Flyttkartonger i massor

Just nu är det lite annorlunda dagar på mitt jobb. Vi har skickat hem eleverna på hemstudiedagar och vi i personalen är kvar och packar ihop skolan inför flytten. Det finns jäkligt mycket att packa! Jag och U är ansvarig för att få med oss kemisalen. På två dagar har vi nu packat 35 kartonger. Då har vi inte ens börjat på kemikalierna eftersom de ska stå i ventilerade skåp, så de packas och flyttas när vi har fått nycklar till nya skolan. Idag har jag ägnat mig åt att slänga en massa grejer. Det är lagom skojigt att packa kartonger fulla med skräp, bära ner dem för alla trapporna (Herregud...en hiss hade ju underlättat jobbet Big Time), tömma kartongen i bauta-containern och sedan packa en ny släng-låda. Böcker kastade vi ut på skolgårde för att sedan gå ner och plocka upp de som missat contatinern. Det var både enklare och roligare än att bära dem...

Idag tappade jag dock sugen på att packa och slänga och greja. URK! Ska försöka packa ihop min arbetsplats på måndag, imorgon blir det sista plocket i kemisalen då U har kommit tillbaka från en kurs. Det är lättare och roligare att packa om man är två :)

Solen strålar från en klarblå himmel, och man längtar ju mest till sommarlovet, ledighet och rosévin. Men nu är det bara ett par veckor kvar!

Inför nästa läsår är det en massa neddragningar och skit så personalantalet minskas en hel del. Det känns både tråkigt och jobbigt. Tänk så mycket bättre allt skulle funka om de fick vara kvar, det är ju inte som om de skulle bli sysslolösa... Det är tråkigt när pengar styr....

På pysselfronten är det nu lite stiltje, tiden finns inte plus att jag belv lite lätt förbannad över att jag hade södner blocket.... Därför ska jag göra ett nytt försök på blocket imorgon efter jobbet. Det blir nog lite bra terapi att försöka få till det snyggt. Gillar det blågröna papperet jag har köpt, det är jättejättesnyggt. Snart ska ni få se :)

Här är ett grattiskort som jag gjorde till Anna när hon fyllde år. Gjorde bakgrund med hjälp av olika distressdynor, roligt men kladdigt och färg på alla fingrarna. Huvudmotivet är från Stampsmith. Fjärilen är ny för mig och den kommer nog användas en hel del framöver.

Dagens plus: SOLSKEN (och samtal med Maria såklart!!!! :) )
Dagens minus: Jag har ont i nacken och axlar, dels av att bära tungt men oxå av stress :(
Dagens fundering: När ska jag ta tag i fotoframkallningen på allvar???


Kommentarer
Sara-SaGam

Vilket underbart kort. Fina färgkombinationer. Jag gillar att kladda...

2010-06-03 @ 22:09:38
URL: http://sagam.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0