Semestern är slut

Imorgon är det dags att börja jobba igen. Det känns sådär. Det ska bli skojigt att träffa kollegorna, skoj med den nya skolan...men att gå upp tidigt lockar inte alls. Att veta att på tok för många flyttkartonger väntar på mig känns heller inte roligt. Jag hade ju tänkt att åka till Säffle en regnig dag för att packa upp lite, men så blev det aldrig. Okej, det har väl regnat någon dag...men då lockade inte Säffle.... Men men, det är väl bara att sätta igång och jobba helt enkelt. Men det ska bli lunch med Mari imorgon, det ska bli väldans trevligt. Så blir det spännande att se vilka som är kvar i kollegiet, det brukar alltid vara lite oväntade tapp under semestern. Nu vet jag ju redan ett par 'oväntade' så det kommer väl inte chocka så myclet. Det brukar alltid vara spännande att se vem som kommer istället, ett par tjänster får ju nya ansikten. Så ska jag försöka överatala rektorna tt göra om mitt schema, för det ser för täskigt ut, rent ut sagt. Men det kommer ju inte gå, det vet jag, men ändå :)

Idag har jag bara tagit det lugnt. Började med fika hos Anna och barnen. Trevligt trevligt. Världens godaste vinbärspaj blev det oxå. Nya livet börjar imorgon! (igen)

Min nya bil är fortfarande otroligt fin. Har köpt den där tändkassetten, den ligger i sin kartong i bilen och det räcker ju. För lampan har inte lyst en gång efter det. Så otroligt praktiskt! Undrar om det funkar så med allt som strular med bilen. Kanske kan jag köpa lite olja och oljefilter och lägga i bagagen och 'Dags för service' slutar lysa också. Väl värt ett försök! Som tack för detta får fin-bilen vila imorgon och det blir Gamla Pärlan som åker till Säffle imorgon. För många och stora förändringar är inte bra!

Jag skulle göra ett grattiskort till mamma som fyllde år häromdagen. Jag hade svårt att få till något och därför liftade jag mig själv. Tog ett kort som jag blev så himla nöjd med och gjorde ett likadant. Bytte ut texten till ett Grattis bara. Det blev bra även denna gång.

Lilla söta humlan kan snurra runt där i blomman. Gillar att det är något som rör sig. Kom på i efterhand att jag skulle ju haft minibeads på vingarna, eller åtminstone 3d-lack. Men det gick ju bra utan.

 

Snart komemr jag visa upp min nya tatuering oxå. Jag beundrar den varje gång ja ser den. Jag är så otroligt nöjd. Nu har den skrovliga sårskorpan läkt bort och snart kommder det bli som riktig hud istället. Nu syns till och med den lila färgen. Direkt när det var klart såg det bara ut som om det var turkos som färg, men det fina lila finns ju oxå. Lovely!

 

Inkywings har en tävling om att göra ett eget stämpelmotiv, jag hade ju tänkt så storslaget....men det blev visst inte så mycket och så bra som jag trott. Ska sända in mina alster per mail och sedan får man väl se. Det är en väldigt rolig tävling iaf. Måndag är sista dagen, jag tror jag ska försöka göra något i helgen. Ska samla på mig lite mer tankar och idéer. Jag har många riktigt bra förslag på textstämplar, det är bara att kunna göra något snyggt av det...

 

Klockan är nu 21.30. Jag är inte trött. Jag vill inte sova. Imorgon ringer klockan 05.33. Jag BORDE alltså sova nu... Men jag ska bara...

 

Dagens plus: Fika med Anna

Dagens minus: Sista dagen på semestern

Dagens fundering: Hur ska jag hinna allt på jobbet på bara en vecka innan trollen kommer?



Kommentarer
Sara-SaGam

Åh vilket fint spinner-card. Vilken kul idé med biet som surrar. Jag har aldrig testat att göra ett sådant här kort. Är det svårt?

2010-08-25 @ 20:47:53
URL: http://sagam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0