Sent ska syndaren vakna

För ungefär ett år sedan så bestämde jag och Helene oss för att byta ATC (Artist Trading Card = kort i samlarbilder-storlek som man stämplar/scrappar). Det är ju kul att göra såna grejer...så det borde ju inte vara så svårt. Det tog inte lång tid förrän jag fick ett finfint ATC från Helene. Själv har jag inte gjort något.... Helene har påminnt mig lite fint varje gång vi träffas.....men trots det har jag inget gjort. Men nu i helgen bestämde jag mig att göra detta projekt. Efter att ha hittat en artikel i en tidning där man gjorde ett fodral för fem ATC bestämde jag mig för att göra detta till Helene. Jag gjorde utmaningen och lite ränta på det :)

Här är själva fodralet. Det är veckat som ett dragspel på sidorna där man fiffigt stoppar i 5 ATC. Tyvärr var jag inte smart nog att fota det inuti... Jag har här använt mig av stämplar från Paper Artsy, Cherry Pie och Prickley Pear.

 

ATC 1

 

Här har jag använt stämplar som jag inte vet märke på.....dumt jag vet...... Lite glitterlim på texten och liquid pearl på några blad.

 

ATC 2

 

Här har jag använt stämplar från Cherry Pie och Stämpelgården. Gillar ansiktet i nyckelhålet, den har jag inte använt förut. Tog det som en liten utmaning att använda mina nya stämplar. :)

 

ATC 3

 

Här är det en stämpel från Stampsmith som jag har stämplat på en bakgrund gjord av distresser och sedan sprayat med kopparfärgat perfect pearls (som inte syns i scannern)

 

ATC 4

 

Här har jag använt mig av en saltbakgrund som jag gjort för längelängesedan, embossat den med tim holtz cirklar och sedan färgat med lite orange distress. Stämpelmotivet är en gratisstämpel från tidningen jag prenumererar på. Färglagt med distresser.

 

ATC 5

En ny stämpel från Paper Artsy som jag ha suktat efter länge, så nu ska jag försöka använda den mycket oxå. Målade med distresser och vad väl lite snabb för det har läckt i ena ögat... (syns ju väldigt väl här eftersom bilderna är sååååååå stora :) ) Glitterlim på vingarna, 3d-lack på ögonen och en liten fin bling på mössan.

 

Sedan postade jag detta och Helene fick det i posten idag. Så nu är det min tur att komma på en utmaning til henne....ska klura lite på det.....men det ska vara ATC iaf. Ska försöka komma på något fiffigt :)

 

Idag har det varit en rätt lugn dag på Cirkus Maximus. Det flöt på som det skulle, jag lämnade över lite ansvarsbitar till andra personer. Det känns bra. Det går åt rätt håll nu. Nästa vecka är det ju ledigt ett par dagar, det blir toppen det. Inte för att jag ska göra något speciellt (jobba räknar jag inte som något speciellt nämligen...)

 

Dagens plus: Solsken och att sluta tidigt

Dagens minus: Vinterdäcken är inte på (men nu ska det ju bli varmt igen)

Dagens fundering: Vad ska vi hitta på för skoj i helgen när jag får besök hem-hemifrån?



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0