Ibland läser Linnea min blogg...

...och det är ju trevligt! Tack för det. ;) Så nu ska du och alla andra få läsa lite om de senaste dagarna i mitt liv (som kanske inte är så väldans intressanta, men så är ju livet ibland....)
 
2013-01-21 What you do
Man borde göra det under helgen, men jag vill inte alltid jobba då....jag drar på det.....till måndagen. Har bestämt mig för att inte jobba lördagar, men söndagar brukar vara svårt att hålla fritt, men jag skjuter på det...så länge jag kan. Man kan ju tro att jag borde ha lärt mig, men icke! Nåja. Här var de tju måndag, och det var bra läge att rätta lite mattediagnoser. Det piggar ju alltid upp. :) Det känns iaf skönt när det är det är gjort.
 
2013-01-22 Corner
En liten söt pralin kan faktiskt pigga upp en hel dag. Choklad är vissa dagar det enda som kan rädda en. Eller ja, vissa dagar får jag för mig det iaf. :) Vem är inte ett chokladtroll?
 
2013-01-23 Electric
ARGH! Det ser ut så......sladdar och trassel och skit. Otroligt irriterande! Vill ha sladdlöst på riktigt, inga sladdar alls!
 
2013-01-24 Stripes
Ränderna på en tröja på en kille som gjorde mig på bra humör. Vissa dagar är det så, att man stjäl lite bra humör av någon annan och vips har man massor av det. Det bästa av allt, den man stjäl av märker inte av det, det bara finns mer av det. Jag gör det med mina elever ibland oxå. :) För hur det än är så älskar jag mitt jobb. Att gå upp tidigt, att pendla, att jobba på helgen, att stressa och allt vad jag nu som kan se som negativt med jobbet kan jag även vända på och få det positivt. Det är faktiskt ett underbart jobb jag har, även om jag glömmer det då och då. :)
 
2013-01-25 Landscape
Man har så mycket man tänker att man borde fota, men dagen rullar på. Köra bil till jobbet och man missar chansen att ta bra foton. Så här kom jag hem från jobbet, trött efter en veckas arbete och kom på att jag måste ju fota lite. Så det här är precis utanför dörren. Kallt, snö och mörkt. Det är allt en riktig tråkig tid på året. Det är det tråkigaste just nu. Skittråkigt! Många har sin depp på hösten, den bekommer mig inte alls, snarare tvärtom. Men nu....denna tid på året gör mig galen. Inget roligt att se fram emot....dagarna bara går....men ändå långsamt.
 
2013-01-26 Together
Vissa saker passar bättre ihop än andra. I mitt tycke så funkar bok, te och soffa och gärna en mysig katt väldigt bra tillsammans. Så lite av dagen tillbringade jag tillsammans på det sättet. Började med ny bok denna veckan under läsprojektet vi har på skolan. Att alla ska läsa 15 minuter per dag. Det är helt underbart! Så jag har läst och läst och ibland känns en kvart för lite! Märker att eleverna tycker olika om det där med att läsa. Kanske finns det för mycket annat som pockar på uppmärksamhet. Men för mig så är det härligt att få försvinna in i bokens värld. Denna bok var väl kanske.....inte riktigt vad jag hade hoppats på..... men men.... Jag har svårt att ge upp en bok, det är inte många som jag faktiskt gett upp att läsa. Men egentligen, när det finns så mycket bra att läsa, varför fortsätta med något man tycker är dåligt?
 
2013-01-27 Sun
Hade en plan för dagens foto. Var på stan och tänkte mig att hitta Karlstads vackra logga, men såg den inte någonstans. När jag sedan bestämde mig för att leta lite mer aktivt började jag bra, men glömde sedan bort mitt uppdrag och så plötsligt var jag hemma. Det kändes lite snopet när jag kom på det. Ha ha ha! Kan man börja skylla på åldern? Den riktiga solen höll sig ordentligt gömd bakom tjocka gråa moln. Tråk tråk tråk. Så det fick bli en solgul frukt istället. Mango. Det är riktigt smaskens det. Det kändes till och med bättre än choklad. :)
 
2013-01-28 Through
På jobbet har vi mycket glas, vi ser rakt igenom ibland hela skolan känns det som. Vissa dagar är det bra, vissa dagar inte alls bra. Här har jag några tjejer i min klass som sitter och räknar matte, jag har full koll på dem, åtminstone när jag går förbi. :)
 
Näe, nu orkar jag inte fler foton. Varför har jag sparat så länge? Härda ut Linnea, jag ska snart uppdatera igen, och jag ska stalka dig och smygfota dig.....så fort jag får chansen! ;)
 
Dagens plus: Kompishäng
Dagens minus: Scrappade och det blev både fult och dåligt!
Dagens fundering: Har jag koll på läget?
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0