Helgen borde börja nu!

Nu känner jag mig lagom avslappnad för att göra allt det där jag skulle ha gjort i helgen... Förstår inte hur fort det går. De här helgen skule jag storstäda och så skulle jag dra igång med att göra min julkort. Hmmm....det blev inte så mycket av varken det ena eller det andra. Desto mer att göra i veckan. Startade ett helt annat pysselprojekt i helgen som faktisk blev klart. Kan inte visa det nu för det ska ut och åka med posten imorgon så får vi se var i Sverige det hamnar :)

 

Jag kan istället visa en LO som jag gjorde på scrapträffen i början på månaden. Här skulle det vara glitter och bling för hela slanten.

Jag valde ett foto på mitt bonus-brorsbarn eller lycko-brorsbarn Hannah. Använde mig av ett skimrigt bakgrundspapper från KI Memories. Jag saknar affärer i Sverige som säljer KI Memories-papper. Det finns ju så många snygga och härliga papper.

Nu ska jag börja ta tag i julkorten. Hoppas på att det ska plocka bort grejer på mitt måste-göra. Det var ju 100 grejer jag var tvungen att göra för att få köpa grejer till min hobby igen. Nu är det bara 86 saker kvar att göra. :) Det kommer ju gå fort...tror jag... Antagligen lika långsamt som allt annat jag tror ska gå fort. :)

Imorgon är det alltså måndag igen. SUCK! Förhoppningar för morgondagen: vinterdäcken hoppar på bilen, de sjukt dyra nya halogenlamporna slutar flimra och stänga av sig, jag får bara ett psykbryt på jobbet, jag kommer hem pigg och alert och känner för att städa. (okej, jag nöjer mig med vinterdäcken....)

Dagens plus: en insikt
Dagens minus: samma insikt
Dagens fundering: Hinner jag pyssla lite till?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0