En konstig helg

Ja, det är väl det minsta man kan kalla den här helgen!

Betygen satte jag i torsdag och jag ändrade inte på något, jag pratade med eleven det gällde och eleven var helt med på noterna. Så det känns bra!

I fredags hade jag fått ett foto i posten på jobbet. Märkligt, men skojigt. Vet bara inte vad jag ska göra med den. Sätta upp den på väggen? Motsvarar den verkligen den bild jag på begäran skickade till mannen på bilden? Måste jag oxå fråga min chef om man kan sätta upp den på mitt rum? Jaja, efter det följde en mailkonversation med skräckblandad förtjusning. Kommer det verkligen komma bilder på Fabio till min dator nu? Man kan aldrig vara säker på något när det gäller den här mannen....tror jag :)

På kvällen var det dags för personalfest. Det brukar alltid vara trevligt och så även denna kväll. Två nya grepp var det som gällde, vi bjöd med grannskolan och vi införde groggbuffé. En kombination som gjorde att festen höll igång på småtimmarna. Det var skönt att släppa loss, det var skönt att vara på disco och det var skönt att dansa tryckare. Man gör det alldeles för sällan, allt ovannämnda egnetligen!

Lördagen blev jag toklurad. Grundlurad. Jag svalde med hull och hår. Jag fick en obehaglig känsla i magen men vågade inte annat än stå för mitt ord. Glad men orolig när sanningne uppdagades. Vad sa jag egentligen? :) Nåja, jag hann gå på stan och kollade julklappar, men det slutade med att jag bara köpte grejer till mig själv så då gick jag hem. Men visst, som M sa 'ibland är man ju bara värd en massa grejer' och det var väl det jag var.

Idag har jag gjort klart de sista julkorten och jag har till och med postat dem. Sista dagen som vanligt...när ska det bli mer ordning på mig? M ringde och kollade läget. Läget var bra hos mig och hos M.

Nu är det jobb som gäller måndag och tisdag och onsdag sedan är det JULLOV!!! Imorgon får vi se om Kandidaten ska få ta steget till att bli kallad Kollegan istället. Jag håller tummarna. Virrvarr alla dagar i veckan. Snart hem till mamma och pappa och bli bortskämd ett par dagar!

Nu ska jag kolla på filmen Adam och Eva. Kanske en av de bästa filmerna....oj så skoj!

Dagens plus: Att M ringde för lägeskoll.
Dagens minus: Alldeles för få julklappar köpta/gjorda...orkar inte stressa mer.
Dagens fundering: Varför är ålder så löjligt viktigt i våra liv?



Kommentarer
Marianne

Jag vill att du är lite tydligare i din blogg.Har några frågor:
A: Vem var mannen på bilden?
B: Vem lurade dig och hur?
C: Vem är denne M?
Jag är inte nyfiken jag vill bara veta ALLT

2007-12-16 @ 23:23:35
Linda med barnaskaran

Hej!

Du skriver i gåtor min vän. Och jag är inte ett dugg nyfiken...*s* Hoppas att allt är fint med dig och hörs vi inte förr så ber jag att få önska dig en underbar Jul!

Kram
Linda med familj

2007-12-17 @ 10:17:15
URL: http://bloggen.blogsome.com/
Christine

Vad håller du på med bruden!!?? LÄgesrapport snarast!

2007-12-17 @ 10:30:09
URL: http://christineo.blogg.se
caroline

HAHA!
var det ni som hade fest här på HK? såg att björn de boer raggla runt när jag smög ut runt 23.30... vardetnivardetni?

2007-12-17 @ 13:04:47
Mattias

Hehe ja va tusan Agge, varför är du så kryptisk? Ska jag berätta allting åt dig? Kom igen nu! :)

2007-12-17 @ 19:45:30
caroline

här som i här på jobbet... en trappa upp från där ni kalasade har jag och anna kontor till företaget/tidningen... snacka om att jag belv förvånad över tillställningen :)

2007-12-17 @ 23:00:57
emelie

min fantastiska gamla lärare! vad glad jag blev att jag hittade din blogg! kära hjärtanes, hur är det med dig?? kram emelie

2007-12-17 @ 23:42:25
URL: http://labelicious.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0