Första dagen med elever avklarad!

Och jag överlevde! :) Det var skoj att träffa dem igen. Allt flöt på bra, men det borde ha varit lite mer tid till allt det där jag skulle ha gjort. Jag förstår inte vem det är som äter upp tiden!

Dax för lite foton nu då

2011-01-11


Vi gjorde en övning på jobbet. Man skulle skriva sitt namn överst, sedan rita ett självporträtt (anledningen till det vet jag inte, antagligen bara för att dra ut på tiden....). Efter det så skulle övriga i gruppen skriva ett ord var som beskriver mig.

2011-01-12


Idag kom brevet från CSN. De talar om för mig hur stor min sudieskuld är, och hur myket jag ska betala... Under 2010 hade mitt lån sjunkit med hela 1 887kronor. Jag är mest häpen över att det faktiskt har minskat. Men visst är mina studieskulder okej att ha. Herregud, det var ju trots allt sex år av mitt liv som var hysteriskt roliga. Så om jag betalar 2000 per år, kommer jag ha betalat tillbaka allt om 174 år. Känns ju helt okej :)

På pysselfronten tog jag tag i att använda mina Cherrypie-stämplar. Jag har länge sneglat på kort som är gjorda med lite collageteknik och med lite lek hade jag fått ett klart.

Det var kul att leka med dessa stämplar och det var första gången jag använde kvinnan. Den kan komma till användning fler gånger tror jag bestämt.

 

Åh nej, suck.....klockan blev mycket....trött...men jag kan ju sova till och från Säffle imorgon igen. Det är det positiva med att inte ha bil, jag kan alltid sova. :)

 

Dagens plus: En varm och spinnande katt

Dagens minus: Is med lite snö på

Dagens fundering: Kan inte halsontet bara försvinna?




Kommentarer
Sara-SaGam

Underbart kort som får mig att längta till pysselbordet!

2011-01-23 @ 17:56:59
URL: http://sagam.blogg.se/
Sanna Maria

Jätte vackert! Jag är väldigt nyfiken på dessa stämplar.

2011-02-19 @ 14:36:39
URL: http://sannamariasblogg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0