Jag döptes för länge sedan

15 mars 1975 så döptes jag. Nu har jag gjort en LO på några av alla foton. Med denna LO är jag med i Pyssellyckans skisstävling.



Jag har använt Tim Holtz-mask för att göra bakgrunden. Har använt distressdynan Shubby Shutters. De var kul att använda en så stor mask, det inspirerade till mer. Har fler masker, köpte bårderna från Tim Holtz. MEN! Alvarligt talat, varför är de inte 12" långa? De passar ju inte på papperet, jättekonstigt!

Jag har använt mig av två alfabet, washington och studio skinnimini. Lite ovant för mig at använda två olika typsnitt, men eftersom det alltid blir så snyggt när andra gör det så ville ju jag oxå prova :)

Metallblommorna (eller vad man ska kalla det) och gem-hjärtat kommer från Panduro. Jag har även använt lite blingstenar för att balansera upp det hela. På det stora hela blev jag väldigt nöjd med denna LO.

Idag har jag köpt mig två par nya skor. Inte det paret som jag tittat på, för de fanns inte kvar, det blev två par andra. Det blir noga bra det med. Ser fram emot nya skoskav... Vad är det för fel på mina fötter? När jag ändå var på stan så passade jag på att långfika med LL från jobbet. Det var väldigt trevligt att träffa henne utanför jobbet. Hoppas på fler såna initiativ.

Nu ska jag packa och städa inför tiden borta hemifrån.

Dagens plus:
Fika med LL
Dagens minus: Jag har inte scannat alla kort jag hade tänkt scanna
Dagens funderingar: Har två födelsedagspresenter att köpa, vad köper man?


Kommentarer
MathildaStrömberg

hehe okej :p

Hanna sa att du va skit bra^^

att jag skulle va glad för att jag fick dig^^

2009-07-29 @ 11:06:13
URL: http://mathildaastromberg.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0