Vecka 33 - Fult

 
Veckans tema var Fult. Man ser rätt mycket som är fult, men som ändå är helt olämpligt att fota. Men här kommer mina foton.
 
Foppatofflor. Jag bryr mig inte om att de är praktiska. Jag bryr mig inte om att de är sköna. Jag bryr mig inte om att man kan få tag på billiga. Jag bryr mig inte om att de kan pyntas med pins. Jag bryr mig inte om att de är bra för ryggen. De är fula, skitfula. Men okej, jag kan väl tåla dessa, men jag har även sett reklam för vinterfodrade foppatofflor.... hualigen!
 
Flagnat nagellack. Visst, det blir ju så ibland men det är ändå fult. Men nu har jag ju upptäckt Essie så nu håller sig naglarna betydligt bättre. :)
 
Svampmålat. Det här fenomenet trodde jag inte gjordes längre. Men när mitt trapphus målades om för ett par år sedan så drog de till med att svampmåla lite på halva väggen. Inte nog med det. Det är rött i A-uppgången och det är grönt B-uppgången. Varför???
 


Kommentarer
Angela

Hahaha jag håller med dig till fullo på samtliga punkter! (även om jag har ett par Foppa, men man måste äga ett par svala sköna skor och det är snyggare med Foppa än med "vanliga" sandaler typ Stig Helmer-sandaler... för DET är det fulaste som finns! Och om man bara använder sina foppa till tvättstugan, på mässor när man måste stå upp lååånga dagar + i sommarstugan så tycker jag det är okej.)

2012-08-21 @ 19:57:11
URL: http://trivsammastunder.weebly.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0