MÄSSterligt roligt!

Det har varit stor scrap-och-stämpelmässa i Karlstad i helgen som var. Tänk så kul och tänk så dyrt! På fredagskvällen var det dax att åka till Annas affär efter badminton (som jag vann ;) ). Där träffade jag resten av DT-brudarna och det var jättekul att träffa Helena igen. Det var ju ett tag sedan. Hon skulle bli min room-mate över helgen och det skulle ju bli skojigt.

Vi packade lite grejer som skulle med till mässan och sedan åkte vi till mässlokalen för att packa upp och greja. Det roligaste var nästan att träffa alla andra utställare. Många av dem har jag haft kontakt med via mail eller forum och det var ju kul att få sig en riktig uppfattning om dem, en uppfattning från den riktiga världen. :)

Så åkte jag och Helena hem hit för att packa lite, jag ner och hon upp....typ..... Lördagen och söndagen skulle tillbringas i mässlokalen pysslandes. Så vad ska man ha med sig, det mesta av grejerna kom ju från Annas affär men lite grejer tar man ju med sig (läs mycket grejer) och så använder man bara en fjärdedel typ.

På lördagen drog det igång och det var svårt att få något gjort för man skulle ju kolla på allt och så var man ju tvungen att bränna pengar oxå. Jag köpte papper, stämplar, stämplar, stämplar, alcoinks, pebbles, stämplar, ett clearstamp alfabet (man kan liksom skriva sina egna ord med det....). Ja det var väl vad som inhandlades..... Fick massor av inspiration under mässan genom att titta på vad alla duktiga hade gjort eller gjorde. Så var det JÄTTEKUL att träffa alla er som jag träffade, ingen nämnd ingen glömd.

Jag hade med mig kameran i väskan, båda dagarna, inte ett enda foto tog jag, men det blixtrade lite här och var så det borde finnas kort någonstans i världen att se på...

Fick några kort gjorda, men de är inte scannade ännu, men de ska bli det...så småningom....

På lördagen var vi ute och käkade på Valfrids krog. Det var smaskig mat och eftersom min VV-konsulent var med och hon gjorde tummen upp MEN hånlog samtidigt så vet jag inte om jag valde rätt mat ;) Antagligen var det dumt med chokladtryffel.....men oj vad gott det var :)

Söndagen var lika trevlig den, mässor är ju superkul och det kommer bli fler för mig och det låter ju bra med att det ska bli i Karlstad igen.

Nu borde jag packa upp mina grejer, jag borde göra några kort, jag borde göra klart adresskortet till Helena..... Men jag nöjer mig med att klappa Sixten, sakna Helenas sällskap, och halvligga i soffan och känna mig matt..... vilken helg.....

Tjejsnack vecka 44

Datorer & Internet

Vilken sajt besökte du senast?
Aftonbladet 


Vilken sajt besöker du oftast?
Aftonbladet, Stämpelsnack, Annas Scrapbooking, www.tv.nu är de som går hett :)


Vad har du för dator?

Det står visst compaq på den… Vet inte mer, kan inte mer, intresserar mig inte. Har två bärbara också….. en compaq och en annan….. 


 

Vilken text kommer fram om du trycker Ctr+V?
[color=blue]FÅTT[/color] 


 

5 saker du googlat på nyligen? (Beroende på datorinställning så kan det komma upp en lista i alfabetisk ordning om du dubbelklickar i skrivfältet på google.)

+Stefan Sundström  +Arena
Shaun of the Dead
+kemi +CSI
+grundskola +CSI
+kemi +Elevens Val

Tjejsnack vecka 43

Denna vecka är det tema resor på tjejsnack

Resor

- När reste du senast?

Jag reser till Säffle för att jobba varje dag.... Var till Stockholm i somras.... Var till Bryssel sommaren 2005.

- Vilka länder har du besökt?
Finland, Danmark, Norge, Ryssland, Storbritannien, Tyskland, Österrike, Belgien, Frankrike.

- Drömresemålet?
Är svag för London, skulle gärna åka till Irland oxå.

- Roligaste reseminnet?
Att resa är ju alltid kul. Att vara med hela familjen och respektive i Frankrike var superkul, även om det började med spöregn och sådär. Resorna med kollegerna har varit underbara, ett soligt London var ju trevligt värre. Har svårt att välja.

- Tråkigaste reseminnet?
Jag har den egenskapen att jag sällan minns det tråkiga....

