Ett foto varje dag...

Ja, det är väl det närmaste nyårslöfte man kan komma från min sida. Jag har blivit inspirerad av Angela som har gjort detta under 2010. Jag hoppas att hon fortsätter under 2011 oxå.

2011-01-01

Dax att skriva in allt viktigt i min nya almanacka. Ska bli bättre på att använda den. Den snygga från 2010 användes i en vecka....

2011-01-02

Dax att frosta av frysen. Samlade ihop en hel drös med tantpoäng på det. Tycker att hyresvärden borde skaffa självavfrostande frysar, det vore perfekt. Men nu är det gjort iaf.

 

Idag hittade jag även sladden så att jag kan smidigt föra över foton från telefonen till datorn, så nu kommer det komma en del julkort framöver :) Förvånas över hur mycket foton jag faktiskt tar med telefonen, de flesta för att mms:a till någon väl utvald. Det är i alla fall väldigt roligt att titta igenom alla.

 

När jag var hos mina föräldrar under jul så var jag uppe en sväng på vinden och där hittade jag lite av mina skolböcker som låg i en hög. Tog med mig dem hem. Det var kemi och biologiböckerna och jag hittade även gamla prov som jag sparat. Mina elever brukar tycka att jag är väldigt snål med mina betyg, men jag tror banne mig att min lärare var ännu snålare. Jag hittade avslutningsprovet i biologi, det var prov på allt vi lärt oss på högstadiet. Maxpoängen på provet var 156 och jag hade 152. Vilket jag själv tycker är ett grymt imponerande resultat (att jag hade förväxlat utseende på mitokondrier och ribosomer kan jag som biologilärare skämmas över, men men :) ). När man kollar på vad jag fick för betyg på provet så var det en fyra. Alltså, vaddå fyra??? (För er som är så unga att ni inte förstår, så är mina betyg i siffror, 1 - 5 varav 5 är högsta betyg.) Hur kunde 4 fel på ett avslutningsprov INTE ge högsta betyg? Snacka om att vara hård med betyget. Men, jag fick ändå 5 i slutbetyg och det är väl det som räknas :) När jag rättar prov har jag i alla fall en ständig medhjälpare. Fritz kan inte hålla sig om jag rättar proven hemma.

 

 

Nu ska jag ta hand om min brännskadade arm och tycka synd om mig själv!

 

Dagens plus: Frysen

Dagens minus: Att jag har brännt armen och det gör faktiskt skitont.

Dagens fundering: Kan man få ångra sig?

 

 

 




Kommentarer
Angela

Ska bli kul att följa ditt år i foton. För min del blir det inget Ett-foto-om-dagen det här året, tycker det är rätt skönt att det är över nu. Fast det var faktiskt kul ända fram till november ungefär... då blev det lite tvång kände jag. Men jag är glad att jag fotade ett helt år, kommer vara kul att ha kvar sedan. Man får ju verkligen med sin vardag på ett helt annat sätt än när man fotar vanligt.

2011-01-04 @ 10:34:12
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0