Skakar liv i bloggen

Hmmm.... det finns väl egentligen inget att skylla på MEN jag gör det ändå. Det är min telefons fel. Eller instagrams fel. Eller bådas fel. Det är i alla fall inte mitt. Problemet är att mina instagramfoton inte alltid hamnar i instagram-mappen på mobilen. Så när jag väl får för mig att blogga så är det ett himla sjå med fotona. Även om blogg.se har en bra funktion med att man kan lägga till från instagram, men inte hur lång tid tillbaka som helst.
 
Så nu tänkte jag att jag kunde hoppa över en massa foton (de finns ju på instagram) så börjar jag med 1 september och mina vardagsfoton. Om du nu väldans väldans gärna vill se de andra fotona så får du väl hojta till.....så får vi se vad jag kan göra åt den saken.
 
2013-09-01 - Together
Den här söndagen bestämde jag mig för att besöka Värmlands museum för att titta på utställningen 1001 inventions. Eftersom jag är lite nördig så valde jag att gå själv, så att jag kunde få läsa varje ord i lugn och ro. Tillbringade ett par timmar här och det var häftigt. Trevligt att gå omkring tillsammans med andra med samma intresse. Eller kanske är de bara intresserade av att se denna världsutställning. Det är häftigt att den kommit till lilla Karlstad.
Den har ju varit i storstäder före, kan man ju lugnt påstå. Det var i alla fall en trevlig söndagsgrej att göra. Ser fram emot att få åka dit igen tillsammans med eleverna.
 
2013-09-02 - My name begins with...
Agneta. Det börjar på A. Ingen större fantasi, men en die får representera både mitt namn och min hobby (scrapbooking).
 
2013-09-03 - Lines
Vacka lila ränder på lakanen i min säng.
 
2013-09-04 - Alone
Kom till Stockholm för att vara med på kurs för Sveriges NT-utvecklare som Skolverket håller i. Kom precis i tid till Friends Arena där vi hade kursen. Då menar jag verkligen precis i tid. Gled in i salen precis när de hälsade oss alla välkomna. Tåget råkade visst bli lite försenat.... Hela dagen proppades vi med idéer, förslag och fakta som väckte frågor, funderingar och ibland något som liknade rädsla. :) Mycket att tänka på, mycket att ta till sig. Vi hade rum på det nya hotellet som hör ihop med arenan. Kändes skönt att få vara ensam en liten stund. Häftigt att få vara första gästen EVER i det rummet. Det var trevliga dagar i Stockholm och träffade både nya och gamla bekanta. Det är så det ska vara!
 
2013-09-05 - Here Forever
(Fotot är inte från 5 september)
Ibland funderar jag på att flytta från Karlstad, av olika anledningar. Men samtidigt funderar jag på hur det ska gå till. Hur skulle jag kunna lämna allt detta vackra?
 
Sedan sist har det hunnit hända mycket, tänker inte tråka ut er med att skriva om allt det. För hur intressant kan det vara? :)
 
Jag har iaf börjat ett nytt läsår, och som alltid är det då jag ska börja med det nya livet på jobbet. Mer ordning och struktur....det håller i en vecka sedan är allt som vanligt.... Men jag har iaf fått i ordning min kalender, det är nästan som förra året, det fungerade ju bra. Lite klipp och klistra stör ju inte mig. :) Har även piffat till framsidan, både på min egen kalender men även på en kollegas kalender.
 
Petra fick en prickig framsida med lilaembossade snirkar runt om. Sko-stämpeln är en av mina favoriter och den passar liksom bra.
 
Min egen blev turkoslila och med silverembossade stjärnor. Den är jag riktigt nöjd med. Lite symboler för sådant som är viktigt för mig finns med. Känns bra att ha det med sig varje dag.
 
Nu är det läggdags, mycket att ta tag i i veckan som kommer. Men det kommer säkerligen bli en bra vecka.
 
Dagens plus: Jag har fått mycket gjort på hemmaplan.
Dagens minus: Naglarna blev inte färdigmålade.
Dagens fundering: Kommer allt att ordna sig till det bästa?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0