Varm i hjärtat

Ja, ibland blir jag det. Det är svårt att förklara hur det känns om du inte har känt det själv. Men varför är jag då det?

Jo, dels för alla snälla kommentarer om cd-boken jag har gjort.

Dels för den fina stjärn-presenten jag fick av Veronika i fredags (ja, jag borde skämmas som inte tackat ordentligt för den). Fick en finfin stämpel av henne då jag fick min tredje stjärna hos VV. Jag fick denna stämpel.

58601-80

Det är en stämpel från forma Hantverk som jag verkligen tycker om. Har inte monterat den och har inget gjort med den, men det ska bli...ska bara.... :) Tack så jättemycket Veronika, du är en ...ja....vad du nu vill vara :)

Men jag är oxå varm i hjärtat för nu har jag äntligenköpt Sundströms nya skiva som släptes i slutet på förra veckan.
58601-76
Lyssnar på skivan nu och den är ju bra, jättebra. Kul att han gjort något av Charlie Engstrand. så är det härligt att få höra lite mer om Sabina. Sugen på att se Herr Sundström på Arena 18 november. Men vem ska jag kunna lura med mig denna gång?

Det verkar ordna sig med jobbet oxå. hur det än blir så kommer jag att vara kvar i Säffle kommun efter jul, frågan är bara vilken skola det blir. Men jag räknar kallt med att det blir bra, vägrar tro något annat. Det är min tur att ha det bra nu!

Så trots regnet ute så är det liksom sol inombords. Nu ska jag sätta ben på min stämpelmöbel och sedan ska jag ta tag i mitt nya projekt, Fars Dags-projektet.

Mitt OHEMLIGA projekt

Sådärja, nu är mitt stämpelprojekt inte hemligt längre. :)

Jag höll ju på med en födelsedagspresent till Veronika, eftersom hon är barnsligt förtjust i överraskningar så var det ju bara att göra henne nyfiken. Men visst, jag började verkligen för länge länge sedan men det har varit stiltje många gånger oxå. Jag såg idéen i en stämpeltidning i somras och redan då började idéen gro att jag skulle göra något, sedan blev det klart att det skulle bli till Veronika och sedan började jag.....

Vad är det då jag har gjort? Jo, jag har gjort en liten CD-bok till henne. Valde att göra den blå då jag vet att hon tycker om blått. Sedan var det bara att börja.

58601-68
Det här är framsidan. Stämplarna är från Cherry Pie i huvudsak, texten är från inkywings. Veronika har jag stansat ut med qk, Studio classic, som sedan är glittrat med silver stickles.

58601-69
Nästa uppslag, Bakgrundsstämplar från Hero Arts och Textstämpel från Paperbags studios. Jag har genom hela alltet använt mig av adirondackdynor och då Denim och Stonewashed. Just här har jag använt även Eggplant till bakgrunden.

58601-70
Allt kan ju kanske inte vara blått...... En stämpel från Penny Black som är målad med adirondacks akrylfärger. Bokstäverna är rubons från Cactus Pink.

58601-71
Detta är nog en av mina favoritstämplar. Har haft 3d-lack på kvinnan och sedan satt blåa brads runt om och snurrat runt mörkblå scrappers floss och sedan satt texten SKRATTA med dymo på. För det är ju det jag gör med Veronika, skrattar :)

58601-72
Bakgrundsstämplarna är från Cherrypie och sedan har jag klippt ut en pusselbit som jag duttat blå och sedan haft tjockt embossingpulver på i många lager för att sedan stämpla 'vänskap' (stämpel från inkywings) med gulddyna i.

58601-73
Stämpel från cherrypie och så glitterlim. Textstämpeln är embossad med silverEP och jag tror texten är från inkywings.... Men det kan vara fel. Lite snygga blåa band är ju alltid rätt det oxå :)

58601-74
Här har jag alkoincat och sedan skrivit min hälsning till Veronika. Tja, det är väl inga hemligheter utan du kan väl oxå få läsa :)

58601-75
Baksidan är med stämplar från cherrypie samt inkywings.

Allt satte jag ihop med en mörkblå jumpring som jag knöt några band i. Som den uppmärksamme sett så sitter ju hålet i fel sida för att man ska kunna bläddra naturligt, men det är för att hade man borrat på rätt ställe hade texten blivit förstörd. Så det är rätt, men ändå inte...typ...alltså...liksom.....ehhhh.... :)
Veronika blev glad iaf och det är ju huvudsaken.

