Den stora tröttehten

Den har visst drabbat mig i år igen.... Precis när mörkret lägrar sig över landet och stressen är total på jobbet. Det har väl säkerligen något samband... :)

Har lite småprojekt här hemma som jag försöker få ordning på. Ska fixa till så att jag kan hänga upp min nya supersnygga lampa i sovrummet, orkar inte vänta längre på den långsamma vaktmästaren som borde göra det... Jag håller på och gör om lite i min stämpelförvaring. Mina ex-monterade stämplar håller på att stöka till sig så jag strukturerar så gott det går. Jag håller på att klurar på en bra fövaring för cookie-cutter-alfabet. (Bra förslag tar jag gärna emot! ;) ). En allmän storstädning skulle min lägenhet må bra av, ska fixa det innan mamsen och papsen kommer är planen. Julkortstillverkningen har kommit igång så smått....

Kan visa upp lite grejer som jag har gjort senaste tiden.


Lekte loss med crackle paint, resultatet blev väl sådär..... men men sånt är livet.


Här har jag gjort ännu en LO i mitt släktalbum. Denna gång är det min faster Louise som är på fotot. Jag liftade min inspiratörs-kollega Diana denna gång. Hon river ofta papper och jag tycker det blir så fint när hon gör det, när jag sjkälv gör det ser det mest ut som...ja.....rivna papper. Svårt att förklara det där. Blev mycket nöjd med de fina mönstrade papperena från My Minds Eye.

I helgen som var så var jag hos Eva och hälsade på. En härlig helg med flams, trams, vin och shopping. Vi åkte till borås på lördagen och shoppade kläder men vi gjorde även ett besök på Magnolia. Köpte lite rea-stämplar och papper. Det är ju väldigt bra att de har mycket papper, för det betyder att de har en hel del gamla papper kvar som är svåra att få tag på annars. Så jag köpte på mig lite sådant. :) Vi får väl se om jag kan få ihop något med dessa.

På pysselfronten så är det ganska lugnt, men ändå inte. I helgen som kommer så är det ju mässa här i Karlstad och då kommer jag jobba för Mazzarin. Kommer bli jättekul, men jag vet ju redan nu att jag kommer vara helt slut på söndagen när allt är klart. Inte blir det roligare av att veta att den kommande veckan blir en tung vecka på jobbet.

Dagens plus: Skratt på jobbet med underbara elever
Dagens minus: Tröttheten
Dagens fundering: När får jag visa mina stämplar egentligen?

Vissa foton förmedlar en känsla

Ibland när man ska kolla på fotona som har tagits så hittar man kort som bara tar tag i en på något sätt. Jag hittade ett sådant kort från en dag då kameran följde med till skolan. Jag hade gett Moa i uppdrag att fota de flesta av mina kollegor eftersom det behövdes foton till ett något tokigt upptåg vi höll på med.

När jag kom gåendens över skolgården fick jag syn på Moa och några fler tjejer som stod och tog kort på sig själva, ni vet ett sådant snett uppifrån med plutande läppar.....man förstår inte riktigt varför, men men..... Jag gick fram och bara hängde mig över axeln och vi skrattade och fotot togs. Jag gillar fotot. Vi bara ser så glada ut och jag framkallade en förstoring och satte mig för att scrappa detta till Mazzarin.

När jag sedan väl började insåg jag att fotot fick tala för sig själv liksom......

Material (Allt finns att köpa på Mazzarin.se)
Turkos dotted cardstock
Mörkgrön dotted cardstock
Vinröd cardstock
Mönstrat papper från SEI
Mönstrade stora brads
Vit crackle paint
Alfabetena är Washington och Holiday från Quickutz
Limprodukter från Glue Dots

Jag har tänkt mig att uppdatera bloggen lite oftare, men hur många fler gångar har jag inte tänkt så?

Dagens plus: Prata med en vän jag inte pratat med på länge
Dagens minus: Biologilektionen...
Dagens fundering: Hur fort går tiden......egentligen......

En helg hos Helene :)

Igår var det bestämt att det skulle pysslas hemma hos Helene. Så väskan packades, och det blev som vanligt ett par kassar oxå... Jag har massor med foton nu för tiden och det är egentligen bara att välja och vraka vad jag ska göra. Men det är inte alltid så enkelt...

Jag la mina gamla släktfoton åt sidan och satte tänderna i lite nyare foton. Det blev en hel del LO's gjorda. Men några saknar än så länge journaling och måste ligga till sig lite. Men lite har jag att visa.


Fick frågan av Anna om jag kanske möjligen kunde tänka mig att skapa lite med foton på Hannes. Hur skulle jag kunna tacka nej till ett sådant erbjudande? En sån gullig unge och så otroligt många foton att välja på. :) Planen var att denna LO skulle bli typiskt bebis-blå, men det gick om intet.... Hittade ett mönstrat papper från Provocraft som jag inte har vågat använda på många många år. (Det är ett av de första papperena som jag köpte...). Mönstret och färgerna tilltalar mig mycket så jag har sparat och sparat det, men nu dök rätt tillfälle upp. Lite grönt glittrigt papper fick blinga till namnet. Kanske är den i enklaste laget, men planen är att den ska sitta i en ram och jag ville inte ha en massa grejer som sticker ut på den av den anledningen.


Här är två av mina brorsbarn....från sin vackraste sida? :) Jag gillar att fotot är så spontant och att de inte är sådär snälla och söta som de många gånger blir när kameran åker fram. Bokstäverna som är Morgan (Bosskut) känns rätt lekfulla och inte så strama.

Detta är min första dubbelLO. Eftersom jag hade tre foton från skolavslutningen med niorna så ville jag ge dem utrymme och inte pressa ihop dem alltför mycket. (Ja, jag har nog svårt att ha många foton....) Här fick det gröna glitterpapperet komma fram igen och jag använde mina nyinköpta stjärn-dies från qk. Åh vad fina de är! Förstår behovet av cirklar, fyrkanter och alla de andra spännande formerna som finns..... Fonten är mitt älskade Washington, om jag bara kunde skulle jag använda det på varenda LO :)

 

Här ett foto på mig när jag inte är så himlans gammal, ungefär 1,5år skulle jag tippa på. Har använt papper från Basic grey, gillar verkligen frägerna i Indian summer-serien. Så det kommer säkert fler med detta, har köpt många papper. :)

 

Övriga LO som jag gjorde får ligga till sig innan jag visar dem här.

 

Det har varit en helt underbar helg. Pyssel hela lördagen och halva söndagen och så vin på lördagskvällen. Det är mycket enklaer att skapa tillsammans med någon. Helene gjorde en massa julkort men fick även till en LO.

 

Efter detta så åkte jag hem till Karlstad och då åkte jag till IKEA för att köpa lite värmeljus.....det kostade mig 600spänn! Som du förstår blev det lite mer än bara värmeljus....kanske ingen skräll direkt :) Nu har jag fixat käk, packat upp lite scrapgrejer och jag borde verkligen jobba nu. Rätta läxförhör och skriva protokoll.....men jag ska ju ha något att göra imorgon oxå....

 

Dagens plus: Doften av jättebalsamin

Dagens minus: Helgen är redan slut

Dagens fundering: Måste jag köpa vinterdäck den här säsongen?


RSS 2.0