Mörkret smyger sig på...

Ja visst blir det mörkare nu på kvällarna, men det är inget jag lider av, snarare tvärtom! Jag gillar mörkret, regnet för då tänder man ljus, dricker te och kollar på film, eller umgås, eller läser bok, eller sådär. Kan kanske bero på att jag inte är någon soldyrkare direkt...

Jag har kommit igång lite mer med mina stämplar igen. Det känns roligt, det har suttit hårt inne. Det har inte ens kännts roligt att göra något... Men nu har jag gjort ett grattiskort till mitt ena brorsbarn, inte helt otippat till Gustav som fyllde 7 år nyligen.

Jag tycker detta är en väldigt effektfull teknik och det blir fint. Det gäller bara att hitta de rätta stämplarna som funkar. Ibland är det skönt att ha ett stort urval. :) bokstäverna är qk chocolate, ett av de första 4x8-alfabeten jag köpte, men som jag använder väldigt sällan. Vet inte riktigt varför, för jag tycker ju om det. Här passade det perfekt iaf.

 

Idag har jag roat mig med tvättstugan, något oförtänkt men det blev bra ändå. Till min fasa upptäckte jag en bamsig spindel som sitter ovanför min lägenhetsdörr i trapphuset. Varför sitter den där? Ja, antagligen för att döda mig när jag helt oförberedd skuttar ut. Nu är jag ju förberedd, men kan ju inte så mycket göra.... men jag hoppas på att inte dö riktigt just nu. Det skulle komma lite olägligt! Men den har ju inte spunnit något nät, än så länge...så jag hoppas på det bästa.

 

Imorgon ska jag få min nya bil. Eller få och få är väl inte rätt ord, men den ska i alla fall få flytta hem till mig. Det blev en saab 9-5 och det enda jag egentligen kan klaga på är att det inte är mörk inredning, för det är ju snyggare, och mer praktiskt. Men det är snygg färg på den. Lite småfix är det så klart, men inget som inte pengar kan åtgärda...

 

Dagens plus: Jag har hittat tillbaka till mina stämplar

Dagens minus: Vetskapen om att Hannes ligger på sjukhuset med brutit lårben. Stackars liten Skrutt!

Dagens fundering: När ska hela tatueringen att tappat det översta skiktet? (sjukt sugen på att pilla bort det, men det var visst förbjudet....)



Kommentarer
Lena

Urtjusigt!!!

2010-08-08 @ 23:29:50
Elwa

Kanonfint kort, Agneta! Skönt att du är tillbaka hos dina stämplar igen...

2010-08-09 @ 08:29:25
URL: http://verksta.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0