Igår var det badminton igen. Jag vann över Anna, förstår inte hur det går till, för jag är ju inte bättre än vad hon är...eller är jag? Eller vet hon att jag är så dålig förlorare att hon låter mig vinna för att det ska bli lugn och ro..... Tja, skitsamma, jag vann ju :)

Efter matchen så åkte jag till den andra Annas affär för att vara med på scrapträff. Fick ett kort gjort bara eftersom jag blev så sen. Hann var med i skissutmaningen med det kortet och vann på lotteriet. Något som inte verkade falla i så god jord. Vann ju förra gången oxå, så nu ska jag inte vara med mer eftersom folk verkar tro att jag fuskar. Hur jag nu skulle kunna göra det eftersom jag inte är inblandad i det på något sätt. Men jag känner att det räcker nu liksom.....

Idag vaknade jag och spratt upp glad i hågen och åkte åter till Annas affär för att hålla i en julkortskurs. Lika roligt denna gång som förra gången. Vilka duktiga tjejer det finns. Jag fick många idéer till mina egna julkort som jag faktiskt har tänkt att jag ska börja med nu. Så var det ju det där med farsdags-grej oxå.... mycket att tänka på.... Mycket att börja med, jag är så dålig på att börja...

Men nu ska jag käka lite mat och sedan får vi se vad det blir i regnrusket....

Torsdag är inte alltid dåligt!

Hittade in på tjejsnack och där finns det varje vecka frågor som man ska svara på. Jag ÄLSKAR detta med frågor! Så nu blir det frågestund varje vecka :)

Veckans frågor
(Hur många bultar är det i....... nej just det, så var det ju inte.....)

Böcker
· Gillar du att läsa böcker?
Ja det gör jag, men oftast somnar jag direkt jag lägger mig i sängen....

· Hur många böcker läser du per år?
i snitt skulle jag tro...typ.... 15 stycken

· Vad för sorts böcker läser du helst?
Spännande böcker, kriminalromaner och så.

· Favoritförfattare?
Det är ju väldigt olika, men just nu är jag väldigt svag för Camilla Läckberg. Har nu läst alla hennes böcker och väntar ivrigt på fler!

· Bästa boken du läst?
Regnroman av Karin Duve (Men det brukar skifta det där...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Så.....då var veckans frågor gjorda.

Mitt hemliga projekt är *trumvirvel* klart! Ska fota det och sedan ge bort det och sedan så ska jag lägga det i bloggen :) Håll ut.

Var på VV idag, guldstjärna till mig. Löjligt att man som vuxen blir så glad för en sådan liten grej.

Vad mer har hänt, fick ett frispel på jobbet idag. Ibland blir jag bara SÅÅÅÅÅ provocerad av de små trollen. När man sedan skäller på dem för att de itne är tysta och gör det de ska göra så säger en tjej 'Har du PMS eller?' Då har man ju bara lust att.....ja.... Som om PMS skulle ha med deras beteende att göra. Frustrerande att de itne kan se sin egen del i mitt utbrott. Men jag ska njuta av att fylla i IUP-lapparna för den gruppen.
Positivt på jobbet var annars att jag fick löneförhöjning för att jag fått min examen klar. Ynka 393 kronor var min examen värd. Lite mer kunde jag väl ha fått.... Varför skulle man någonsin vara nöjd?

Imorgon är det fredag....tjohooooooo

17 oktober - min första EFITdag

05.45
58601-49
Klockan ringer 05.45 och det är så mörkt så mörkt.... Vill man gå upp så tidigt? Nej, det vill man inte, men man måste ju...

06.50
58601-50
Sitter i bilen och ska precis åka till jobbet. För övrigt har jag världens bästa bil :)

07.45
58601-51
Har precis kommit till jobbet. Förvånas varje morgon över att det är så stökigt på mitt bord, jag borde städa, men jag hinner aldrig (intalar jag mig själv).

08.45
58601-53
Första lektionen är matte i årskurs 9. Jag har specialundervisning och inte så många elever, just på kortet så är de på rast.

09.45
58601-55
Filmvisning. För att knyta ihop avsnittet 'Droger' med 'Sex och Samlevnad' så visar jag filmen Hip Hip Hora.

10.50
58601-56
Årskurs 8 har precis skrivit klart sitt matteprov.

