Välkommen Sixten!

Nu har jag jobbat i en vecka, och visst var det bättre med sommarlov :)

När jag berättade om vad som hänt med Baloo för mina kollegor fick jag många erbjudanden om kattungar. Ingegerd berättade att hon hade kattungar som var klara för leverens om 4 veckor. Så det blev bestämt att jag skulle få en grå och vit katt om det nu var en hane. Jag berättade för henne att jag egentligen ville ha en röd katt, me att de inte var så lätta att få tag på. 'Men min bror har 4 röda kattungar som an vill bli av med, menär ju leverensklara nu på en gång.', sa Ingegerd då. Så i söndags var jag och hämtade lille Sixten. Han är världens sötaste katt (Tänk att jag lyckades få tag på världens sötaste katt två gånger i rad....) och världens busigaste och jag älskar honom redan :)

58601-15
Hur kan man inte älska honom????

58601-16
Efter lite bus lägger han sig på en kudde och sover.

På pysselfronten händer det en hel del, men jag har inget att visa upp ändå..... Har fått mina stämplar från Cherrypie. Otroligt fina och nu ska jag montera dem, eller kanske på torsdag när jag antagligen har mer tid....

Så var jag och köpte två stämplar på Lilla Pappersbutiken här i Karlstad oxå, en blomma (så klart) och en liten ram som jag ska greja lite med :) Igår fick jag en kollegas bröllopsbilder att scrappa till Annas scrapbooking. Det är stora kort 18x24 och de är svartvita. Igår tittade jag runt i gallerier för att få lite inspiration och det fick jag. Så det kommer nog kanske kunna bli lite scraplifting samtidigt som det kommer svänga iväg och bli något annat skulle jag tro..... Ska försöka börja med detta redan ikväll....känner mig otroligt inspirerad, det är bara tiden som inte räcker!

Så vill jag tacka alla för snälla ord och omtanke och kort som har kommit efter det att jag berättade om Baloo. Nu känns allting mycket bättre. Sixten är ingen ersättare, Sixten är min nya älskling :)


Kommentarer
Chruss

Nämen, sicken sötis!!!!!
Dotra försöker just nu med operation övertalning för katt nummer 3 men jag tror det frå räcka nu med de vi har...errrhhh.....

2006-08-23 @ 09:46:27
Anna-Karin

Hej!
Vilken sötis du skaffat dig! Ser verkligen ut som en Sixten :-)
Jättefina kort du tagit med!
Är ledsen för det som hänt med Baloo :-(

Har inte läst här tidigare så jag har inte kunnat kommenterat det förräns nu.

Kramar Anna-Karin

2006-08-23 @ 20:46:58
Christine

Hej! Vilken puddingkatt! Ska titta runt lite mera här.. // Christine (MusikMagnus förvirrade sambo)

2006-08-24 @ 17:14:57
URL: http://christineo.blogg.se
Gunvor

Va kul att du fick en ny kattkompis så fort! Och även jag - som är hundmänniska - kan inte låta bli att tycka att han är ur-gosig!

Kram, Gunvor

2006-08-26 @ 18:12:20
URL: http://gunvors.blogg.se
Eva-Lena (spoketlaban)

Vilken söting

*Kram*

2006-08-27 @ 23:20:27
URL: http://www.evalena.blogg.se
Coma

Nämen sicken sööööötis!!! Älskar röda katter!

Ses imorgon (förmodligen) :-)

*Kram*

2006-08-28 @ 16:04:58
URL: http://coma.blogg.se
Maria

Hej!
Kollar runt lite för att få tips och idéer till dopkort, men fick jag syn på Sixten!!! Han är nästan kopia av vår katt, Wizz, som nu är 2 1/2 år!! Samma uppsyn, med svansen rätt upp, färgen stämmer, samma sköna sovstil, ansiktet och formen....helt otroligt. Wizz är rätt galen och det är aldrig en trist dag med honom!!!
Ja, det är härligt med katter, spelar ingen roll hur många man har/haft, de är speciella individer, allihop!!!
Mvh
/ Maria

2007-11-04 @ 06:23:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0