Vecka 4 i bilder

Den här veckan har jag liksom inte kommit ikapp på något sätt. Det känns som om jag har legat steget efter hela tiden. Jag har därför haft en lugn och skön helg tillsammans med Maria och Helene och jag tror att det var det som behövdes. Morgondagen är ju nästan helt planerad. :)

Här har vi veckans bilder

2011-01-24


Målade naglarna. Mina naglar har länge varit skiviga och mjuka och konstiga. Men har nu blivit betydligt bättre efter det att jag började smörja händerna. Så naglarna blev starkare och längre och finare och då får man ju passa på att måla dem. Alla säger att OPI är så hållbart och så himla bra. Men jag märker ingen större skillnad. Men det är ju helt sjukt snygga fäger som finns och det är ju värt mycket bara det :)

2011-01-25


Det var samtalskväll på jobbet så jag hade ett par timmar att spendera i Säffle. Som tur var så hade Joakim tid med mig så vi tog en fika på Kafferepet. Trevligt!

2011-01-26


Dax att uppgradera insidan av dörren. Nu är det vykort från 2011 som sitter uppe. Än så länge ett enda.....hoppas på att det blir fler. Folk är på tok för dåliga på att skicka vykort till varandra i dessa mms-dagar. Så ja, det är helt okej att skicka vykort till mig så att min dörr blir finare än såhär! :)

2011-01-27


Fritz är inte riktigt som en normal katt. I vanliga fall brukar katter leka apport när de är små men att det brukar gå över. Det verkar aldrig gå över med Fritz. Vi börjar dagen med lite apportlek. Han kommer med råttan till mig och jag ska så slänga den in i vardagsrummet och han springer och hämtar den och jag kastar den och han hämtar den....och ja......så håller vi på tills jag tröttnar, eller inte har tid att leka längre. Vi brukar även hinna med någon omgång på eftermiddagen. Kanske är han en hund?

2011-01-28


Här har jag packat ihop det jag trodde jag skule behöva när jag skulle till Maria och scrappa. Jag önskar jag kunde vara lite mer strukturerad, men när det gäller detta har jag ingen direkt struktur. Tog med mig kuvertet till Fiddeli, alltså beviset på att jag har löst mitt vita stenen-uppdrag. Kanske borde jag göra en bok är jag skriver upp alla mina uppdrag. Jag minns ju inte alla jag har haft....hmmm.

2011-01-29


Här satt vi hela dagen och pysslade. Jag fick ihop 3 stycken LOs. Det är riktigt bra för att vara mig som är rätt så långsam av mig. Men det trevligaste var väl att bara umgås, att skratta hysteriskt och prata om saker som är konstigare än konstigast. Kanske underlättade vinet de märkliga diskussionerna? :) Hur som haver så var det väldigt trevligt och mitt Vita Stenen-uppdag fick betyget MVG, så nu är det bara att vänta på nästa uppdrag.

2011-01-30


Idag har det varit lite städdag. Åkte hem till tvättstugan och ha under tiden även städat här hemma. Hann dock inte klart med så mycket som jag ville. Kanske för att jag inte var ett dugg sugen på att städa idag. Men köket blev klart och det är mest smågrejs kvar. Men helt plötslligt lockade TV:n. Hur skulle jag kunna motstå att kolla på Sherlock Holmes?

Så det var min vecka. Jag har funderat mycket på mina foton. Vissa dagar är det så mycket som jag vill ta foto på, så många foton som skulle passa bättre liksom, men som ändå inte går att fota. Kanske kommer jag att utveckla min förmåga att ta foton som förmedlar en känsla mer än ett konkret föremål. En utmaning som är riktigt riktigt svår...

Jag har inte gjort något julkort än denna veckan. Fy på mig! Men jag gjorde ju ett förra veckan. Så här kommer julkortet för vecka 3

Inte helt lockande att göra julkort nu, men det känns ändå skönt att ha tre stycken redan färdiga :)

 

Här är en LO jag gjorde för ett tag sedan. Fotot är från somaren 2010 när jag var hem-hemma i Tranås och hälsade på hos vänner och det slutade med att jag fick mata Wilgot med blodpudding. När jag sedan fyllde år så fick jag just detta foto som grattiskort. Tyckte det var ett fint foto på oss båda och det var kul att scrappa det. Det var kul att scrappa foto som jag själv inte tagit men det ändå är en händelse med mig inblandad. (Hmmm, nu låter jag visst lite egocentrerad....) Nu slår det mig att jag inte har skrivit någon journaling än på denna LO. Det ska ju så klart stå lite om tillfället i den gröna rutan till höger om fotot. Slarvigt av mig! Det får jag fixa till innan denna åker in i albumet.

 

Dagens plus: Rena lakan för andra natten i rad :)

Dagens minus: Det blev inte färdigstädat

Dagens fundering: Hur ska det gå?




Kommentarer
Angela

Vilken fin layout, gillar både upplägget och färgvalen!

2011-02-12 @ 12:07:41
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0