11.45
58601-57
Dax för lunch. Lite thai-mat och massor av grönsaker är alltid smaskens. Idag var en bra dag, hade två kollegor att luncha med.

12.50
58601-58
Matte igen. Sista genomgången före provet.

14.00
58601-59
Äntligen hemma. Tisdagar är min TIDIGA dag. Möts av post och reklam på en skrynklig hallmatta och en glad katt som dragit runt med mina skor i hela hallen.

15.20
58601-60
Har precis kommit hem från handling. Sixten är mest nyfiken på om jag köpt något till honom. Kattsanden som verkligen ÄR till honom är föga intressant.

16.05
58601-61
Balkonglådan är nyplanterad. Varför tog jag inte den i sovrummet oxå??

17.10
58601-62
Promenad runt tjärnet. Lyssnar på Nobels Testamente av Liza Marklund när jag är ute och går, var dock lite okoncentrerad idag...

18.15
58601-63
Har precis börjat rätta matteprov.

19.10
58601-64
Rättar fortfarande...

20.00
58601-65
Sixten sover på soffan. själv sitter jag framför TV:n och producerar grattiskort till födelsedagsbarn.

21.10
58601-66
Te och macka framför TV:n. Pysslar fortfarande. Mitt hemliga projket börjar lida mot sitt slut.

22.10
58601-67
Mailar lite på kvällen och pratar så klart med Veronika på MSN.

Sedan var det dags att sova och när internet dog så kunde jag inte ens lägga ut min EFIT-dag.

GONATT!

Höstrusk och mörker

Har ni märkt att det har blivit höst? Hur gick det till? Hmmm, det verkar som om saker och ting hände utan att jag la märke till dem. Det är snart jul säger folk på mitt jobb....ojdå.....det var nästan snabbare än vanligt.

Så det var alltså dejt i lördags. Träffade J som var en genomtrevlig och jättesöt kille. I mångt och mycket är vi väldigt lika varann men i mångt och mycket står vi på varsin sida av skalan. Vi får se vad det blir..... Det är många mil emellan, men man får ta en dag i taget  :)

Mitt hemliga pyssel-projekt går sakta sakta framåt. Ska sätat mig ikväll, men jag skulle ju plantera blommor i balkonglådan, ut och gå, posta brev. Det är så mycket man ska göra.... Det enda jag inte behöver göra är väl städa, för det har jag redan gjort!

Jag har gått med i EFIT (Ett Foto I Timmen) oxå. morgon är första dagen som det ska fotas för mig. Spännande.... Kan inte göra det på jobbet dock, men före och efter ska väl gå bra.

Så har massor (ja, minst två iaf) av mina kompisar skaffat blogg och det måste ju uppmärksammas. Är det utveckling eller är det inte?

Har inte pysslat något i helgen, har påbörjat men inte slutfört, men nu ska jag göra lite födelsedagskort, 3 födelsedagar den här veckan. Snart har jag något att visa upp :)

Har monterat mina nya stämplar från Cherry Pie och de nya i Magnolias stämpelpaket. Åh vad fina de är, jag är sugen på att göra julkort, men det var ju grattiskort ju.... just det....nu var det... bums... okej då

Men då kan det bara bli bättre

Idag känns det bättre. Det ordnar sig nog....nästan säkert... :)

Igår hade jag julkortskurs hos Anna. Inte kunde jag drömma om att det var så kul. Det var ju toppenskojigt. Kul att se dem lifta mina kort. Tänk att de tyckte att jag gjorde något fint. Då känner man sig stolt och sträcker lite extra på sig. Men jag var helt slut efteråt.... Så då blev det bums i säng.

Idag har det väl inte hänt så mycket. Träffade Lena idag. Skojigt, varför bor hon så lång bort? Det får nog bli en pysselträff snart!

Men nu är det dax att ta Sixten under armen och gå och sova. Tröttheten kommer liksom i kapp, men varför gör inte piggheten det?

Glädjen är borta

Ibland tror jag att jag har världens mest otacksamma jobb. Visst har det sina ljusa stunder men nu känns det som det kan kvitta.

Kan inte gå in på några detaljer av förklarliga skäl men det är jobbigt när man har en skolledning som stöttar men chefer högre upp som inte förstår, kan förstå, vill förstå eller kanske ens bryr sig. Ska jag vara rädd på mitt jobb?

Vad ska jag göra nu? Hur gör man för att bli sjukskriven?

