Mycket pyssel senaste tiden!

2011-07-02


Lena, Maria och jag proppade in all vår packning och drog iväg till Orust för att deltaga i Orustscrappen. En härlig dag även denna gång. Det är kul att träffa likasinnade. Under årens lopp har man ju lärt känna många härliga människor som har samma intresse som en själv. Så det var toppen! Vi höll på i 12 timmar och jag hann göra tre LOs. Visar dem en annan dag för jag behöver lite bättre ljus för att få ett vettigt foto.

2011-07-03


Jag avskyr sladdar. De bara trasslar ihop sig och de är alltid för korta eller för långa och de är i vägen och de samlar damm och de är fula och.....jag kan fortsätta länge. Nu när jag håller på och försöker få ordning i pysselrummet och jag har flyttat runt och köpt nya möbler så blir det ju kaos bland sladdarna. Men nu har jag fått ordning på det, jag skapade ett osynligt sladdhål där man slänger ner dem och de är borta! Strålande!

2011-07-04


Har letat efter en bra förvaring för stämpeldynor. Jag har nu hittat fjärde varianten och jag tror att jag blir mest nöjd med detta. Nu har jag köpt DVD-hyllor på IKEA och kan ju då använda DVD-fodral som 'hyllplan'. När jag idag satt och märkte mina dynor med fina färgade klisterlappar så hade jag en burk ståendes som jag tyckte såg ut att passa i stället. Jag provade och glatt upptäckte jag att det funkade perfekt. Så jag fick köpa fler hyllor (de sista i Karlstad eftersom det är en utgående vara) sedan vidare till ICA för att köpa fler burkar. Så nu ska det plockas och sorteras. Jag gillar det massor redan. Det känns skönt att ha stämpeldynorna framför mig hela tiden, då blir det nog lättare att komma igång med stämplarna igen.



I torsdags eftermiddag åkte jag ut på Hammarö till Hammarö Ramverkstad för att köpa Inktense blocks. Detta ska vara som akvarellfärger, men som kladdkritor. Låter spännande och roligt. Han hade inte detta hemma men beställde hem 12-pack och lite tillbehör. Idag ringde han och sa att de hade kommit. WOW! Det var snabbt må jag säga. Så jag åkte ut dit igen och hämtade grejerna och jag ska ta mig tid att leka med dessa. Kom på när jag kom hem att det vore ju fiffigt med akvarellpapper....så det vår nog bli inköp imorgon. Jag känner mig förväntansfull till att använda stämplar igen, det var länge sedan sist... Jag hoppas jag har hittat hem igen....

Det här med semester är ju riktigt skönt. I år har jag oxå kommit på att jag ska göra alla de där stora grejerna i början och inte spara på dem. Så jag har sorterat och slängt papper och jobbgrejer, städat och sorterat garderoben, fått ordning i pysselrummet. Så jag är mycket nöjd! För att inte tala om alla böcker jag har hunnit lyssna på på Storytel under tiden jag har gjort allt detta.

Nu börjar jag längta efter att få gå och se Stefan Sundström på torsdag. Inte se kanske, utan höra framför allt. Det ska bli toppenskoj. Hoppas på bra väder så klart!

Dagens plus: Att jag fick med mig de sista hyllorna hem
Dagens minus: Kliande myggbett
Dagens fundering: Har stämpel.självförtroendet kommit tillbaka?


Kommentarer
lenislenis

Verkar som du kommit på ngt bra m förvaringen!

2011-07-05 @ 02:25:15
URL: http://lenislenis.blogg.se/
Elwa

Så fiffig lösning! Detta blir du säkert nöjd med. Det blir jättespännande att få höra om inktense blocks, och se vad du skapat. Jag är också sugen att prova!

2011-07-05 @ 09:35:22
URL: http://verksta.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0