Glad i bad

Idag har det varit soligt, somrigt, varmt och härligt. Det kan väl vara såhär i ett par månader nu? :) Så härligt att inte behöva dra på sig kängor, jacka, vantar och sådant tjafs längre! Kanske dax att försöka få de löjligt vita benen att inte vara så vita längre.....eller kanske bara bränna näsan till ett stort rött köttsår....

Här är ännu en LO på Hannes. Det är gamla foton som jag fick för längesen men de har blivit liggandes. Det lila papperet med bubblor på kommer från Magnolia. Jag köpte det nyligen bara för att jag tyckte det var så sött. Jag hade ingen genomtänkt tanke med det. Visste inte alls vad jag skulle ha det till, men här passade det perfekt! Det ihop med en bit av ett Basic Grey-papper och lite KI Memories-papper. Det gäller att blanda och ge :) Jag provade Marias Martha Stewart-stans och den är ju väldans fin. Kanske blir det en sådan framöver....ska vänta och se lite. Jag har även var lite galen och provat två olika alfabet, det ena är mitt nya Bright och sedan Heidi Swapp. Är så glad att jag köpte Bright, det stod överst på önskelistan. Det som står överst på listan nu är ett papper från KI Memories från 2005. I tråk-Sverige där man bara kan få tag på nya papper (möjligen något som är ett år gammalt) så är det kört, men i USA finns det...... Någon som vill sambeställa??? :)

 

Jag börjar se slutet på alla Nationella Prov, det känns bra. Bara ett par timmar till, förhoppningsvis imorgon. Kanske kan man fira med lite rosévin? :)

 

Har nu köpt Mons Kallentofts nya bok 'Vårlik'. Vill så gärna börja läsa den, men jag måste bli klar med den boken jag håller på med först. Jag läser just nu 'Flickan från ovan', har sett filmen och jag gillade verkligen filmen och boken är lite anorlunda, men väldans bra. Jag fattar inte att jag har tagit mig tid att läsa så mycket som jag gjort det senaste året....jag brukar vara dålig på att läsa under terminerna, men nu har jag hunnit många böcker. Det är helt underbart! :)

 

Oj, klockan är snart 22, dax att sova alltså. Det jobbigaste med att pendla är att man måste gå upp helt sjukt tidigt vilket i sin tur leder till att man börjar bli trött när klockan är 20.....SJUKT!

 

Dagens plus: Sol och värme

Dagens minus: Jag hann färre prov än jag hade trott

Dagens fundering: Ska jag lyxa till det och köpa en annan bil?



Kommentarer
Hanna Aderhjelm

Aw, jag är så avis på din stora fantasi :D

Hoppas du har det bra där hemma i Säffle och hälsa de andra!

2010-05-19 @ 22:05:05
URL: http://hannaericaaderhjelm.blogg.se/
Angela

Jättefin LO, gillar hur du blandat typsnitt. Vågat ;)



Det verkar vara ganska kämpigt att vara lärare den här perioden med alla prov som ska rättas. Tycker absolut du är värd lite rosévin...

2010-05-20 @ 10:15:47
URL: http://trivsammastunder.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0