Regnig söndag

Idag vaknade jag ändå i bra tid, 08.30 ungefär. Tog upp boken jag läser nu och fortsatte från där jag slutade igår kväll. En mycket tänkvärd bok jag läser nu, Alkemisten av Paulo Coelho. Självklart kom Fritz och ville vara med. Han skulle ligga så nära så nära så att det slutligen blev på mig. Spinnande och självklart krävde han lite klapp och gos. La ifrån mig boken, och somnade så klart... Vaknade vid 11-snåret. Hoppsan! Helt makalöst vad fort dagen går när man sover så länge.

Det har bara regnat och regnat idag, så vad har då jag gjort? Scrappat lite, bläddrat i tidningar, kollat Tv, handlat lite...man kan samfatta dagen med att jag inte gjort något vettigt alls. :) Vilket i och för sig är precis det man ska göra när man har semester, och är det regnigt så passar det utmärkt! Har nu börjat kolla på säsong två av Dexter. Otroligt bra serie det där. Å ena sidan tycker man ju om honom, men å andra sidan gör man ju inte det. Det är svårt att bestämma sig.

Har senaste tiden kollat igenom alla fem säsongerna av Kalla Fötter (Cold Feet) som sändes i Sverige 1997-2003. Otroligt bra serie! Men jag är ju svag för allt det där brittiska... Så jag har skrattat, funderat och gråtit till dessa fem säsonger. WOW! Så nu vill jag åka till Manchester, någon som vill med? :)

Här har jag scrappat ett kort på mig och min svägerska Anne-Sofie när vi var i London 2004. Vi drack Pimm's-drinkar i den varma solen. Otroligt härligt! En hel kanna med drink är kanske inte det vanligaste man beställer in, men vad fasen :) Köpte med mig en flaska, som ännu är oöpnad... Tog i alla fall etiketten från flaskan och använde på min LO. Blev nöjd med min LO. Följde en skiss och denna gången kan man faktiskt se likheterna! :)

 

Nu ska jag ta ett avsnitt till av Dexter, sedan läsa lite mer bok och sedan sova. Imorgon ska jag hem till Stefan på lunch. Det ska bli otroligt trevligt, det var längesedan vi träffades!

 

Dagens plus: Det regniga vädret

Dagens minus: Det regniga vädret

Dagens fundering: Om folk nu avskyr en, varför vill de ändå vara vänner på facebook??




Kommentarer
Gunvor

Jättefin LO!



Kram, Gunvor

2010-07-27 @ 15:09:59
URL: http://gunvors.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0