Man vänjer sig snabbt...

...både vid att vara ledig och vid att jobba. Efter ungefär 3 minuiter i bilen på väg till Säffle i torsdags så kändes det inte som om det varit ledigt någonting alls. Men när man väl kom till Säffle var det ju mycket nytt. Det är lätt att gå vilse på skolan. Inget är där det var förut och det är lite förvirrande. Men nu har jag nästan kommit i ordning på min arbetsplats, det blev en hel del möten förra veckan och i kemisalen står kartongerna kvar. Har ännu inte börjat planera lektionerna....men eleverna kommer ju inte förrän på torsdag.... Bråda dagar med andra ord! Det enda jobb jag gjort hemma under helgen är att leka med min nya jobbdator....det är väl värt lite det med :)

Idag har jag burit däck. Ner med de gamla vinterdäcken till den gamla bilen och upp med de till den nya bilen. Bära däck i hur många trappor som helst är trots allt lite jobbigt. Eller oxå är det dax att sätta igång och träna lite... Nåja! Nya bilen har oxå blivit fixad så nu är det bara att ut och åka...bara lite smågrejer kvar.

På pysselfronten jobbar jag vidare med släktalbumet.

Här är det min mamma och min moster som fick hamna på LO.

 

Jag har kollat på film den här helgen, mörka kvällar så känns det helt okej. Idag så jag Shutter Island (iofs såg jag den mer mitt på dagen, men ändå). WOW vilken film! Den gillade jag verkligen, blev helt betagen. Kände mig helt matt efteråt, och jag kan väl inte skylla allt på de där jäkla däcken? ;) Nu är jag grymt sugen på att läsa boken oxå. Jag har stått och hållt i den under mina bokköps-turer under somaren, men sedan blev det inget med det. Men nu kanske jag kan ångra mig. Har precis börjat att läsa Nesbö och det verkar lovande. Jag har även sett Påven Johanna idag. Har nämligen hört att boken ska vara så otroligt bra, filmen var väl halvdan. Inte så chockartat och sådär, men värd att titta på om man inte har något annat för sig :)

 

Imorgon är det dax för Säffle igen. Det är inte så tokigt att jobba igen, det är kul att träffa kollegorna och det är spännande med skolan. Men att ha en klocka som ringer 05.33 känns rätt värdelöst. Det är nog det som är det svåraste att vänja sig vid...

 

Dagens plus: Däcken är på plats och bilen är fixad

Dagens minus: Ett oväntat och obehagligt telefonsamtal

Dagens fundering: Varför går mina hissgardiner alltid sönder??



Kommentarer
Kattis

Var ju där i nästan tre veckor o fixade men hittar fortfarande inte, kommer man runt fel håll på pelaren så e det kört... Inte undra på att jag inte skaffat körkort! =)

Syns imorgon!

2010-08-15 @ 22:39:49
URL: http://saerze.blogg.se/
Hanna

ha en bra kväll!=D

2010-08-15 @ 23:00:36
URL: http://hannazlife.blogg.se/
karolinajonsson

häftig blogg!

2010-08-15 @ 23:20:58
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/
Gunvor

Vilken jättefin LO!



Ha en härlig höst!



Kram, Gunvor

2010-08-16 @ 13:04:43
URL: http://gunvors.blogg.se/
Agge

Hur många år är du?

2010-08-16 @ 13:10:46
URL: http://bananamilkshake.blogg.se/
Chruss

Tack för kommentaren i Inkys blogg! Det spelar ingen roll när du tar alcoinksen - ska bli spännande att se vad du åstadkommer!

Kram!

2010-08-17 @ 21:03:11
URL: http://chruss.blogg.se/
Diana

Vill se bild på tatueringen!

2010-08-18 @ 11:44:51
URL: http://sayurii.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0