Bara för att...

Ibland vill jag bara skicka ett kort så där utan anledning. Eller ge bort något av samma ingen anledning :) Idag har jag gjort slag i saken. Gett bort kort med tillhörande liten sak. Tänk vad såna små saker piggar upp :)

Här är kortet jag har gjort

image577
Stämpeln är från Hero Arts och målad med mina marvey-pennor sedan huffa lite på den och så blir trycket bra. Akrylkladdet bakom är guldfärgat med riktigt fint guldskimmer, det syns ju inte här då, men tro på mig :) Texten är qk och det är Katie skinnimini.

Det är väl ungefär vad jag har presterat, jag har hunnit med att gå på bokrea och shoppade loss på 6 böcker tror jag det blev allt som allt. Så nu ska jag bara ta mig tid att läsa, tur att det är lov nu och snart är det ju påsklov oxå. Jag har börjat med en canvas oxå, men har bara kommit halvvägs. Jag vet inte om jag fick en beställning på en sådan. Hade gäster hemma som beundrade den jag har gjort som hänger i hallen och de sa att de oxå ville ha en. Men frågan är om det var på ritkigt, eller något man bara säger för att vara snäll... Ja ja, om itne annat får jag ju en fin till :)

Dagens plus: Världens sötaste pojke med världens sötaste ögon och världens sötaste leende på Rådhusfiket idag. Kan man gå dit imorgon igen och hoppas på att han är där?
Dagens minus: Att bilen inte gick igenom besiktningen.
Dagens fundering: Varför får dumma kärringar i turkos basker ens vara i trafiken när de inte kan något om trafikregler. Om jag bara hade sett var hon parkerade hade jag jävlar i mig skällt ut henne....BIG TIME!

Låtsas-glad

Jo, det kan man visst vara och det känns nästan lika bra. Huvudsaken är att man är bra på att lura sig själv :)

Har hittat något jag gillarDagens plus: Solsken och sportlov
Dagens minus: Strandberg-boken har redan tagit slut....
Dagens fundering: Ska jag eller ska jag inte?

Fler nya kort med nya stämplar

Har lekt vidare med stämplarna.

image572

image573

image574

image575

Har kommit in i ett skaparstim och är sugen på att göra fler kort Har ett par halvfärdiga liggandes men frågan är om de ens kommer att bli klara, vi får se......

Dagens plus: Leo
Dagens minus: Att en kollega beskyller mig för saker som inte är sanna och får mig att må väldigt dåligt.
Dagens fundering: Varför har man inte sportlov lite oftare? :)

NYA STÄMPLAR

Var hos Åsa på Lilla Pappersbutiken i fredags och fick de nya stämplarna som kommer i dagarna. Kika in i webbutiken, snart finns de där. :) Jag har roat mig lite med de nya stämplarna (och gamla) alla stämplarna är denna gång från Lilla Pappersbutiken.

image565
En av två fina fotohörns-stämplar. Det gillar jag. Perfekt!

image566
En av de fina blommorna. Många fina blommor, cirklar och mojjar att leka ihop till något....

image567
Man kan alltid dekorera ägg.

image568
Cirklar är ju toppen, kan det bero på att jag gillar runda former? :)

image570
Knappar och band är ju himlans skojigt.

Nu är klockan strax efter läggdags så jag orkar inte skriva så mycket mer....men det kommer...jag lovar.

Dagens plus: Många plus idag, men att J ringde idag och tackade mig, det kändes skönt. Att det är bestämt fika-dejt med S. Att jag har träffat tjockis-M idag.
Dagens minus: Stollarna
Dagens fundering: När till och med en pessimist som jag kan se ljusglimtar borde väl alla andra oxå kunna göra det?

Det är inte alltid så lätt...

...att förstå varför livet tar så konstiga krumsprång när man minst anar det.

Dagens minus: Alla snurriga tankar som gör mig mer och mer fundersam på saker och ting
Dagens plus: Solen har visat sig
Dagens fundering: Hur ska jag lösa detta nu då?

Musik i mitt liv

Musik är ju det bästa som finns! Här har jag plockat fram 10 favorit-låtar från You Tube. De är inte i någon rangordning, utan mer i den ordning jag hittade dem :) Inser att det är mycket gammal musik, betyder det att jag är gammal eller ligger det något i uttrycket 'Sån här musik görs inte längre'. Shit, jag ÄR gammal! Skulle lätt kunna plcoka fram fler, men...... 10 räcker. :) Lyssna, titta, njut!

1. Nick Cave - Do You Love Me Han har gjort så mycket bra att man blir alldeles varm i magen. Jag har valt Do You Love Me eftersom det är en låt som för med sig många minnen. Jag minns Säffle innan jag visste att Säffle ens fanns, kan man väl säga :)2. James - Laid De har gjort många bra låtar, men den här är lite speciell, killar i falsettsång gillar väl alla? :)3. The Cure - Pictures of You Jag behöver väl inte säga något mer än så?4. Morrisey - First of the Gang to Die Han är bra, har alltid varit bra, men nu är han liksom ännu bättre.5. Hothouse Flowers - Don't go Lyssnar inte så himla ofta på skivorna längre, men när jag väl gör det tänker jag alltid på en vän i Tranås, ALLTID! Senaste skivan blev dock förstörd i senaste bilkraschen....6. Lars Winnerbäck - Röda Läppar Låten är så bra att det gör inget att det inte finns någon video.7. Depeche Mode - Personal Jesus Här kunde jag valt nästan vad som helst, för jag gillar det mesta. Men hela Violator-skivan påminner mig om London och så är ju Dave snygg (som han iofs alltid varit i mina ögon... :) )8. Stefan Sundström - En Näve Näring Låten jag ville ha med, fanns inte...så....ja, jag gillar den här även om det inte är en Sundström-låt och även om det är en duett :)9. Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over Barnen i Säffle har lärt mig att lyssna på något nytt :)


10. Lasse Lindh - En Högerkrok Och Riktigt Blod Inte favoritlåten, men den är bra. Hans skivor spelas flitigt i bilen. Vill höra mer och vill göra det jag lovade honom för 150år sedan. Ska bara få folk att förstå först, men jag är på gång och jag är på väg! :)


Hoppas du orkat hela vägen ner, hoppas att du vill visa musik i din blogg så att jag får veta du lyssnar på, vad du inspireras av, vad som får dig att bli glad och lycklig (för det blir man av musik!)

