06:48
Eva F

Härligt kort Agneta. Jag gillar verkligen den stämpeln från Peny Black.
Kram Eva

2007-09-25 @ 13:36:49
URL: http://evafre.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0