Söndags-uppdatering (igen)

Verkar som om slappa söndagar är perfekt för blogguppdatering. Så nu sitter jag här och dricker te och kollar på film och bloggar. Kollar på Eat Pray Love och det är en bra film. Tänkvärd. Om jag hade råd att vara ledig i ett år skulle jag oxå kunna tänka mig Italien, Indien och Bali. :)

2011-10-10


På väg hem från Säffle, löjligt nära Karlstad, hade det hänt en olycka så vi fick åka en liten omväg för att ta oss hem. Spännande att få se något man inte sett förut, typ.... :)

2011-10-11


Spontanfika med Maria. Hon har nu fått sina glasögon och hon är ju jättefin med dem. Vi träffade på Café Råtorp och de hade nu öppnat upp sin tillbyggnad och de hade nya möbler. Det var nytt och fräscht, men precis lika trevligt som vanligt.

2010-10-12


Det gick knappt att ta kort på. Men idag gick ett litet blodkärl sönder i min tumme vid leden. En stickande och brännande smärta och så ett litet blåmärke. Lite synd om mig! :)

2011-10-13


Jag jobbar i Säffle..... Men allvarligt? Om man kan motivlackera sin lastbil och man får välja vad man vill, varför välja Eddie Meduza med byxorna nere??? Jag hade nog valt lila med pärlemor-flames. Eller vaför inte kameleont-lack?

2011-10-14


Eftersom jag har turen att ha världens bästa mamma så fick jag ett toppenkuvert i brevlådan. För ett tag sedan sa jag att jag behövde nya raggsockor då de andra var så slitna att det var hål på hälen och nu kom det ett par nya. Underbart sköna och snygga var de. Hösten är raggsockor och te! Nu har jag ett perfekt par.

2011-10-15


Pysselträf med Maria. Vi hade massor att prata om, men vi hann pyssla och vi letade utmaningar på nätet och vi höll på i flera timmar. Vi hann med lunch på Lambergets thai och lite äppelpaj här hemma. Det var en mycket trevlig dag och en kreativ dag. Jag gillar dagarna med Maria, man blir alltid på bra humör och det är både allvar och flams hela tiden. Kanske dax att redan nu boka in nästa pysselträff. Hoppas att även Lena och Helene kan komma då. Kul när vi är många som pysslar ihop.

2011-10-16


Mitt badrum är tomt och kalt nu. De ska börja lägenhetsrenoveringen nu. Men de ska börja i köket tydligen men fixa med badrummet i veckan. Så nu blir jag utan badrum ett tag. Eller ja, inte helt utan...den här gången finns det betydligt bättre lösning än förra gången. :)


Här är en LO på Hannes som leker i storstadssjungeln. :) Under ett par härligt soliga och varma dagar i Stockholm var det ju perfekt att kyla sig vid fontänerna.


Ett grattiskort med muffins från Prickiform och med ett av de nya alfabeten, sketchbook. Gillar att det är hjärtan över i. Löjligt tjejigt jag vet.

Imorgon är det dax att jobba igen. Inte något jag ser fram emot. Jag har tydligen bokat möte för att få skäll....

Dagens plus: Att jag har fått mycket gjort
Dagens minus: Att det blir så knasigt i lägenheten när man ska tömma badrummet på grejer
Dagens fundering: Ska inte 'tramset' ta slut någon gång?


Kommentarer
Fröken Finemang

Tycker definitivt ni ska boka träff, man ska göra sånt man mår bra av och tycker är roligt. O ni brukar väl dessutom pyssla ihop relativt regelbundet alla fyra!



Själv ska ja pyssla med en kompis, julgåvepyssel.

Vi tänkte det förra året men kom aldrig så långt haha, i år ska vi försök hinna med!



O du? Vi tar väl en repris framöver? Pyssel pyssel pyssel :)

2011-10-16 @ 22:30:12
URL: http://Frokenfinemangpysslar.wordpress.com
lenislenis

Så snygg Lo du gjort! Riktigt snygg!

2011-10-16 @ 23:19:56
URL: http://lenislenis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0