Smått och gott

Nu har jag alltså börjat jobba igen. Det funkar bra, det känns inte som om man varit borta i 2,5 vecka utan mer bara fyra dagar eller något. Konstigt hur fort man kommer in i det hela igen. I onsdags när jag kom till jobbet hjade jag 14 grader på min arbetsplats.....det kändes löjligt kyligt. Så det var bara att ha jacka på och hitta på lite ärenden så man fick gå mycket.... Men nu har elementet kommit tillbaka och det är varmt och skönt.

I går var jag på Mazzarin tillsammans med alla de andra Inspiratörerna. Vilken otroligt trevlig dag. Alla satt och pysslade och visade sina grejer. Jag satt och grejade med lite olika kort, alla blev dock kvar där, men de kommer säkert upp i en blogg nära dig inom en snar framtid... :)

Jag lekte oxå med paljetter och det kommer jag att göra mer med. Gud vad det är roligt. Det är så fint och nu har Mazzarin dem i så otroligt många färger (ja, 35 eller vad det är....). Upptäckte att dididottsen passade perfekt att limma fast dem med och att de sitter bergsäkert då. Tur att jag har en rulle sådana hemma och att de kommer till användning.

Jag gav bort en Journaling Jar till min mamma i julklapp. Insåg att jag vill veta mer om hennes liv före mig så att säga. Så nu ska hon ta en fråga per dag, eller hur många hon nu vill, och svara på i min bok som jag sedan kommer att få tillbaka. Det ska bli jättespännande. Mamma blev jätteglad för denna och det var ju skojigt. Jag valde att göra den i lila efter mamma gillar det. (Vem gör inte det förresten? )


Detta är då framsidan av boken. Det var inte lätt att hitta ett bra block. Det skulle vara många sidor, randiga sidor och enkelt att göra om framsidan. Jag blev nöjd med den iaf.

Insidan av boken där jag förklarade tanken med allting.


Här är burken med frågorna i.

Har gjort några kort oxå

Kan inte sluta använda fotostämplarna! Det kommer komma in fler på Mazzarin snart, men tyvärr kommer det dröja innan Audrey kommer in, för den var slut till och med på Stampsmith. Men det kommer fler nyheter som jag väntar med spänning på. Jag kommer visa så fort jag får dem i min hand :)


Köpte stämpeln men visste inte vad jag skulle ha den till...... Nu har jag gjort ett kort......men jag vet inte vem jag ska skicka det till....  Men jag gillar den. Embossade med koppar-UTEE flera gånger och tog sedan vit stämpeldyna och stämplade i det smälta UTEE:t. Det blir väldigt fint, ska göra det med mer mer stämplar. Ska bara hitta sådanan som passar. Åh, nu när jag sitter här kommer jag ju på........ska fixitrixa lite imorgon tror jag bestämt :)


Har gjort ett grattiskort till en kompis som fyllde år nyligen. Stämplar från Inkywings och Inkido.

Näe, nu är det läggdags, imorgon är det dax för Drömfabriken.

Dagens plus: T
Dagens minus: Helgen är redan slut
Dagens fundering: Hörde idag på nyheterna att Israel beskylldes för att bedriva ett INHUMANT krig mog Gaza. Vaddå? Finns det humana krig?


Kommentarer
Linda

Vilken smart ide! Och snyggt utfört, supersnyggt med remsorna du skrivit namnet på, liftvarning där! :)

Kram!

2009-01-12 @ 09:08:16
URL: http://misscutiepiegoes80s.blogspot.com/
Anette

Visst rä de nya stämplarna från StampSmith helt udnerbara. Själv blev jag (stolt) ägare till Little Angel i lördags. Var till Kristinehamn och passade då på att göra ett snabbt besök på Mazzarin. Längtar tills tentaperioden är slut i skolan, så jag kan plocka fram pysselsakerna igen, för jag lääängtar så tills jag kan börja använda stämpeln...



Ha en bra dag



/A

2009-01-12 @ 13:13:46
URL: http://anettej.blogg.se/
Chruss

Ah, fotostämplar.

Måste damma av fler - de är så härliga att jobba med!

2009-01-14 @ 21:34:07
URL: http://chruss.blogg.se/
lenislenis

Boken är jättefin. Har några enstaka fotostämplar men inte gjort så mkt med dem ännu men jag gillar dem skarpt.

Jag gillar oxå kortet med textstämpeln "I know everything..." - jag vet PRECIS vem jag skulle kunna skicka det till :-)

2009-01-22 @ 16:55:49
URL: http://lenislenis.blogg.se/
Malin

Får man beställa en framsida till pärmen på boken jag skriver om Erik i? Står naturligtvis för kostnaden och porto mm. Du kan få måtten. Bara om du har lust och tid! Fria händer i övrigt :-)

2009-02-03 @ 11:14:18
URL: http://malinssyblogg.blogspot.com
Anna

Men lilla vän! Hade ingen aning om att du haft det så jobbigt! Hoppas vi kan prata om det jobbiga när vi ses ikväll. Eller om du hellre vill låta bli att tänka på det så pratar vi om annat :-) Ska bli såå kul att ses ikväll!

2009-02-04 @ 13:26:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0