Blä..... inget skoj idag alls..... Kan möjligen se fram emot dubbel-avsnitt av Prison Break....

Nu är väl sommaren slut?

Kom på mig själv att tänka häromdagen 'Ja, nu blir det nog inga fler sommardagar'. Den dagen var det fullt med löv på marken och regnet vräkte ner.... Men nu är det höst, och jag älskar faktsikt hösten. Ja, jag är konstig, men det är inte bara årstider som gäller då.... jag är konstig överlag :)

Ska snart promenixa lite tänkte jag. Lyssnar på Liza Marklunds 'Nobels testamente' då och den är rätt bra. Innan jag provat att lyssna på bok och vara ute och gå samtidigt var jag lite rädd för att jag skulle bli så inne i boken att jag trillade omkull eller så... men det går bra. Jag kan gå och lyssna samtidigt. Nemas problemas liksom.

Så är jag lite glad oxå.

  • Solen skiner och det är alldeles underbart ute.
  • Viktkurvan pekar neråt fortfarande.
  • Jag har hittat världens bästa förvaringsmöbel.
  • Mitt hemliga pyssel-projekt börjar närma sig sitt slut.
  • Jag får beröm för mina kort.
  • Jag ska på date i helgen.
  • Bilen är nästan helt OK igen.
  • Sixten spinner.
  • Kurs-datum börjar närma sig.
  • Jag fick stämpelpaketet från Magnolia

Vädret är inte mer att kommentera, inte vikten heller egentligen.

Men förvaringsmöblen kan vi prata om lite. Var nere i källaren på jobbet för att leta möbler som kunde användas som databord. Jag har knappt varit nere i källaren förut så jag snokade runt lite i möbel-rummet och där hittade jag världens bästa hylla att ha stämplar i. Jag förklarar inte mer, jag visar en bild.

58601-37


Jag har nu lagt in ALLA mina monterade stämplar och det syns ju knappt..... Så nu MÅSTE jag köpa fler stämplar. Man kan dra ut skivorna som stämplarna ligger på och det är verkligen toppen. Jag har itne märkt facken ännu för jag vet inte hur jag ska göra. Den ständiga frågan; sortera efter tema eller företag? Hur jag än gör så blir det ju fel!!!! Just nu har jag lite både och och sedan två fack med KAOS. Texter för sig kanske..... Julstämplar för sig.... men så har jag ju massor av Flufflar från Stampendous, de borde kasnke få vara ihop, eller ska man dela....eller oxå kanske..... Hur har du dina stämplar???

Det hemliga pysselprojektet borde jag inte nämna, men eftersom jag vet att många är nyfikna så gör jag det bara för att vara elak :) Jag räknar med att vara klar nästa helg. Så om du har tur så får du se något här veckan efter eller så. Det blir inte så pjåkigt, men inte alla idéer har omvandlats ännu.

Jag får en hel del beröm för mina kort. Ibland tror jag på det, ibland tror jag att folk säger så för att vara snälla. Ska försöka börja sälja lite så smått. Till nära och kära och annat löst folk är väl tanken. Det är lite kul att få visa vad man kan.

Date, ja....det är tanken i alla fall. Ser fram emot det, hoppas det blir av :)

Bilen har blivit fixad. Det räcker väl med att säga så? Det jag har upptäckt nu är att belysningen i instrumentpanelen inte funkar, så jag vet inte hur fort jag kör när det är mörkt....det är ju lite dumt.....och tydligen får man inte göra det heller. Men men, jag ska fixa det..jag ska bara..... Hur kul är det att lägga pengarna på det egentligen???

Sixten ja..... Världens sötaste katt som gör mig glad inombords liksom. Han är ju så söt och när han spinner blir jag alldeles varm i hjärtat. När han välter ut vatten, river ner blomkrukor och tuggar i sig växter, biter mig i tårna, väcker mig på natten, klöser på stolar och tussar upp mattan är jag varken varm eller glad....
58601-48


På tisdag ska jag hålla i en julkortskurs hos Anna. Det är min första kurs och det ska bli mycket spänannde. Jag har gjort lite julkort för att ha som inspiration. Känns lite tidigt med julkort, men vad fasen...jag vet ju...det går fort som attan. Här är de jag gjort

58601-43

Här har jag använt mig av qk-dien ornament och när jag gjort det så blev jag sugen på att köpa den själv. Jag har bara lånat den av Anna än så länge. Kulorna är embossade med Red Sparkel från Reprint. Så har jag använt min fernpunch som har haft semester sedan de förra julkorten. Texten är från Reprint och sitter egentligen ihop med tre granar (se stämpeln längre ner) men här passade texten bra. Tycker texten är ruskigt fin och funderar på att köpa stämplen för att sedan klippa sönder den.... För det får man väl??

