Stefan Sundström är en favorit

2011-07-05


Jag och Maria var på Solareturen på jakt efter kaffekoppar. Men man hittar ju så mycket annat skojigt. Den här tronen var ju otroligt rolig. Vi hittade kaffekoppar och lite böcker (som om jag behöver fler såna....) Hittade även en otäck tavla...


Varför skulle man vilja ha en sådan på väggen????

2011-07-06


Det är tomater på gång! Mums mums! Hoppas de hinner mogna oxå. Har fem stycken i denna storleken och fler som är mindre. De godaste tomaterna är de solvarma egenplockade.... Ser fram emot den dagen.

2011-07-07


Dags att se Stefan Sundström igen. Denna gång tillsammans med Jonny Dunders Elektriska Orkester på Cafe August. En trevlig kväll med sol och kalla cider. En signerad skiva blev det till och med. Jag verkligen gillar Sundström och det är trist att han nu ska ta paus i spelandet. Tror dock inte att han har slutat helt, hur skulle han kunna göra det?


Det finns liksom ingen som Stefan.... även om hans dans påminner mig sjukt mycket om en kollegas dansstil :)

2011-07-08


Nu är det klart. Gardinen kommer lite fult i kläm, men vad gör det när det blev så himla bra? Jag är så otroligt nöjd med allting och det känns bra att pyssla. Längtar efter att få inviga denna plats nu. Ska försöka att inte stöka ner :) Det bästa med all sortering är att jag har massor med tom plats i mina hyllor. Jag har även insett att jag inte ska köpa papper på hundra år, varken cardstock eller mönstrat! Dax att använda det jag har! Kanske samma utmaning som förra gången, men mer specifik. Göra 100alster innan jag får köpa papper igen. Vad tror du om det Diana?


Fritz gör sitt bästa för att minska myggantalet. Tyvärr är han inte så effektiv. Det tar lång tid och det är även tur att inte fönstrena är nyputsade.

Jag har nu provat mina Inktense blocks. Liftade kortet från senaste Craft Stamper, rakt av!


Blev väldigt nöjd med detta kortet. Men viktigast av allt, det kändes riktigt roligt att göra det och det gav mig inspiration till fler. Det var längesedan jag kände så med mina stämplar. Jag har köpt nya stämplar och trott att det ska göra att det släpper. Det har det inte gjort. Men nu, nu känns det skojigt med stämplarna igen. Så nu kommer jag kunna använda alla mina nya stämplar. Perfekt!


Här är ett kort jag inte visat, trots att det var längesedan jag gjorde det. Jag gjorde det till mitt brorsbarn, Oscar, när han fyllde år. Oscar - åskar......tykte det var passande. :) Den lilla blöta katten är så söt på något vis.

Dagens plus: Att jag såg Stefan Sundström igår :)
Dagens minus: Ont i käken
Dagens fundering: Sanningen just då eller sanningen hela tiden?



Kommentarer
Louise (vbg)

Vadå papper...inte kan man ha fööör mycket papper:) Tycker dina nya hyllor bara är såå himla bra.... funderar på att göra något liknade...tack för inspirationen:)Kram

2011-07-08 @ 23:52:27
URL: http://louisevbg.blogg.se/
Jenny

Wow, vilken mysig pysselhörna du fixat till här!



Och kortet till Oskar var så sött! Katten var gullig...Haha!!



lägger till dej i min blogglista, för hit kommer jag gärna igen!



Cool tron förresten! Sån skulle man ha!

Kram, Jenny

2011-07-09 @ 01:51:42
URL: http://kluringens.blogspot.com/
Diana

Låter som en bra utmaning!

2011-07-17 @ 12:06:06
URL: http://sayurii.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0