Vad är det som händer?

Jag trodde att jag bodde i ett hyfsat normalt bostadsområde (Om vi bortser från hon den där som bor under mig...) men efter den här helgen börjar jag inse att det bor en hel del knas här, speciellt i min trappuppgång. Vad säger det om mig egnetligen?

Igår kväll halvslappade jag i soffan framför TV:n med en mugg te inom räckhåll för att försöka hålla halsen i schack. Jag hörde hur det lät från någon av balkongerna, sådär som om man skjuter omkring möblerna lite snabbt. Tänkte inte mer på det. Efter ett par minuter ringde det på min dörr. Där utenaför stod H och frågade ifall jag sett vad som hänt. Vilket jag inte gjort. Hon berättade att det hade hoppat ut någon från min grannes balkong (andra våningen) och att denne kille sedan sprungit iväg i ilfart. Skumt. Vi ringde på hos grannen, men ingen öpnnade eller svarade, dörren var låst. H och hennes sambo kollade upp grannens telefonnummer och ringde. Jag gick in till mig och H&D till sig. Efter typ 5 minuter ringer det på igen. Det är D och grannen. Grannen berättar att det är en kompis till honom som hoppat från balkongen. Grannen var inte hemma då (var han var vet jag ännu inte). Kompisen är psykiskt sjuk och hade föreställningar om att någon var efter honom hela tiden. Jag sa då till min granne 'Ojdå, då får du försöka hitta honom då' som svar fick jag 'Näe, du vet, han har ingen telefon med sig' och sedan gick han in till sig.

Hur kan man inte bry sig om ens psyksjuke kompis hoppat ut från balkongen och sprungit till skogs?

Idag hade jag tvättstuga på eftermiddagen, när jag kom ner för att hämta mina grejer upptäckte jag att det som var i tumlaren samt min tvättkorg var borta. BORTA! Hur är det ens möjligt? Nog för att det var rena badlakan, men ändå. När jag gick ner i tvättstugan (som ligger i grannhuset) så såg jag en kille som satt vid den andra trapuppgången och han hade ju en tvättkorg bredvid sig. Mycket riktigt, MIN tvättkorg. Han bad om ursäkt för att han tagit min tvätt, han trodde att allt var hans... Jag sa bara att det inte var någon fara. Jag kände ju igen honom som far till de två barnen under mig. Åh herregud, nu har han kommitut igen och verkar vara välkommen tillbaka trots att han åkte in efter slagsmål med hon den där. Stackars barn som kommit till världen med en sådan ogynnsam start!

För övrigt har jag nästan hunnit med allt det där jag skulle göra idag. Jag har gjort studentkort, tvättstugan, solat, promenixat, handlat, pysslat och läst bok. Jag har dock inte hunnit dammsuga (idag heller) måste ju ha något kul imorgon oxå.

Det jag har pysslat är detta.
image664
Ett studentkort som skulle vara lite hardcore och absolut inte gult och blått. Hoppas att beställaren blir nöjd.

image665
Ett grattiskort till Isa som fyller 3 år idag.

Sedan har jag gjort ett till litet projekt, jag tror jag akn visa det här utan att det blir knas. Jag har ju delat klass en termin med Jonas och nu skiljs våra vägar åt, åtminstone på klf-planet. Jag hoppas att han tar sitt förnuft tillfånga och stannar kvar hos oss ett år till. Vad ska det annars bli med 'Förr eller senare'??? ;) Som tack för den här terminen som vi har jobbat otroligt bra ihop så ska jag köpa en flaska whiskey, så nu har jag piffat till en sådan flask-kartong, eller vad fasen det nu heter.....

image667
Här har vi framsidan. Jag tor det kommer hamna en guldmålad grungeboardkrona på jonas eller på mig innan det hela lämnas över.

image668

Så ser baksidan ut.

Kan även berätta att Sixten fortfarande lyser med sin frånvaro. Knäppa lurvboll. Var är han?

Dagens plus: Solen
Dagens minus: Att jag aldrig damsög
Dagens fundering: Ska jag göra som jag vill eller ska jag vara lojal och tänka på *piiiiiiip*? Hur ska jag väga säga något om detta alls?


Kommentarer
Anonym

Vilken super-cool kartong till whiskey-flaskan! Och fina kort på toppen av det - det är alltid lika inspirerande att kika in här hos dig!

Kram, Gunvor

2008-06-01 @ 23:12:53
URL: http://gunvors.blogg.se
Diane

Wow, vilket läckert studentkort. Det åker raka vägen in i inspirationsmappen. Btw, du låser om dig va;-)Kram

2008-06-02 @ 22:49:47
URL: http://ladydiskapar.blogspot.com
Elisa

Puh! Vilka äventyrliga grannar!
Som jag har sagt förut om dina alster - wow! Jättefina!

2008-06-04 @ 06:55:54
URL: http://www.elwa.se/galleri
Linda med barnaskaran

Hej!

Finfin skaparglädje i vanlig ordning. :-)
Jag förstår inte heller hur man kan bry sig så lite, det verkar vara så överlag; sköt dig själv och skit i andra. Det är ledsamt och jag hoppas vid gud att man själv inte behöver någon typ av specialvård i framtiden....

Ta hand om dig!

Kram
Linda

2008-06-05 @ 15:45:52
URL: http://barnaskaran.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0