Dagens plus: Jag har städat i städskåpet
Dagens minus: Jag jobbade inte så mycket idag som jag hade tänkt mig.
Dagens fundering: Varför är min tid värd mindre än någon annans?

Nya stämplar

Ibland när jag köper nya stämplar blir de liggandes ett tag innan jag får något gjort med dem, men den här gången har jag varit hyfsat snabb. Nu när jag tittar på korten jag har gjort så känns det som om jag har fått vårkänslor. Är inte det lite tokigt redan i början av februari.....

image562
Här har jag gjort en bakgrund med hjälp av gröna twinklar. Sedan har jag grön-embossat bg-stämplarna som hör till Two Scoops. Har målat några blommor med akrylfärg och sedan stansat ut bokstäver i Studio.

image563
Stämpeln är från Inca Stamps och målad med adirondacks akrylisar. 3d-lack på älvans vingar.

image564
Stämpeln är från Inca Stamps och målad med adirondacks akrylisar. 3d-lack på älvans vingar.

Jag tror att jag bestämt vem som ska få dessa kort redan, men jag hinner nog ändra mig. :) Är nöjd med mina nya stämplar, det kommer säkert bli flera kort.

Imorgon är det dax för badminton, det ska bli skojigt. Hoppas vi är i bra form och dänger brudarna. Men jag måste ju vara snäll eftersom jag ska låna en pappers-skrynklar-moj av K. På onsdag är det långkväll på jobbet. På torsdag ska D komma hit och fika. På fredag är det återigen dax för badminton och så kommer mina päron hit. Veckorna flyger förbi, snart är det sportlov....

Dagens plus: Rundvandringen på Sundsborg var inte så avskräckande som man först kunde tro.
Dagens minus: Jag trodde jag skulle få träffa någon 'speciell' idag.
Dagens fundering: Har han några känsel-tentakler av något slag eller är det bara skicklighet?

Snö och halka

började dagen med, men nu är det varmt och töigt (töligt ;) )och det är väl i och för sig skönt. Men visst vore det trevligt med lite vinter, men då får det allt bli lite snö och kallt några veckor så att det är lönt liksom.

Idag har jag varit duktig och städat i pysselrummet. Det blev bättre är väl mitt resultat. Jag har för dålig förvaringsmöjlighet för att bli riktigt nöjd. Jag var en sväng till IKEA och shoppade lite förvaring så att ajg skulle frigöra plats för lite nya stämplar. Sedan slank det ner lite värmeljus och sådär oxå. Det är skojigt med IKEA, skulle lätt kunna köpa mig lite nya möbler om jag bara hade pengar. En ny soffa står högt på önskelistan, men kanske inte från IKEA. Jag hade ju en soffa som jag ville få hem, men den planen har gått i kras.

Idag har jag målat och grejat med lite stämpelmotiv. Jag har provat en hel del nya stämplar och det kändes roligt. Har dock inget klart så jag har inget att visa upp just idag. Men det kommer snart.

Gjorde ett kort i slutet på förra veckan som jag kan visa upp däremot, blev knappt nöjd med det. Pinsamt men sant....

image561
Gillar blomstämplen massor och den borde jag använda lite oftare. :)

I fredags var jag, Mari, C och E på Galna Tuppen för att ha typ 'Sista natten med gänget' för Mari som nu är hemma och tar igen sig inför den stora dagen att bli mamma. Vi hade supertrevligt och oj vad vi skrattade. Vi behövde verkligen en sådan kväll, varför gör vi inte det oftare. :) Mer Tuppen åt folket!

Nu ska jag läsa lite bok innan det är dax att åka till det kreativa kunskapscentrat igen.

Dagens plus: Att jag städade i pysselhörnan, men än har jag inte kommit på det ultimata förvaringssystemet för saker och ting.
Dagens minus: Jag bara trodde att jag hade bokat tvättstugan. (Hur smart är man när man sätter sin plupp på 'Parkering' och inte på sista tiden?....)
Dagens fundering: Vem var den söte norrmannen? :)

Idag är dagen då jag ger upp

Vad är det då jag ska ge upp? Ja det är mest hoppet.....

1. Jag ger upp hoppet om att få mail från M.

2. Jag ger upp hoppet om att behålla en vänskap som varit viktig för mig.

3. Jag ger upp hoppet om att kunna se in i framtiden angående min jobbsituation.

Eller ge upp hoppet låter ju lite drastiskt. Kanske är det mer som så att kontrollfreaket (jag alltså....) släpper lite på kontrollen och blir som en vanlig människa i vissa avseenden, men det är ett stort steg det oxå :)

Dagens plus: Jag ska åka och hämta fina priser.
Dagens minus: Sista dagen som Mari jobbar på JÄTTELÄNGE, jag kommer sakna henne massor.
Dagens fundering: Kan det vara så att Den Lille Lusen har rätt? Det skrämmer mig!
RSS 2.0