Helgen är redan slut

Det var ju långhelg, men hur kan det då vara att helgen tog slut fortare än man kunde ana? Jag förstår inte hur det är möjligt! Nu har det varit en väldigt bra helg ändå, så för den delen, men den kunde ju gärna få vara ett par dagar till!

Jag har gjort en massa kort i helgen, har fått ett par beställningskort gjorda och jag betar av listan ett efter ett. Har fått beställning på två brölopskort och har gjort två liknande kort, men ändå inte.....

image322
Här är det glammiga kortet. Rosa blingpapper där jag stämplat med stämpel från Hero Arts och embossat med pearlEP. Hjärtat är från Octobertamps och det har jag stämplat med versamark och sedan använt torrchalks. Har maskat och sedan stämplat med textstämpel från Hero Arts. Kärlek är en stämpel från Lilla Pappersbutiken. Så har jag använt organzaband och sidenband och fäst två bling-ringar från Prima. Texten är stansad med qk (Katie).

Det andra kortet som inte skulle vara pråligt, blev såhär
image323
Jag har gjort samma med hjärtat och sedan stämplat med text-hjärtat från octobertamps över och sedan lagt på den skimriga chalksen. Jag blev mycket nöjd med det.

Så var det dags att gå på födelsedagsfest igår och jag skulle fixa ihop ett kort. Jag gjorde då ett pop-up-kort, för det har jag aldrig gjort förut.
image324
Det är vit bazill som stomme och det turkosa är från basic grey. Blommor från Prima (Japp jag har köpt några stycken) och sedan lite organzaband och texten är Rubons (Måste köpa dessa, de är så otroligt läckra!!!!)

image325
Här har vi då insidan. De tre stämplarna är från Lilla Pappersbutiken, Kortmakaren och Octoberstamps. Kan ju nu säga att det var ganska pilligt att renklippa filuren..... Sedan är det då svarta rubons och cirkeln är en stämpel från....reprint tror jag. Det var kul att göra popup-kort så det kommer nog bli fler framöver.

Som ni förstår så var det altså min bästis Anna som fyllde år (eller fyller år snart kan man säga) och det firades igår. En otroligt lyckad fest. God mat, trevligt folk och tydligen så vilt att grannarna (från långt bort enligt Mattias) kom och sa till oss att vi skulle sänka musiken för det dunkade överallt. Var vi verkligen så högljudda? Jag skyller allt på allsången. :) Kom hem sent, eller tidigt och jag kände verkligen att det börjar bli sommar, det var ju ljust ute när jag gick hem. Åh vad jag längtar till sommaren!

Idag vaknade jag av en skrikandes Sixten som inte alls tyckte det var något skojigt inomhus. Halsbandet åkte på och han fick vara ute ett par timmar. Det verkar funka bra att ropa in honom, han törs väl inte gå så långt än så länge :) Han har seadn sovit sig igenom det mesta av dagen och jag längtar oxå efter att få sova. Känner mig trött och sliten. Vill inte alls jobba imorgon...inte ens lite!

Dagens plus: Det soliga vädret och att jag faktiskt hade ork att städa lite idag, ska bli mer i veckan....tror jag...
Dagens minus: Avfettningsmojjen på biltvätten var trasig så det blev extra jobb för mig.
Dagens fundering: När ska jag orka storstäda pysselrummet utan att börja pyssla och dra fram ännu mer grejer?


Kommentarer
Pia

vad kul att du gjort ett popupkort. jättefint!

2007-05-20 @ 22:29:07
URL: http://engdam.blogspot.com
Sara

Åh! Grymt snygga kort - alla tre!!!

2007-05-21 @ 04:47:48
URL: http://www.lillasara.se
Chruss

GötaPetter vilka snygga kort!

2007-05-21 @ 09:50:05
URL: http://chruss.blogg.se
Annelie

Ååååh så fint det översta bröllopskortet är! Det andra är också snyggt, men det rosa är mer jag :-)
Pop-up kort verkar himla pillrigt och kul. Det måste jag prova någon gång när jag har mycket sammanhängande egentid. Dvs om typ 10 år ;-)

2007-05-21 @ 12:31:43
URL: http://www.tigerfamiljen.se
Gunvor

Jättefina kort Agneta! Jag är grymt impad av pop-up kortet!

2007-05-21 @ 16:34:01
URL: http://gunvors.blogg.se
Sanna

Superfina kort du har gjort.
kram Sanna

2007-05-21 @ 17:23:08
URL: http://toksannas.blogspot.com
Linda & grabbarna

Hejsan!
Grymt snygga kort - jag tycker födelsedagskortet är jättefint! :o) Ja, alla är fina förstås och jag önskar att jag fyllde år vareviga dag.. typ. *s*
Härligt med en rolig fest och jag får otroliga nostalgiska vibbar av din förklaring om att gå hem i tidig sommarmorgons bris.
Ha det fint!
Kram
Linda

2007-05-21 @ 19:17:40
URL: http://bloggen.blogsome.com
Malin

Du hade rätt om mina inställingar. Det är åtgärdat nu. Kliar i mina pysselnerver då jag ser dina kort men jag kan absolut noll och ingenting om den där grenen... tyvärr. Verkar kräva mycket material får jag för mig?!

2007-05-22 @ 11:10:40
URL: http://zyzter.blogspot.com
Sara - SaGam

Vilka otroligt vackra bröllopskort. Du har verkligen utvecklas till en "riktig" kortmakare! Jag gillar ditt sätt att ta dig an oliak tekniker inom stämplingen! Kanon!

2007-05-24 @ 09:38:32
URL: http://www.sagam.blogg.se
MalinZ

Vilket härligt popup kort du gjort. Det sätter jag upp på min att göra lista som växer för varje dag... Förresten var inne hos Lilla pappersbutiken och såg ditt underbara flygplanskort. Jag blev kär i det...

2007-05-24 @ 21:01:25
URL: http://malinscrappar.blogg.se
Angela

Vilka superfina kort, alla är verkligen fina men det nedersta popup-kortet är sååååå fint! Finaste kortet jag har sett på länge!

2007-05-26 @ 15:18:06
URL: http://anjelalalala.blogg.se
Lena

Vilket häftigt kort! Gillar att du lagt ner så mycket tid på att göra en rolig insida.

2007-06-04 @ 07:33:39
URL: http://latto.blogg.se
favvismaria

men gud va häftigt kort du har gjort! Sånt vill jag me kunna göra!!!=)

2007-06-06 @ 11:29:29
URL: http://favvis.blogspot.com
Lightcine

Your website is extremely interesting

2009-10-19 @ 10:13:27
URL: http://lightcine.blog.ca


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0