Höstrusk

Just nu är det mörkt, regnet vräker ner och det blåser som tusan. Och jag sitter härinne med en mugg te och tycker det är trevligt. Vore dock skönt med lite ljus på morgonen....för visst måste man gnälla om något? Men nu kör jag mer med stilen att se saker och ting positivt, men då känner folk inte igen mig :)

2011-08-29


Frukost! Fil och torkad ingefära är otroligt gott. Något jag växte upp med. Total krock när min kusin istället ville ha kanel på sin fil. Kanske ska man bara käka lite müsli till filen? :)

2011-08-30


Satt och gjorde ATC. Trevlig sysselsättning. Har redan tankar på ett nytt ämne, lite svårare dock.... Kom även på att jag saknar ATC från ett par swappar. Väntar väl lite till....

2011-08-31


Ballerinaskor till jobbet utan strumpor, på jobbet inne-sneakers och korta strumpor, på vägen hem en sjukt ful kombination. Försöker bara gå fort och se glad ut. Men herregud så det ser ut....

2011-09-01


En elev svimmade på min lektion. Totalt mitt fel! Ibland borde jag lära mig att tänka efter före.... Men allt gick bra iaf.

2011-09-02


Köpte mig en ny penna. En reservoarpenna och jag älskar den redan. Ska köpa några snygga färger på patroner att byta med. Det får bli nästa gång jag är på stan, om hundra år eller så.....

2011-09-03


Fikastund med småbarn brukar sluta som en kladdig historia... Men det var ju inte hemma hos mig så.... :)

2011-09-04


Juice med en twist? Provade så klart denna juice. Den var god, men kanske ingen höjdare. Men vem kommer på att blanda äpplen och hallon? Skum kombo!

2011-09-05


Lockade kollegor till konferens med hjälp av choklad. Det hjälpte iaf :)

2011-09-06


Jag fick ett fint kort på posten med apor på. En av aporna var en reflex. Stiligt värre!

2011-09-07


Fick en konstig bild av en vän på whatsapp. En rabiessmittad hund? Hmmm.....jodå, det stämmer. Det var den känslan jag hade vid dagens lunch.

2011-09-08


Nybakade tunnbröd i stekpanna. Det är väldigt gott, åtminstone när de är nybakta. Dagen efter är det ingen direkt hit. Provade ett nytt recept men är mer nöjd med det gamla jag har här hemma. Det som jag självgjorde på hemkunskapen på högstadiet....

2011-09-09


Då har jag anmält mig! En universitetskurs kurs. Dax att bli student? Nåja, det är inte många poäng det gäller på långtid så. Nu är det bara att vänta på antagningsbeskedet och den förbaskade koden....

2011-09-10


Varför? Han gör sådär den lille charmknutten. Trasslar ihop min bäddade säng och sedan lägger sig där och ser söt och oskyldig ut.

2011-09-11


Pysseldag hos Maria och Musto. En liten Perser som flyttat hem till Maria och familjen. En gosig och kelen katt som gärna ville vara med och pyssla (läs: leka)

Sådär, det får bli alla foton för denna gång.



Här har jag gjort en LO med min morfar, pappa och bror. En liten fisketur från längesedan. Gillar att använda de gamla fotona. Den var med i en tävling men jag blev diskad, jag hade ju tre foton på och det fick bara vara två. Ja ja, så kan det blir ibland när man inte läser reglerna så noga. :)


Ännu ett kort med Stazon-dynor och vit penna. Collage är trevligt, men jag borde nog göra bakgrunden först och sedan stämpla det svarta sedan. Får greja lite til så får vi se vad det blir.

Dagens plus: Presenter fixade
Dages minus: Jag fick inte till något prov och måste göra det imorgon....
Dagens fundering: Vad menar du?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0