En konstig händelse

Nu är tävlingen avslutad, tyvärr hamnade jag inte på prispallen med mitt kort.



Jag har även gjort lite andra kort







Jag har även scrappat två tävlingsbidrag, ska bli spännande att se hur det går. Jag har även planer på att framkalla en hel del kort nu och se vad det blir. Såg en skiss som gjorde att det bara poppade upp en masa idéer i mitt huvud, känns kul. Vi får väl se vad det blir av det.

Nu till den konstiga händelsen. Även den utspelar sig i Kristinehamn (där händer allt konstigt! :) )
När jag och Maria åker hem till henne från en liten tripp på Kristinehamns gator så ser vi ett litet djur som ligger på vägen och är påkört. 'En igelkott' säger Maria. 'Näe, en ekorre' säger jag. Maria undrar om jag verkligen är säker på att det är en ekorre. Självklart är jag säker. :) När vi sedan åker för att handla lite ser även Maria att det är en ekorre. Hon ringer snabbt ett samtal och blir ombedd att ta med sig ekorren hem. (Redan här är det konstigt, men det blir värre...) Vi handla det vi ska på ICA, plus en extra kasse till ekorren. Jag stannar vid ekorren och när alla bilar (typ alla i kristinehamn kändes det som när vi väntade) kört förbi skuttar Maria ut för att plocka hem offret. Hon skuttar tillbaka i bilen utan ekorre och säger att det var bara för äckligt. Jag hör mig själv säga 'Ska jag gå ut och ta den'. VARFÖR säger jag så? Skitsamma, påsen är i min hand och det är dax för mig att hämta ekorren. Jag försöker att inte titta så mycket, men visst är det tarmar som ligger på vägen och det ser konstigt ut i ansiktet liksom. TJOFF! Ekorren är i påsen och jag småspringer tillbaka til bilen. Väl inne i bilen ger jag Maria kassen med den döda ekorren i. Det känns overkligt allting.....hur konstigt var inte detta??

Den döda ekorren ska användas till kräftbete, det ska tydligen var perfekt. Jag vet inte hur vanligt det är att kräftor får tag på ekorrar men :)

Dagens plus: Jag har scrappat klart ännu en LO
Dagens minus: Min Cuttlebug har gått sönder
Dagens fundering: VAR ÄR SIXTEN?






Kommentarer
Elisa

Men milde tid, händer sånt i Kristinehamn... Får varna gubben nästa gång han åker dit för att jobba!

Kanske finns intresse för ännu en ekorre? Den har nog fallit offer för en katt, för den ligger under en syrenbuske på dagis med huvudet avskiljt från kroppen... Blä. Ska jag paketera den och skicka? ;)

2008-08-11 @ 18:38:02
URL: http://www.elwa.se/galleri
Linda med barnaskaran

Hej där!



Du skriver så bra och målande! Blir full i skratt av den tragisk-komiska händelsen. Ja, jag visste då inte att ekorrar används som kräftbete - men vem vet, det kanske inte är helt ovanligt med drunkningsdöd för de söta små rackarna? ;-) Jag är förövrigt väldigt förtjust i ekorrar - vi försökte rädda en förra sommaren men tyvärr, tyvärr...



Vi hörs!



Kram

Linda

2008-08-12 @ 22:37:37
Karin

Läskigt med ekorren, men du, skräm inte iväg alla från Kristinehamn! haha ;-)Hoppas Sixten kommer hem igen snart!

2008-08-15 @ 22:52:55
URL: http://karinsvarldar.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0