58601-42
Här har vi en liten tomte från Inkido. Mössorna är 3d-lackade och det vita är målat med opaque writer från ZIG. Den är ritkigt täckande och den är riktigt bra. Jag gillar den. Har haft svårt att hitta en ritkigt bra täckande. Det som jag kan tycka är lite negatvit med den är att spetsen är lite stor. Det står 1mm på pennan, men det tror jag inte på....väldigt stora millimetrar i så fall....

58601-41


Svarta julkort är inte det vanligaste i min samling, men på något sätt så kändes det helt okej den här gången. Använde guldEP till texten för att få det lite varmare.

58601-40


Skulle prova en annan vikning bara. Inte det bästa kortet jag har gjort men.....

58601-39

Detta glitterlimmade jag så att jag kunde inte lägga det i scannern så det fick fotas istället. Jag är ju väldigt svag för lila. Det passar ju till allt!!! Ett ganska juligt mönstrat papper utan att vara traditionellt. Stämplade tre gånger och målade likadant på alla med twinklar. Hade funderat på glitterlim i någon ruta, men twinklarna glittarar ju minst lika fint. (Nej, jag har inte övergett glitterlimmet, jag älskar det fortfarande och nu har jag ju fått upp det på tavellister när stämplarna fått flytta!)

58601-38


Ett brunt julkort med hela reprint-stämpeln. Målad med twinklar. Känns lite murrigt och rustikt på något sätt. Hoppas att något kort kan inspirera någon på kursen i alla fall.

Så har jag fått stämpelpaketet från Magnolia med julstämplar. Åh vad de är fina. Ska montera dem och ska se vad jag kan hitta på med dem. Det kliar lite i fingrarna. Ruskigt fina stämplar det där!

Men det är ju inte jul ännu..... Har gjort några grattiskort oxå...

58601-47

Inget grattis-kort men ett tack-kort. Jag har stulit idéen rakt av från VeronikaP. Det är så fint och jag skiftade färger i bakgrunden bara.  Bakgrunden är målad med twinklar. Det går i grönt och lite brunt och så bara stor pensel och mycket vatten och bara swischa på. Det blir så fint och så skimrigt. Sedan bara lite guldEP på den fina Penny Black-stämpeln.

58601-46

Suddigt? Näe då, det är bara du som är trött i ögonen!!! Blomstämpeln är från Forma Hantverk och jag fullkomligt älskar den! stämplad i tre nyanser av blått (turkost är väl blått på sätt och vis :) ) med Adirondack-dynorna. Lite glitterlim och sedan silverEP på texten som är från Magnolia.

58601-45


Tänk vad en liten prick kan göra. Har maskat och stämplat med adirondack-dynor. Textstämpeln är guldembossad. Känner du inte igen den? Funderar du på vad det är för märke på den? Det är ett sprillans nytt märke som du säkert inte har sett om du inte bor i Karlstad. Det är nämligen helt nytt och det är framtaget av Åsa som har affären Lilla Pappersbutiken. Om hon hade en hemsida skulle jag länka, men det har hon inte, en på gång tror jag men vad hjälper det nu? :) Hon har fler textstämplar och jag tycker de är enkla och snygga. Hon hintade om fler stämplar och inte bara textstämplar.....det ska bli spännande!!! Vad kul att hon gör något nytt. Men varför gör hon inte reklam för sig? Ja ja, det ska jag inte bry min lilla hjärna med :)

Det är vad jag har fått fram i pysselväg senaste tiden. Nu funderar jag mest på tisdagen och hur det ska bli. Men det kommer säkert att gå bra.

Nu ska jag njuta av de sista solstrålarna för dagen. Ska ut och gå, hade tänkt åka till Skutberget och gå där, men det kom hela tiden något annat i vägen. Men nu jäklar..... eller vänta nu... Veronika skulle ju komma förbi och lämna grejer snart... får avvakta lite till...men SEN!!!!

Har du orkat hit så drar jag på en utmaning oxå! Skriv en kommentar här, ge dig till känna ;)


RSS 2.0