Gud i London!

(Försöker flitigt lansera detta uttryck, det går sådär....)

Har inte bloggat på hur länge som helst. Alla foton är tagna, men jag får inte tummen ur. Tiden rinner mellan fingrarna känns det som....men nu är det inte många dagar kvar till sommarlovet. 30 arbetsdagar var det någon som sa. Det blir bra det! Sommarplanerna är få och diffusa.....känns skönt.

2011-04-18


Det var så städat och fint på min arbetsplats för inte alls längesedan.....nu ser det ut såhär. (Fast om man tittar på det idag, dagens datum, så ser det ännu värre ut.) Min bordsgranne städade hyseriskt idag och sa att det liksom kliar på hennes kropp när det ligger en massa papper på skrivbordet. Jag vet inte om det var en pik.... Men jag hinner inte riktigt. Planen är att få till det bra imorgon, då har jag ett hål som jag kan använda. Jag gillar ju egentligen bäst när det är städat och fint, det bara blir stökigt ibland för mig....

11-04-19


Idag var Jessica tillbaka på jobbet. Det var underbart att träffa henne en stund. Det är då när man väl träffas som man inser hur mycket man saknar varann. Men jag lovade att snart skicka långa mail, det har jag inte gjort än. Vad är det frågan om? :) Jag berömde hennes iphone-skal och då sa hon direkt att jag fick det av henne och att hon kunde köpa ett nytt. Smack! Ett glittrigt och superfint skal har jag nu. Jag är mycket nöjd. Även om mitt lila skal var väldans fint det med.

11-04-20


Smaskig glasyr till mina cupcakes som jag har gjort till mina elever inför imorgon. Det har varit lite slitigt i klassen på mattelektionerna och jag har drivit på dem riktigt hårt. Så nu tycker jag de är värda cupcakes då det är ett påsklov som hägrar! Blå karamellfärg är för övrigt väldigt fint!

11-04-21


Påsklov! Det blev o'boy och Xanté.....underbart gott! Funkar varm som kall! :)

11-04-22


Världens bästa Hannes kom på besök! Han hade så klart med sig sin mamma och pappa. Det är alltid så roligt att träffas, varje gång tänker jag att jag borde åka till Stockholm och hälsa på. Men helgerna går så snabbt... Hur är det möjligt? Nu har Hannes kommit ut ur sin blyg-fas och var en härligt sprallig och fartfylld kille. Vi hann äta glass och fruktsallad. Strössel gjorde succé! Klappa katten, jaga katten, mata katten, skrämma katten. Sedan ville Hannes åka hem :)

11-04-23


Promenad i Stadsträdgården. Det är otroligt fint där. Jag som är intresserad av alla växter där ska försöka hänga där lite i sommar. Kul att se olika växter. Nu var det alla magnolior som lockade mig dit. Stora fina träd med massor av blommor. Det är väldigt vackert! Strålande sol och klarblå himmel gjorde så klart saken ännu bättre. Nästa gång tar jag med mig en bok!

11-04-24


Påskbesök i Tranås. Alla var samlade hem-hemma. Solen sken och syskonbarnen var ute och lekte i solen. Fick ett foto på Tanja i solen. Underbara lilla solstråle.

11-04-25


Passade på att åka till Anna-Karin och hälsa på. Det var så soligt och varmt att vi tog en promenad i omgivningen. Vackert som en saga. Vi såg en simmande snok, en bebis-snok och en hel del småfiskar. Naturen är en spännande plats! Det var som vanligt kul att träffa Anna-Karin och barnen.

11-04-26


Denna kväll skulle mamma ha symöte och då dukas det alltid med dessa speciella tekoppar. De har fascinerat mig i alla år. De är så otroligt vackra. Jag har knappt aldrig fått dricka ur dem...som  jag minns det så används de bara de kvällar som mamma har symöte.

11-04-27


Tillbaka mot Värmland. Vitsipporna stod i full blom och swischade förbi bilen i full fart. Detta är något jag saknar i Värmland. Lövskogen som fylls av vitsippor på våren. Så otroligt vackert.

11-04-28


En dag med Maria. Hon lärde mig lite mer om Hipstamatic. Massor med olika funktioner och sådär....provade en massa olika grejer. Det blev kort på Maria och Fritz. Får väl se när detta ska användas....

11-04-29


Balkongen blev piffad! Efter många år slängde jag mina favoritstolar. Det kändes tungt. Men nu är det sommargrönt på balkongen. Ny fin duk, så jag ser fram emot paraplydrinkar och härliga sommarkvällar.

11-04-30


Grill-tajm på Skåreberget. För mig var det årets första grillning. Mums mums! Elinore fick vara med en liten stund. Dock blev det inget grillat för henne utan det blev lite majskrokar att sällskapa med.

11-05-01


Nya gardiner i köket. Är så otroligt nöjd med hur det blev. Rosa är väl ingen favoritfärg direkt men jag kunde inte motstå dessa pelargoner. Mamma har fixat gardinen åt mig och det blev så bra. Fönstrena blev oxå putsade, nu är det bara resten av lägenheten kvar.

11-05-02


Köpte kex. Gott! Två sorter. En med valnötter och en.....svart....vet inte vad det är i det. Men det var gott iaf. Kanske godare med lite smaskig möglig ost på, men det hade jag ju inte köpt. Men kex och te funkade bra det med.

11-05-03


Tittade ut på morgonen. ALLVARLIGT TALAT!!!!! Inte alls vad jg ville se. Klart jag vet att snön inte blir liggandes, men ändååååååååå. Sopade bilen och åkte mot Säffle. Där fanns inte ett snökorn...men det kom under dagen...och försvann. Vi kan väl räkna detta som säsongens sista snö??

11-05-04


Man tror att man har koll på läget. Men på en högstadieskola har man aldrig koll på läget. Vi skulle gör en laboration med fast och flytande. Vad passar då bättre än att blanda potatismjöl och vatten  och få en blandning som är både och samtidigt? Eleverna tog det som en klet-och-lek-lab. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig!!!!

11-05-05


Plötsligt låg det en stol vid min parkeringsplats? Var kommer den ifrån? Hur hamnade den där?

11-05-06


Världens bästa Fritz!

11-05-07


Pysseldag med Helene och Maria. Vilken underbar dag! Flams, trams, allvar och mycket pyssel. Jag fick 2 LOs klara och började på en tredje. Visar upp dem snart här i bloggen.

11-05-08


Fritz fick något spel under natten och lekte med en av min blommor. Något han inte gjort tidigare (och inte efter det heller.... Förstår inte vad han tänkte på. Jag var iaf lagom nöjd med detta tilltag!

11-05-09


Dagens inköp. Kanske bra? Kanske dåligt? Maria och Diana röstade på köp!

11-05-10


Ett bra inköp!!! :)

11-05-11


Ännu ett inköp. Ett skal till min iphone. Helt onödigt jag vet, men kunte inte motstå kassettbandet... Jag menar kassettband. Så otroligt härlig retrokänsla på det!

Dagens plus: Bloggen har blivit uppdaterad.
Dagens minus: Dålig ventilation på jobbet som gjorde slutet på dagen jobbig
Dagens fundering: Är det slut på det roliga nu?


Kommentarer
Chruss

Vilka härliga foton och din balkong! WOW rena vitaminpiggelinkuren ju!!!

2011-05-12 @ 09:57:33
URL: http://chruss.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0