Vecka 20 - Värt ett besök

Den här veckan var det dags för att ta foton med temat Värt ett besök. Det finns ju väldigt mycket som är värt ett besök, sin bästa vän, toaletten när man är riktigt kissnödig eller bio när det är en riktigt bra film. Jag har valt följande tre foton från veckan.


Café August är ett trevligt ställe i Karlstad som ligger lite undanskymt. Du kan fika eller käka och det är på sommaren många liveartister på plats. I somras var jag och såg Stefan Sundström och i sommar kanske det blir Johan Johansson.

Sliperiet i Borgvik är ett trevligt ställe att besöka. "Kultur i ett hus" där jag och Maria har beskådat Kjell Engmans otroliga glasskulpturer. De är helt makalösa. Tänk att man kan göra så mycket med glas. Förra sommaren blev vi imponerade av det han hade gjort, i år var det nya saker att titta på och imponeras av. Helt otroligt häftigt. Det finns oxå massor med tavlor och skulpturer att titta på. När man sedan har tittat på allt som är värt att se så tar man sig en smaskig fika innan man åker vidare...

 

Blomsterlandet piggar alltid upp. Det finns få saker som är så vackert som levande blommor. Nu är det hög tid att plantera i krukor, lådor och rabatter. Fjärilslavendel blev det på franska balkongen och pelargoner på den riktiga balkongen. Får åka tillbaka i veckan för att köpa rosa pelargoner som ska stå i kruka på utsidan dörren, de var slut idag. Verkar vara många som köper sommarblommorna nu. Det blev så fint och det känns så härligt med sol och värme igen.

 

Dagens plus: Sol och vackert väder.

Dagens minus: B-delen är inte klar.

Dagens fundering: Varför säga "ja" när man menar "nej"?Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0