Syskon

Detta är en layout i storlek 8x8. Det är till min fasters album. Det är ett foto på min pappa och hans syskon och det är taget runt 1950. Det som är bra med svartvita foton är ju att man kan använda vilka färger man vill till. Här blev det brunt och turkost som är något av en favoritkombo för mig. Jag gjorde den på en inspiratörsträff på Mazzarin och där i kurslokalen hittade jag det fina beige papperet som det är sytt på och guldglitter. Det gillade jag verkligen. Spillet fick följa med mig hem och det kommer nog till användning framöver.

Jag har nu gjort klart, och lämnat över, en beställning på inbjudningskort. Förra helgen blev de klara och jag blev väldigt nöjd med dem. Som tur var blev en beställaren nöjd, och det är ju det viktigaste. Ska bli roligt att höra om reaktionerna. På inbjudan använde jag mig av mina nyuligen införskaffade siffror från QK. Skulle bli otroligt glad om det kom bokstäver i samma font, det är ju sjukt snyggt!

Helgen har varit bra. I fredags kom Anna, Mattias och Hannes hit en sväng och fikade och umgicks. Det var trevligt, för det var längesedan sist. Min plan var att åka till El Stockholmo på sportlovet, men det är ju samma vecka som Anna börjar jobba, så den idéen föll lite. Vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Det kan bli en sväng till Tranås och vännerna därhemma. Men det finns ju en liten plan att träffa Karin som ska komma till Karlstad just den veckan.

Under sportlovet får jag oxå veta vilket ämne det blir som ska ha nationellt prov på skolan i år. Jag håller tummar och tår för att det blir fysik. Självisk? Japp! Jag har alla fyra niorna i kemi och det kommer ta knäcken på mig om det blir kemi istället. Jag har försökt förklara detta för skolledningen, de lyssnar, förstår till hälften men det finns inga pengar till kompensation som det varit förr om åren. Så värst av allt är att jag redan nu stressar upp mig för någon som KANSKE kommer att inträffa. Måste ta det lugnt!

Igår var jag hemma hos Sven och Anna, Mr Egman kom oxå dit. Vi hade det trevligt och skojigt och det blev en sen natt. Men vad gör det, idag kunde jag ju sova hur länge jag ville....eller så länge som Fritz ville. :)

Nu blir det te och film. Vilket påminner mig om att jag borde köpa mer Marelds-te...

Dagens plus: Otroligt vackert väder
Dagns minus: Låset på bilen
Dagens fundering: Dax med en massa nya saker i livet?




Kommentarer
Sara-SaGam

Håller tummar för att det inte blir kemi!

Vad sägs om en sväng till Göteborg valborgshelgen? Kortmakarmara den 1/5. Vore kul att träffas!

2010-02-14 @ 22:37:38
URL: http://sagam.blogg.se/
VeronikaP

Hej på dig, jag håller tummarna för dig att det inte blir kemi. Det vore nästan brottsligt att du skulle ansvara för alla de proven utan extra kompensation!!

Kul att se dina LO´s, de är jättefina!

2010-02-15 @ 14:15:56
URL: http://veronikap.blogg.se/
Eivindedel

Hi, I have been here for several times now and thought to sign your guestbook. Very nice! Keep up the good work...

2011-10-12 @ 07:56:06
URL: http://eivindedel.blogll.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0